Обща информация

Хотел "Time Out", Сандански

Почивка в Сандански, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Хотели в България, Хотели в Сандански или актуалните ни промоции.

Водещото при проектирането и построяването на хотел "TIME OUT" е клиентът да се чувства като у дома. Да прекараш една нощ в нашият хотел е следващото най-добро, след това да си бъдеш вкъщи. По-малко като хотел, повече като дом е нашето мото. Уникален собствен стил, уют и ненатрапчив лукс ще Ви съпътстват във Вашата почивка. Местоположението на хотела може да го определи като "зелен" хотел. Непосредствената близост до прочутият парк на град Сандански, мекият средиземноморски климат и лечебните минерални извори, които го заобикалят ще направят почивката Ви незабравима.

Местоположение на Хотел "Time Out":

Местоположението на хотела може да го определи като "зелен" хотел. Непосредствената близост до прочутият парк на град Сандански, мекият средиземноморски климат и лечебните минерални извори, които го заобикалят ще направят почивката Ви незабравима.

Настаняване в Хотел "Time Out":

Хотела разполага с 31 двойни стаи и апартаменти.

Удобства в хотела:

На разположението на клиентите денонощно е закрития басейн. Хотел "TIME OUT" разполага още с : конферентна зала ресторант ( с 60 места ) безжичен Интернет ( WiFi )

Хранене и развлечения:

В изискан стил е и менюто на класическия ресторант с 60 места. Предлага се европейска кухня от висок клас, а енотеката към ресторанта притежава изискана селекция от най-хубавите български вина.

Спа и отмора в Хотел "Time Out":

Най-атрактивната част безспорно е SPA комплексът, който предлага :

хидромасажна вана
парна баня
финландска сауна
масажи

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Други гарантирани групи