Резервация

Цени и условия


14 нощувки


Закуска и вечеря

01.01.1970

Мадрид – Касерес – Сeвиля – Костa дел Сол – Фес – Мекнес – Маракеш – Казабланка – Рабат – Танжер – Гранада – Толедо

Допълнителна информация и резервация на телефони 0884 88 77 50, 0885 706 771, (02) 940 11 03, (02) 940 11 04 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Дати Цени
11.10.2011 3755.00лв
18.10.2011 3755.00лв
25.10.2011 3755.00лв

Цената включва:

 1. Самолетен билет в икономична класа на авиокомпания "Wizz Air" София - Мадрид - София;
 2. Трансфер летище – хотел – летище в Мадрид;
 3. Транспорт по описания маршрут в Испания и Мароко с автобус ;
 4. Панорамна автобусна обиколка на Мадрид;
 5. Екскурзоводско обслужване на английски език;
 6. Ферибот Алхесирас – Сеута – Алхесирас;
 7. 3 нощувки със закуски в хотел 3*** в Мадрид;
 8. 2 нощувки със закуска и 2 вечери в хотел Derby 3***/America 3*** (взависимост от Вашият избор)или подобен в Севиля;
 9. 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Las Piramides 4**** (взависимост от Вашият избор)или подобен в района на Коста дел Сол;
 10. 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Menzeh 4****/Sofia 4**** (взависимост от Вашият избор)или подобен във Фес;
 11. 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Atlas Asni 4****/Golden Tulip 4**** (взависимост от Вашият избор) или подобен в Маракеш;
 12. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Chellah 4**** или подобен в Рабат;
 13. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Ramada 4****/Rif 4**** (взависимост от Вашият избор)или подобен в Танжер;
 14. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Los Angeles 3*** или подобен в Гранада;
 15. Туристическа програма с местен гид в градовете Севиля, Фес, Мекнес, Маракеш, Казабланка, Рабат, Гранада и Толедо;
 16. Посещение на Касерес;
 17. "Помощ при пътуване в чужбина" застраховка с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR.

Цената не включва:

 1. Посещение на Кралския дворец в Мадрид;
 2. Екскурзия "Нощен Мадрид";
 3. Екскурзия "Нощен Мадрид" и посещение на фламенко шоу;
 4. Такси за посещения за други музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт;
 5. Разходи от лично естество;

Отстъпки:

Доплащания:

 1. Единична стая - 861 лв;
 2. Нощен трансфер летище – хотел (между 20.00 ч. и 8.00 ч.) - 15 лв;
 3. Посещение на Кралския дворец в Мадрид - 25 лв ;
 4. Екскурзия "Нощен Мадрид" - 35лв;
 5. Екскурзия "Нощен Мадрид" и посещение на фламенко шоу (в цената се включва една напитка) - 92 лв;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0884 88 77 50, 0885 706 771, (02) 940 11 03, (02) 940 11 04 или Резервирай онлайн.

Програма:

1 Ден – Излитане от летище София, Бургас или Варна в зависимост от датата на заминаване. Кацане в Мадрид . Трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Свободно време. По желание – екскурзията "Нощен Мадрид" се състои от панорамна разходка на улиците и площадите на Мадрид през нощта. Осветените му улици, красиви алеи и площади допълват впечатленията от града. Поради по-дългите дни през лятото, част от обиколката може да се проведе преди залез. По желание – посещение на фламенко шоу. Нощувка в Мадрид.

2 Ден – Закуска в хотела. Свободно време за разходка. Панорамна обиколка на Мадрид включва: Разглеждане на най-важните и представителни сгради и паметници на Мадрид, Австрийският и Бурбонския квартал, булевард „Гран вия”,”Ориенте” площад, булевард "Пасео де ла Кастеяна". По желание – посещение на Кралския дворец – великолепна сграда построена 18 век. Това е един от най-красивите дворци в Европа. Посещението включва и разглеждане на стаите и богатата колекция от гоблени, керамични съдове, часовници и др. Нощувка в Мадрид.

3 Ден – Закуска в хотела. 8.00 ч. – Тръване от автобусния терминал на „Trapsatur“ за Естремадура – автономна област в западна Испания, разположена между Португалия и централните равнини на Ла Манча. Пристигане в Касерес. Свободно време за разходка в стария град край „Пласа Майор“ и в изключително добре запазения средновековен квартал, ограден от крепостна стена от времето на маврите, с големи наблюдателни кули и считан за световно наследство. Заминаване за Андалусия – най-големият регион на Испания, описван често като мост между Европа и Африка, също така и мястото, където се срещат Сридиземноморието и Атлантическия океан. Настаняване в Севиля. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в Севиля.

4 Ден – Закуска в хотела. Туристическа програма в Севиля – четвъртият по големина град в Испания и един от най-старите исторически центрове в Европа, разположена край бреговете на река Гуадалкивир. В градът фламенкото, коридата и фиестата са начин на живот на местното население: паркът „Мария Луиза“ – красиво място за отмора от стреса и градския шум, създаден за международното Испано – американско изложение през 1929 г.; площад „Испания“ – представлява смесица от мудехарски, готически и ренесансов стил, създаден по проект на архитекта Анибал Гонзал по случай Испано – американското изложение през 1929 г.; кварталът „Санта Круз“ – едновремешен еврейски квартал на средновековния град, днес най-живописната и хубава част на Севиля с тесни павирани улици и бели къщи. Свободно време. Вечеря и нощувка в Севиля.

5 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Коста дел Сол. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка. Вечеря и нощувка в Коста дел Сол.

6 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Алхесирас – голям пристанищен град на средиземно море и главен фериботен терминал на Испания към Северна Африка. Прекосяване с ферибот на Гибралтарския проток. Пристигане в Африка. Заминаване за Фес, Мароко – духовен и културен център на Мароко, създаден през 790 г. пр.н.е. Настаняване във Фес. Вечеря и нощувка във Фес.

7 Ден – Закуска в хотела. Туристическа програма се състои от посещение на стария град – „Казба“ и неговите улички от 9 в., включен в списъка за световно и културно наследство на ЮНЕСКО. Свободно време за почивка. Вечеря и нощувка във Фес.

8 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Мекнес – най-малкият от четирите имперски града на Мароко, доста често наричан „мароканския Версай“. Панорамна разходка на имперския град, който е ограден от крепостна стена. Заминаване за Маракеш – втория по големина град в Мароко, известен още като „град на забавлението“. Настаняване в Маракеш. Вечеря и нощувка в Маракеш.

9 Ден – Закуска в хотела. Туристическата програма в Маракеш включва: Разглеждане на Летният кралски дворец, гробниците „Саади“, кулата на джамията „Кутубия“ и известният площад „Джемаа ел Фна“. Свободно време за опознаване на този вълнуващ и екзотичен град. Вечеря и нощувка в Маракеш.

10 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Казабланка – бизнес столицата на Мароко. Панорамна обиколка на Казабланка. Заминаване за Рабат – политическа и административна столица на Кралство Мароко и официална резиденция на Краля. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в Казабланка.

11 Ден – Закуска в хотела. Туристическата програма в Рабат съдържа: Посещение на Кралския дворец (отвън), Мавзолеят на Мохамед V и Кулата „Хасан“. Заминаване за Танжер – град на контрастите, разположен в залив с превъзходен изглед към Гибралтарския проток и испанското южно крайбрежие. Панорамна обиколка на Рабат. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в Рабат.

12 Ден – Закуска в хотела. Връщане обратно за Испания с ферибот. Пристигане в Испания. Заминаване за Коста дел Сол. Настаняване в хотела. Свободно време за почивка. Вечеря и нощувка в Коста дел Сол.

13 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Гранада. Туристическа програма включва: Посещение на дворцов град Аламбра – включен в списъка за световно наследство през 1984 г., Насридите - красивите дворци , групирани в неправилна форма, стаите на които са свързани помежду си посредством дворове и пасажи и „Хенералифе“ – лятната резиденция на султаните на Гранада от династията на Насридите. Настаняване в Гранада. Вечеря и нощувка в Гранада.

14 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Толедо, който е известен с артистичното и архитектурно наследство в готически и бароков стил. Толедо е испанската религиозна столица, където мирно от векове съжителстват християни, мюсюлмани и евреи. Обяд в Толедо. Туристическа програма в Толедо. Заминаване за Мадрид. Настаняване и нощувка в Мадрид.

15 Ден – Закуска в хотела. Трансфер до хотела. Отлитане за България. Кацане на летището в София.

Други условия по програмата

 1. Цената на екскурзията е калкулирана при цена на билета 197 EUR с включени летищни такси. При промяна цената на самолетния билет агенцията си запазва право да промени цената на туристическия пакет в съответното направление.
 2. Посочените в програмата хотели могат да бъдат заменени с други хотели от същата категория.
 3. Отстъпките за деца са в зависимост от условията на авиокомпанията и конкретната програма.
 4. Цените са невалидни по време на празнични дни и изложения.
 5. Туристическата програма се осъществява на английски или испански език.
 6. Екскурзията се предлага за индивидуални туристи.

Полетна информация


СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ

По това направление се предлагат и промоционални цени по редовни линии и полети на low cost авиокомпании. При ранни резервации можете значително да намалите цената на тази екскурзия.

Условия за резервации

 • при записване се внася депозит в размер на 20% от сумата на основния пакет на турист;
 • пълно плащане - до 45 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулациии

 • при отказ до 18:00 часа на 1-вия работен ден, следващ деня, в който е сключен договора – 0% от крайната цена на пакета;
 • при отказ след 18:00 на 1-вия работен ден за Туроператора, следващ деня, в който е сключен Договора до 31.12.2021 - такса от 100 лв. за всеки отказал се от Договора за административни разходи;
 • при отказ от 01.01.2022 до 45-ия ден включително преди датата на заминаване – 20% от крайната цена на пакета;
 • при отказ от 44-ия до 30-ия ден включително преди датата на заминаване – 30% от крайната цена на пакета;
 • при отказ от 29-ия до -15-ия ден включително преди датата на заминаване – 75% от крайната цена на пакета;
 • при отказ от 14-ия ден преди датата на заминаване до деня на заминаване, включително при неявяване за заминаване в определеното време и място – 100% от крайната цена на пакета.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0884 88 77 50, 0885 706 771, (02) 940 11 03, (02) 940 11 04 или Резервирай онлайн.

  от 0 лв
Испания и Мароко със самолет

Резервирай сега

1045 лв

Екскурзия Очарованието на италианската и френската ривиера - 6 дни

5 нощувки със самолет

Сан Ремо – Монако – Мантон – Ница – Кан – Генуа – Милано Екскурзията е шестдневна и включва 4 нощувки в района на Сан Ремо (Диано Марина, Арма ди Таджа, Санто Стефано ал Маре, Сан Лоренцо ал Маре или др.), 1 нощувка в околности на Милано, самолетен билет (в цената са включени самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж 1 малка чанта с размери 40/20/25 см и багаж до 10 кг с размери 55/40/20 см, предварително чекиране и запазени места) и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Сан Ремо, Генуа, Милано, възможност за разглеждане на забележителностите на Монако, Мантон, Ница и Кан. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се с „Райанер” или „Уиз Еър“. Вътрешните трансфери в Италия и Франция се извършват с автобус. Актуални условия за пътуване до Италия Условия за пътуване в covid ситуацията

5 нощувки

1059 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 40х20х25 см и чекиран багаж до 10 кг с размери 55x40x20 см, предварително чекиране и запазени места), богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда – Комо, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, възможност за разглеждане на езерото Лугано и Аскона. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с „Райанеър” или „Уиз Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус. Актуални условия за пътуване до Италия и Швейцария Условия за пътуване в covid ситуацията

5 нощувки

1099 лв

Екскурзия Коледна приказка в Тоскана - 5 дни

4 нощувки със самолет

ФЛОРЕНЦИЯ - СИЕНА - САН ДЖИМИНЯНО - ПИЗА – ЛУКА      Тосканае най-красивата област на Италия със своя уникален релеф и растителност. В нежно заоблените хълмчета, покрити с лозя и маслинови гори, са сгушени перлите на областта - прекрасни селца и градчета, редящи се като на кинолента. Монтекатини Терме е едно от тези градчета, известно с термалните си извори и уникалната си атмосфера в полите на Апенините.   Актуални условия за пътуване до Италия Условия за пътуване в covid ситуацията Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски и вечери в хотел 3 звезди в Монтекатини Терме – хотел Montebello*** или подобен и възможност за разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Пиза, Лука, Сиена, Сан Джиминяно и Флоренция. Настаняването е на база полупансион (вечерята е с тристепенно меню). Лети се с авиокомпания „Уизеър“ или „Райаеър“, като пакетната цена включва самолетен билет, летищни такси и салонен багаж с размери 40x30x20 см и тегло до 10 кг. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

4 нощувки

1195 лв

Екскурзия Швейцарски Алпи - Юнгфрау и Матерхорн - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка в района на Лаго Маджоре, 2 нощувки в района на Сион, 2 нощувки в района на Берн или Интерлакен и богата екскурзоводска програма в Берн, Веве, Монтрьо, Лозана, Женева, Цермат, Лаго Маджоре и Стреза, свободен ден в Интерлакен или възможност за качване със зъбчатата железница до подножието на връх Юнгфрау, възможност за качване до връх Мотароне, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж малка чанта или раница до 10 кг с размери 40х20х25 см и чекиран багаж до 10 кг с размери 55x40x20 см, предварително чекиране и запазени места). Лети се с „Райанеър” или „Уиз Еър“. Вътрешните трансфери в Швейцария и Италия се извършват с автобус. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Актуални условия за пътуване до Италия и Швейцария Условия за пътуване в covid ситуацията

5 нощувки

1199 лв

Екскурзия Приключение в Доломитите - Южен Тирол - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 2 нощувки в района на Мадона ди Кампильо, 2 нощувки в района на Кортина д’Ампецо, 1 нощувка в района на Тревизо, самолетни билети София – Бергамо и Тревизо – София. Лети се с авиокомпания „Райънеър”  (в цената са включени самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж 1 малка чанта до 10 кг с размери 40/20/25 см и чекиран багаж 1 куфар до 10 кг с размери 55/40/20 см, предварително чекиране и запазени места) и богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Мадона ди Кампильо, изкачване с лифт до Чинкуе Лаги, Болцано, Кортина д’Ампецо, изкачване с лифт на връх Тофана ди Мецо (3191 м), възможност за качване с лифт до Спинале и до Тонди ди Фалория, разходка из Тревизо. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Актуални условия за пътуване до Италия Условия за пътуване в covid ситуацията

5 нощувки