Обща информация

Delfin Siesta Mar hotel, Балеарски острови - Палма де Майорка

Почивка в Балеарски острови - Палма де Майорка, Испания

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Местоположение на хотел 4*Delfin Siesta Mar, Санта Понса

Delfin Siesta Mar е 4* хотел на 130 метра от плажа на Санта Понса, спокоен курорт в Майорка. Хотелът се намира много близо до центъра на Палма. Тук ще можете да се отпуснете максимално и ще останете запленени от морето и градините.

Обща информация за хотел Делфин Сиеста Мар, Палма де Майорка

4* хотел Delfin Siesta Mar разполага с 113 стаи, завършени в елегантен стил, отговарящ на изискванията за максимум комфорт. Тук можете да се насладите на чудни басейни, ресторант и библиотека. Всички стаи в хотела разполагат с чудни морски гледки, а релаксиращата атмосфера ни приканва да се замечтаем за приключенията, които ни очакват на невероятния остров Майорка.

Настаняване в хотел 4* хотел Delfín Siesta Mar

Delfin Siesta Mar хотел разполага с четири типа стаи. Има две единични стаи, 51 двойни, 34 тройни и 26 четворни стаи, идеални за семейни почивки и ваканции с приятели. Всяка стая разполага с телефон, кабелна телевизия, сейф, климатик, сешоар, модерни мебели.

Хотел Delfin Siesta Mar още предлага вътрешен басейн, сауна, масажно студио, джакузи, фитнес салон, Интернет. 4* Делфин Сиеста Мар за една комфортна и вълнуваща почивка в Палма де Майорка!

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи