Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка във Фетие

Почивка във Фетие

Разположен в живописния югозападен район на Даламан, Турция, Фетие предлага съвършените почивки на море, които са подходящи са семейства с деца и всички туристи, които вярват, че блаженото мързелуване е вроден талант.

Сгушен в планината Мендос и разкриващ очарователни гледки към залива Фетхие, курортът създава благоприятни условия за запалените фотографи, които жадуват за неповторими пейзажи, уловени във фокуса на обектива. Фетие е много популярна дестинация за всеки, който обича галещите слънчеви лъчи, кристално чисти води и естествената красота на региона. Заливът Фетхие се състои от няколко малки островчета и наистина си заслужава да отделите един ден на разходката с лодка, за да се насладите на красотите, които са далеч от очите, но близо до сърцето и мечтите... Почивките във Фетие предлагат богато разнообразие от морски живот, така че защо не се погмуркате в търсене на скрити морски чудеса.

Древното име на град Фетхие е Телмесос, а крепостта издигната от родоските рицари все още се извисява над града. Потопете се в още история и надникнете в клифовите скали край града, защото там ще намерите в запазен вид изкусно изсечени скални гробници от времето на ликийците.

Почивка във Фетие - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки