SELECT command denied to user 'profitours_profi'@'localhost' for table 'hotels' Почивка в Арбанаси, България | Комплекс Хъшове в Арбанаси

Обща информация

Комплекс Хъшове, Арбанаси

Почивка в Арбанаси, България

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Хотелски комплекс "Хъшове" е построен изцяло в архитектурните традиции на района. Намирайки се в центъра на селото и е удобна изходна позиция за Вашата културно-историческа или уикенд разходка.

Местоположение:

Комплекс "Хъшове" е с чудесна локация и се намира в самия център на архитектурния резерват с. Арбанаси, на 4 км от Старопрестолния Търновград и на 3 км от магистралата София – Варна. От хотела се разкрива панорамна гледка към историческото село.

Хранене и развлечения:

Ресторант „Хъшове”, Арбанаси


В ресторанта се предлагат разнообразни и традиционни български ястия, голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, богатата колекция от специални вина, коктейли и сладки изкушения . Ресторанта разполага с 50 места на закрито и 20 места на открито, като терасата открива приятна гледка към централната улица и площада на селото. Ресторанта е подходящ запровеждане на фирмени тържества, сватби, кръщенета и банкети. В определени дни от седмицата има музика на живо.

Лятна градина

Лятна градина 450 кв.м оградена с каменен зид в типичен арбанашки стил, барбекю и детски кът.

Цени →

Цени и пакети

Други гарантирани групи