Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка на остров Мавриций

Ако затворите очи и някой Ви прошепне ‘Мавриций’, първото, което ще изплува в съзнанието Ви със сигурност е перфектния плаж, който все едно е декор на Холивудски филми или пейзаж от пощенска картичка. Хубавото е, че остров Мавриций е истински и е достъпен за всички със своя целогодишен топъл климат от 20 до 30 градуса, можете да сдобиете с шоколадов слънчев загар и да релаксирате под галещите слънчеви лъчи, докато топите крачета в топлата вода. Плажовете на Мавриций се сливат в топлите и чисти води на Индийския океан.

Мавриций е най-развитият от Маскаренските острови, но винаги има нещо, което можете да откриете, когато се разхождате в търсене на нови приключения. От оживения и шумен Порт Луи, най-богатият град на Африка, до пазарите в Quatre Bornes и Curepipe, не само плажовете са магнит за туристите, които избират Мавриций за своята почивка. Националният парк Клисурите на Блек Ривър със сигурност трябва да разбие митовете за възприемането на Мавриций, перлата на Индийския океан, като дестинация само и единствено за слънчева почивка край морската шир.

Не твърдим обаче, че островът не трябва да се гордее с плажовете си, защото тук са някои от най-красивите плажни ивици в света! От живописните лагуни и популярните обществени плажове до закътаните островчета далеч от крайбрежната ивица, Мавриций предлага късче рай за всеки, който дръзне да се докосне до красотата му!

Почивка на остров Мавриций - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки