Обща информация

Giosuè a Mare, Южна Италия - Соренто

Почивка в Южна Италия - Соренто, Италия

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Кокетен хотел на брега в Соренто с 44 стаи, чиято гордост е неговия превъзходен ресторант с капацитет 150 места и прекрасната гледка към кристалните води на залива.

Панорамната тераса на хотела разкрива същността на Средиземно море и ваканционната атмосфера на летните нощи. На разположение в хотела се намира и пицария (Albergo-Ristorante-Pizzeria "Giosuè a Mare")

Лоби пространствата включват и просторна зала, която е със светлинен дизайн. Цветовите нюанси са естетически издържани в асонанс с природните дадености на региона, правейки забележително мястото, където ще се насладите на италиански бюфет за закуска.

Видео тук

Природата, която заобикаля хотел "Джосе а Маре" е очарователна и множеството туристически маршрути включват разнообразие от различни културни, романтични или забавни дестинации. В оживения център на Соренто ще намерите множество барове, малки ресторанчета, които предлагат местна кухня, нощни клубове, изкушаващи магазини, както и интересни исторически и архитектурни забележителности като древни римски вили.

Неапол, Амалфи, Помпеи, Капри и Иския – уникално очарователни, като лесно можете да ги посетите, защото се намират само на час път от хотела. А персоналът е винаги на разположение за допълнителна информация за разписанието на автобусите и влаковете.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки