Обща информация

Вилно Селище Кедър, Долна баня

Почивка в Долна баня, България

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивки на планина, На планина в Долна баня или актуалните ни промоции.

Отлично изградената инфраструктура и благоприятният планински климат са прекрасна възможност за добрия престой на всеки гост в комплекс „Кедър”. Комплексът се състои от 9 самостоятелни масивни вили, изградени в старинен български стил, но предлагащи удобствата и комфорта на съвремието. Масивна ограда подчертава стила на изградените вили и осигурява спокойствие и сигурност на гостите.

Местоположение на Вилно Селище Кедър:

Вилно Селище "КЕДЪР" е разположено в гр. Долна Баня, на 5 км. от Рила планина, на 20км. от Боровец, на 80 км. от София и 90км. от Пловдив.

Настаняване във Вилно Селище Кедър:

Комплексът разполага с 35 уютни стаи със самостоятелен санитарен възел, телефон и телевизор.

Удобства в Cedar:

В комплекса има оборудвана семинарна зала за 50 човека, открит детски кът и летен басейн. В механа “КЕДЪР” ще получите добро обслужване и вкусни ястия. * Трансфери и превози * Пране, гладачни услуги * Рум сървиз * Факс и копирни услуги * Сейф * Обиколни маршрути * Велотуризъм * Планински походи с професионален водач * Масаж – антицелулитен, релаксиращ * Голф * Условия за ски спускания * Езда * Риболов * Безплатно ползване на летен басейн * Охраняем паркинг

Хранене и развлечения в Cedar:

МЕХАНА

Механа „Кедър” към Вилно селище „Кедър” - Долна баня предлага традиционна българска кухня, подготвена и поднесена от професионално обучен персонал, задоволяващ вкусовите предпочитания и изисквания на клиентите си. За ценители предлагаме дегустация на специални колекции от български вина. След предварително отправени запитвания, специално за Вашето добро настроение, механа „Кедър” организира традиционни български и ориенталски вечери с професионални танцьори и музикален съпровод. Капацитетът на механата е 50 седящи места и е подходящ за Вашите фирмени, семейни тържества, партита и кетъринг.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи