Резервация

Цени и условия


14 нощувки


Закуска и вечеря

01.01.1970

Мадрид – Касерес – Сeвиля – Костa дел Сол – Фес – Мекнес – Маракеш – Казабланка – Рабат – Танжер – Гранада – Толедо

Допълнителна информация и резервация на телефони 0884 88 77 50, 0885 706 771, 02 940 11 03, 02 940 11 04 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Дати Цени
11.10.2011 3755.00лв
18.10.2011 3755.00лв
25.10.2011 3755.00лв

Цената включва:

 1. Самолетен билет в икономична класа на авиокомпания "Wizz Air" София - Мадрид - София;
 2. Трансфер летище – хотел – летище в Мадрид;
 3. Транспорт по описания маршрут в Испания и Мароко с автобус ;
 4. Панорамна автобусна обиколка на Мадрид;
 5. Екскурзоводско обслужване на английски език;
 6. Ферибот Алхесирас – Сеута – Алхесирас;
 7. 3 нощувки със закуски в хотел 3*** в Мадрид;
 8. 2 нощувки със закуска и 2 вечери в хотел Derby 3***/America 3*** (взависимост от Вашият избор)или подобен в Севиля;
 9. 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Las Piramides 4**** (взависимост от Вашият избор)или подобен в района на Коста дел Сол;
 10. 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Menzeh 4****/Sofia 4**** (взависимост от Вашият избор)или подобен във Фес;
 11. 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Atlas Asni 4****/Golden Tulip 4**** (взависимост от Вашият избор) или подобен в Маракеш;
 12. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Chellah 4**** или подобен в Рабат;
 13. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Ramada 4****/Rif 4**** (взависимост от Вашият избор)или подобен в Танжер;
 14. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Los Angeles 3*** или подобен в Гранада;
 15. Туристическа програма с местен гид в градовете Севиля, Фес, Мекнес, Маракеш, Казабланка, Рабат, Гранада и Толедо;
 16. Посещение на Касерес;
 17. "Помощ при пътуване в чужбина" застраховка с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR.

Цената не включва:

 1. Посещение на Кралския дворец в Мадрид;
 2. Екскурзия "Нощен Мадрид";
 3. Екскурзия "Нощен Мадрид" и посещение на фламенко шоу;
 4. Такси за посещения за други музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт;
 5. Разходи от лично естество;

Отстъпки:

Доплащания:

 1. Единична стая - 861 лв;
 2. Нощен трансфер летище – хотел (между 20.00 ч. и 8.00 ч.) - 15 лв;
 3. Посещение на Кралския дворец в Мадрид - 25 лв ;
 4. Екскурзия "Нощен Мадрид" - 35лв;
 5. Екскурзия "Нощен Мадрид" и посещение на фламенко шоу (в цената се включва една напитка) - 92 лв;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0884 88 77 50, 0885 706 771, 02 940 11 03, 02 940 11 04 или Резервирай онлайн.

Програма:

1 Ден – Излитане от летище София, Бургас или Варна в зависимост от датата на заминаване. Кацане в Мадрид . Трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Свободно време. По желание – екскурзията "Нощен Мадрид" се състои от панорамна разходка на улиците и площадите на Мадрид през нощта. Осветените му улици, красиви алеи и площади допълват впечатленията от града. Поради по-дългите дни през лятото, част от обиколката може да се проведе преди залез. По желание – посещение на фламенко шоу. Нощувка в Мадрид.

2 Ден – Закуска в хотела. Свободно време за разходка. Панорамна обиколка на Мадрид включва: Разглеждане на най-важните и представителни сгради и паметници на Мадрид, Австрийският и Бурбонския квартал, булевард „Гран вия”,”Ориенте” площад, булевард "Пасео де ла Кастеяна". По желание – посещение на Кралския дворец – великолепна сграда построена 18 век. Това е един от най-красивите дворци в Европа. Посещението включва и разглеждане на стаите и богатата колекция от гоблени, керамични съдове, часовници и др. Нощувка в Мадрид.

3 Ден – Закуска в хотела. 8.00 ч. – Тръване от автобусния терминал на „Trapsatur“ за Естремадура – автономна област в западна Испания, разположена между Португалия и централните равнини на Ла Манча. Пристигане в Касерес. Свободно време за разходка в стария град край „Пласа Майор“ и в изключително добре запазения средновековен квартал, ограден от крепостна стена от времето на маврите, с големи наблюдателни кули и считан за световно наследство. Заминаване за Андалусия – най-големият регион на Испания, описван често като мост между Европа и Африка, също така и мястото, където се срещат Сридиземноморието и Атлантическия океан. Настаняване в Севиля. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в Севиля.

4 Ден – Закуска в хотела. Туристическа програма в Севиля – четвъртият по големина град в Испания и един от най-старите исторически центрове в Европа, разположена край бреговете на река Гуадалкивир. В градът фламенкото, коридата и фиестата са начин на живот на местното население: паркът „Мария Луиза“ – красиво място за отмора от стреса и градския шум, създаден за международното Испано – американско изложение през 1929 г.; площад „Испания“ – представлява смесица от мудехарски, готически и ренесансов стил, създаден по проект на архитекта Анибал Гонзал по случай Испано – американското изложение през 1929 г.; кварталът „Санта Круз“ – едновремешен еврейски квартал на средновековния град, днес най-живописната и хубава част на Севиля с тесни павирани улици и бели къщи. Свободно време. Вечеря и нощувка в Севиля.

5 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Коста дел Сол. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка. Вечеря и нощувка в Коста дел Сол.

6 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Алхесирас – голям пристанищен град на средиземно море и главен фериботен терминал на Испания към Северна Африка. Прекосяване с ферибот на Гибралтарския проток. Пристигане в Африка. Заминаване за Фес, Мароко – духовен и културен център на Мароко, създаден през 790 г. пр.н.е. Настаняване във Фес. Вечеря и нощувка във Фес.

7 Ден – Закуска в хотела. Туристическа програма се състои от посещение на стария град – „Казба“ и неговите улички от 9 в., включен в списъка за световно и културно наследство на ЮНЕСКО. Свободно време за почивка. Вечеря и нощувка във Фес.

8 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Мекнес – най-малкият от четирите имперски града на Мароко, доста често наричан „мароканския Версай“. Панорамна разходка на имперския град, който е ограден от крепостна стена. Заминаване за Маракеш – втория по големина град в Мароко, известен още като „град на забавлението“. Настаняване в Маракеш. Вечеря и нощувка в Маракеш.

9 Ден – Закуска в хотела. Туристическата програма в Маракеш включва: Разглеждане на Летният кралски дворец, гробниците „Саади“, кулата на джамията „Кутубия“ и известният площад „Джемаа ел Фна“. Свободно време за опознаване на този вълнуващ и екзотичен град. Вечеря и нощувка в Маракеш.

10 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Казабланка – бизнес столицата на Мароко. Панорамна обиколка на Казабланка. Заминаване за Рабат – политическа и административна столица на Кралство Мароко и официална резиденция на Краля. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в Казабланка.

11 Ден – Закуска в хотела. Туристическата програма в Рабат съдържа: Посещение на Кралския дворец (отвън), Мавзолеят на Мохамед V и Кулата „Хасан“. Заминаване за Танжер – град на контрастите, разположен в залив с превъзходен изглед към Гибралтарския проток и испанското южно крайбрежие. Панорамна обиколка на Рабат. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в Рабат.

12 Ден – Закуска в хотела. Връщане обратно за Испания с ферибот. Пристигане в Испания. Заминаване за Коста дел Сол. Настаняване в хотела. Свободно време за почивка. Вечеря и нощувка в Коста дел Сол.

13 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Гранада. Туристическа програма включва: Посещение на дворцов град Аламбра – включен в списъка за световно наследство през 1984 г., Насридите - красивите дворци , групирани в неправилна форма, стаите на които са свързани помежду си посредством дворове и пасажи и „Хенералифе“ – лятната резиденция на султаните на Гранада от династията на Насридите. Настаняване в Гранада. Вечеря и нощувка в Гранада.

14 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Толедо, който е известен с артистичното и архитектурно наследство в готически и бароков стил. Толедо е испанската религиозна столица, където мирно от векове съжителстват християни, мюсюлмани и евреи. Обяд в Толедо. Туристическа програма в Толедо. Заминаване за Мадрид. Настаняване и нощувка в Мадрид.

15 Ден – Закуска в хотела. Трансфер до хотела. Отлитане за България. Кацане на летището в София.

Други условия по програмата

 1. Цената на екскурзията е калкулирана при цена на билета 197 EUR с включени летищни такси. При промяна цената на самолетния билет агенцията си запазва право да промени цената на туристическия пакет в съответното направление.
 2. Посочените в програмата хотели могат да бъдат заменени с други хотели от същата категория.
 3. Отстъпките за деца са в зависимост от условията на авиокомпанията и конкретната програма.
 4. Цените са невалидни по време на празнични дни и изложения.
 5. Туристическата програма се осъществява на английски или испански език.
 6. Екскурзията се предлага за индивидуални туристи.

Полетна информация


СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ

По това направление се предлагат и промоционални цени по редовни линии и полети на low cost авиокомпании. При ранни резервации можете значително да намалите цената на тази екскурзия.

Условия за резервации

 • при записване се внася депозит в размер на 20% от сумата на основния пакет на турист;
 • пълно плащане - до 45 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулациии

 • при отказ до 18:00 часа на 1-вия работен ден, следващ деня, в който е сключен договора – 0% от крайната цена на пакета;
 • при отказ след 18:00 на 1-ия работен ден за Туроператора, следващ деня, в който е сключен Договора до 45-ия ден включително преди датата на заминаване - 20% от крайната цена на пакета;
 • при отказ от 44-ия до 30-ия ден включително преди датата на заминаване – 30% от крайната цена на пакета;
 • при отказ от 29-ия до -15-ия ден включително преди датата на заминаване – 75% от крайната цена на пакета;
 • при отказ от 14-ия ден преди датата на заминаване до деня на заминаване, включително при неявяване за заминаване в определеното време и място – 100% от крайната цена на пакета.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0884 88 77 50, 0885 706 771, 02 940 11 03, 02 940 11 04 или Резервирай онлайн.

  от 0 лв
Испания и Мароко със самолет

Резервирай сега

1199 лв

Екскурзия Остров Сицилия - 140 лева отстъпка - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в района на Катания, 1 нощувка в района на Месина, 2 нощувки в района на Палермо, 1 нощувка в района на Агридженто, 1 нощувка в района на Ното или Сиракуза, както и разглеждане с екскурзовод на български на забележителностите на Таормина, Ачиреале, Месина, Милацо, Чефалу, Палермо, Монреале,Трапани, Ериче, Агридженто, Вила дел Казале, Ното, Сиракуза, вулкана Етна и Катания. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се с „Уиз Еър” (с включени летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см и чекиран багаж до 10 кг с размери 55x40x20 см, предварително чекиране и запазени места). Вътрешните трансфери в Сицилия се извършват с автобус. Актуални условия за пътуване до Италия Условия за пътуване в covid ситуацията

7 нощувки

1255 лв

Екскурзия Приключение в Доломитите - Южен Тирол - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 2 нощувки в района на Мадона ди Кампильо, 2 нощувки в района на Кортина д’Ампецо, 1 нощувка в района на Тревизо, самолетни билети София – Бергамо и Тревизо – София. Лети се с авиокомпания „Райънеър”  (в цената са включени самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж 1 малка чанта до 10 кг с размери 40/20/25 см и чекиран багаж 1 куфар до 10 кг с размери 55/40/20 см, предварително чекиране и запазени места) и богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Мадона ди Кампильо, изкачване с лифт до Чинкуе Лаги, Болцано, Кортина д’Ампецо, изкачване с лифт на връх Тофана ди Мецо (3191 м), възможност за качване с лифт до Спинале и до Тонди ди Фалория, разходка из Тревизо. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Актуални условия за пътуване до Италия Условия за пътуване в covid ситуацията

5 нощувки

1285 лв

Екскурзия Швейцарски Алпи - Юнгфрау и Матерхорн - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка в района на Лаго Маджоре, 2 нощувки в района на Сион, 2 нощувки в района на Берн или Интерлакен и богата екскурзоводска програма в Берн, Веве, Монтрьо, Лозана, Женева, Цермат, Лаго Маджоре и Стреза, свободен ден в Интерлакен или възможност за качване със зъбчатата железница до подножието на връх Юнгфрау, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см и чекиран багаж до 10 кг с размери 55x40x20 см, предварително чекиране и запазени места). Лети се с „Райанеър” или „Уиз Еър“. Вътрешните трансфери в Швейцария и Италия се извършват с автобус. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Актуални условия за пътуване до Италия и Швейцария Условия за пътуване в covid ситуацията

5 нощувки

1479 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 7 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията е седемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Льо Ман или Тур, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Милано и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Париж, двореца Версай, абатството Мон Сан Мишел, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион и Торино. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер” „Уиз Еър“, или „Райънеър“, като цената включва самолетен билет, летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см и чекиран багаж до 20 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус. Актуални условия за пътуване до Италия Актуални условия за пътуване до Франция Условия за пътуване в covid ситуацията

6 нощувки

1940 лв

Екскурзия Копенхаген - Малмьо - Брюксел - Амстердам - Хамбург - 9 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията включва 2 нощувки в Брюксел, 1 нощувка в Амстердам или околности, 2 нощувки в Хамбург, 3 нощувки в Копенхаген, и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Брюксел, Амстердам, Хамбург, Копенхаген, Малмьо. Настаняването е в хотели 3 звезди на база нощувка и закуска. Лети се с авиокомпания „България Ер”, с „Австрийски Авиолинии” през Виена или с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт или с „Уизер“ (при полет с „Уизер“ в пакетната цена се включва самолетен билет, летищни такси, ръчен багаж - 1 малка чанта с размери 40х30х20 см и чекиран багаж до 20 кг, предварително чекиране и запазени места). Вътрешните трансфери в Белгия, Нидерландия, Германия и Дания се извършват с автобус. Актуални условия за пътуване до Австрия Условия за пътуване в covid ситуацията

8 нощувки

Други гарантирани групи