Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Уикенд в Европа

Има прекрасни кътчета в Европа, които могат да бъдат опознати макар и за един уикенд. От северните сияния до приказните плажове, Европа, драматичната ‘кралица’ продължава да ни въодушевява, изненадва, обърква и оставя безмълвни мнозина със своето невероятно богатство от забележителности, мелодии, хора, различни култури и забавни приключения. Можем ли да опознаем най-прекрасните дестинации в Европа за един уикенд?
Европа е обгърната в история, достойна за възхищение и пример. Какво мислите за един чуден уикенд в Италия, Испания или Гърция- люлката на демокрацията в Атина, вълнуващия вечен град Рим, ренесансовите сгради и изкуството на Флоренция, каналите на романтичната Венеция и неаполитанското очарование на Париж, Мавританските дворци в Андалусия, атмосферата на Истанбул, красотата на Плитвичките езера и много, много други местенца за незабравим уикенд в Европа!

Европа далеч не се простира само до необятното си съкровище. Континентът е свят на мода, изкуство, музика, архитектура и дизайн, погледнете само музикалните сцени на Лондон и Берлин, невероятните дизайнерски творения в Копенхаген и Стокхолм, отворете очи за съвременното изкуство и красотата, която е навсякъде в Европа.
Продължаваме към будещите страхопочитание фиорди на Норвегия, пленителните гледки в Шотландия, вулканичния драматизъм на Исландия, спиращите дъха Алпи във Франция, Швейцария и Италия, както и по-малко известните планини на Испания, Словения, южна Полша и Словакия.

Не се бавете, планирайте Вашата собствена европейска одисея и си подарете един незабравим уикенд в Европа!

Уикенд в Европа

Уикенд в Европа - дестинации

Уикенд в Европа - стари предложения

изтекла оферта

Екскурзия Барселона - 4 дни

3 нощувки със самолет

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в Барселона в хотел 3 или 4 звезди, централно разположен, екскурзоводска програма на български език, трансфери летище – хотел – летище и самолетен билет, като при дати на отпътуване 15.06.2024 г., 13.07.2024 г., 24.08.2024 г., 07.09.2024 г. и 21.09.2024 г. се лети с „България Ер“ и в пакетната цена са включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг, а при дата на тръгване 11.10.2024 г. се лети с „Райън Ер“ и в  пакетната цена са включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 40х25х20 см и чекиран багаж до 10 кг. При пътуващите на дата 15.06.2024, записани след 23.04.2024,се пътува с авиокомпания "Уизеър", като цената включва летищни такси, малък ръчен багаж до 10 кг с размери  40х20х25 см и чекиран багаж до 10 кг. 

3 нощувки

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки