Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Дубай

Почивка в Дубай

Почивките в Дубай ще ви отнесат до южните плажни ивици на Персийския залив на Арабския полуостров. Най-известното от седемте емиратства, Дубай е вълшебен микс от приказката на старото и съвремието на новото. Някога днешната шикозна перла е била малко рибарско селище, но днес е ултра модерен град и един от най-бленуваните туристически центрове. Дубай е град с чудесни забележителност, особено Палмовите острови, които са сбъднат сън, ако ги видите отвисоко от летящ балон или хеликоптер. Градът е популярен като перлата на Персийския залив. Извисяващите се небостъргачи почват и завършват с Burj Dubai, най-високата сграда в света, истинско чудо, будещо възхищение. Със своите 50 мола, Дубай е рай за любителите на шопинга.
Релаксирайте под звездите на Дубай и се докоснете до футуристичната архитектура на града. Колкото и да се изкушавате просто да прекарате деня си на приказните плажове, трябва да знаете, че тук има много места, които трябва да посетите поне веднъж.

В Дубай се намира най-големия изкуствен Алпийски ски център на закрито в пустинята на Дубай, така че можете да се позабавлявате на снега сутринта и след това да се отпуснете в прегръдката на слънчевите лъчи следобед. Омагьосващите пустинни пейзажи, съхранените арабски традиции, разкоша и атмосферата тук ще ви накарат да се почувствате като шейх от приказките.

Почивка в Дубай - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки