Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Мексико

Почивка в Мексико

Ривиера Майа, Мексико е плажна ивица с дължина 30км. Това кътче от света на фантазиите се намира на полуостров Юкатан и се отличава с девствените пясъчни плажове, гъсти джунгли и древни руини, които сякаш ни пренасят в друга ера. Простирайки се от Punta Tanchacte на север до Punta Allen на юг, Ривиера Майа е ‘подслонила’ някои от най-големите ваканционни курорти в Мексико като например Канкун и Плая де Кармен, които са се развили до такава степен, че днес хотелите са с капацитет 24 000 стаи.
Ривиера Майа, Мексико се простира по протежение до източния полуостров, който е точно срещу Карибско море и неслучайно се е превърнала в желана дестинация за почивка. Тук са налице всички предпоставки за перфектна морска ваканция- плажове, разнообразие от водни спортове и богат избор от хотели. Ако държите да сте в центъра на събитията и да разполагате с голям избор от дейности за свободното Ви време, Ви препоръчваме да посетите Канкун, а по-спокойната атмосфера Ви очаква в Плая дел Кармен, по-известна като столицата на Ривиера Майа.

В случай, че целта на почивката Ви е пълен релакс и уединение, съветваме да изберете Плая дел Секрето и Пунта Марома, за да се насладите на лукса да си обграден от пълно спокойствие и неподравена красота. Puerto Aventuras и Playacar са чудесен избор, ако желаете да практикувате повече спортове като тенис или голф например. Хотелите в Ривиера Майа са най-разнообразни по категоризация, но повечето предлагат луксозни почивки и All Inclusive пакети.

Ситният пясък и кокосовите палми правят Ривиера Майа идеална локация за пълен релакс под слънчевите очи или в прегръдките на кристално чистите води. Остров Козумел е дом на едни от най-невероятните подводни приключения в света, а Ривиера Майа е домът на вторият най-голям бариерен риф в света. Искате ли адреналин? Позабавлявайте се с водни спортове, голф, тенис или се отправете на оранизирана обиколка в джунглата, в покоите на гъстите гори, където се крият и частиците, останали от древната цивилизация Тулум.

Почивка в Мексико - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки