Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Монастир

Почивка в Монастир

Понякога ни се иска да избягаме от всичко- работа, еднообразните четири стени, дъждовните дни и депресията... Какво ще кажете за бягство до един екзотичен курорт в Африка, в една невероятна държава с вълнуваща история, неповторима архитектура и много, много слънце? Добре дошли в курорт Монастир, Тунис! Този красив град е идеален избор за любителите на историята, както и на онези от нас, които просто искат да се потопят в обятията на слънцето през лятото. Почивките в Монастир ни връщат във времето на древните финикийци. Като заговорихме за история, Монастир е наистина древно селище.

Рибат, манастир-крепост, е дал името на града. Впечатляващата сграда, която се използва днес за снимане на много филми, е била построена от Ислямистка религиозна група през 797 година, за да защитава града от скитащите номадски племена и византийските бойни кораби.

В случай, че сте избрали почивка в Монастир и не искате да се занимавате с разглеждане на забележителности, не се притеснявайте, защото тук наистина можете да релаксирате напълно. Предлагаме ви да се усамотите на плажа, за да се насладите на спокойствието, а децата могат се позабавляват, правеейки невероятен пясъчен манастир Рибат от пясък. Ястията в Северна Африка са известни със специфичните си подправки, богари аромати и Тунис не прави изключение. Уверете се, че сте опитали бамбалони по време на почивка си в курорта Монастир.

Почивка в Монастир - хотели

Почивка в Монастир - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки