Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Доминикана

Почивка в Доминикана

Докоснете до сърцето на испанските Кариби с луксозна и екзотична почивка в Доминиканска република.
Започвайки на изток с остров Испаньола, вторият по големина остров от архипелага на Големите Антилски острови, и Хаити в източната му част, Доминиканската република е красива тропическа дестинация с богата култура, уникални кътчета и плажни ивици. Доминикана е подходяща за отпускарска семейна ваканция, романтично бягство за влюбени или изпълнена със забавление почивка с приятели. Доминикана е смесица от цветове и люлка на многообразието, така че удовлетворението от направения избор за почивка е гарантирано.

Ако обичате да се препичате на слънце или да се излежавате на плажа, то скоро ще узнаете, че Доминикана предлага многообразието на приказните плажове и романтиката на утрешния ден. Климатът на островите е чудесен, а температурата на морска вода е подходяща за плуване. Идиличнат атмосфера на Доминикана и неподправената красота я правят желана дестинация за мнозина.

Спиращите дъха плажни ивици на Доминикана определено изкушават да прекарате цялата си почивка тук, но пътешествието до тази невероятна страна е нещо много повече от слънце, море и пясък. Очарователният морски курорт Пуерто Плата е един от най-популярните курорти на острова. Блещукащите светлинки в океанската шир и дългите плажове правят Доминикана перфектното място за почивка. Ако харесвате уиндсърфинг, ви предлагаме да се отправите към Кабарете, където се състоят годишни уиндсърфинг състезания.

Освен плажове от приказките, тук имате шанса да опитате някои от уникалните и вкусни местни ястия. С ясно изразено испанско влияние и нотки от африканската кухня, ястията в Доминикана са невероятно вкусни!

Почивка в Доминикана - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки