Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Кения

Почивка в Кения

Ваканцията в Кения е нещо, което няма никога да забравите, дори ако сте заклети пътешественици, които са обиколили половината земно кълбо. От белите пясъци на Бамбури Бийч до пленителното спокойствие на Килифи, почивките в Кения предлагат едни от най-прекрасните плажни приказки по света. Кения е идеален избор и за тези от нас, които искат да избягат от зимния студ и да се впуснат в топли и интересни приключения. Когато си избирате пакет за почивка в Кения няма начин да не разгледате първо най-забележителните курорти, които привличат туристи от цял свят.

Почивки в Кения- Сафари столицата на Африка

Кения е прочута със своите сафари почивки и това никак не ни учудва. Благословена с един разнообразен див свят и прекрасна природа, Кения ще Ви изненада с незабравимите си гледки. Североизточна Кения е по-неразвита, но останалата част от тази чудна страна запленява туристите с прекрасните плажове, забележителна природа, езера и огромната планина Кения, най-високата планина в Кения и втората по височина планина в Африка (след Килиманджаро).

Богата култура и разнообразие само в Кения! Човек може да разпуска по много начини в Кения. Танците са едни от най-любимите занимания на местните, както и филмите, и футболните мачове. Искате ли да се докоснете до истинската Кения? На едно сафари в Кения Ви очаква среща със слонове, жирафи, зебри, лъвове и нозорози. Морският свят тук също е едно безценно богатство.

По-любопитните от Вас ще се зарадват на националните паркове на морския свят, където ги очакват едни от най-прекрасните местенца за гмуркане на света. Готови ли сте за една различна почивка и преживяване, за което думите никога не стигат?

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки