Обща информация

Weber Amabassador hotel, Южна Италия - Остров Капри

Почивка в Южна Италия - Остров Капри, Италия

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Местоположение на хотел Weber Amabassador

Weber Amabassador хотел е разкош 4*. Той се намира точно на плажа на Марина Пикола, най-хубавата част от остров Капри. Няма друг плаж на остров Капри или в света, който да е по-модерен и изключителен от Марина Пикола.

Обща информация за хотела

Хотелът е идеален избор за тези, които търсят абсолютен релакс, перфектна хармония между природа и море на място, което е е достатъчно далеч от шумната Piazzetta, препълнено с туристи място, където се намират дискотеките и нощните клубове. Въпреки че Piazzetta е на 500м от хотела, можете да използвате и безплатен транспорт, който минава на всеки 5мин през целия ден и последният трансфер е в 3 през нощта. Хотелът е на 8м от морския бряг. От терасите на Ambassador Weber и много от спалните в хотела се откриват невероятни гледки към залива Марина Пикола, скалите Faraglioni и Монте Солари. В продължение на векове тази чудна картина е била вдъхновение за писатели и художници, прочути по целия свят. Луксозният хотел някога е бил една от най-старите сгради на острова.

Настаняване в хотел Weber Ambassador, Капри

Weber Ambassador се намира в сърцето на туристическия център на острова, в очарователна природна среда, известна с кристално чистите си морски води и омайващи гледки към скалите Faraglioni.
Всички стаи в хотела са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, Интернет, директна телефонна линия, сешоар.

Удобства и развлечения в хотел Weber Ambassador

Големият басейн е разположен на една от терасите на хотела, потънала в прегръдката на разкошна висяща градина с ослепителни гледки към Faraglioni. Всички чадъри и шезлонги не се се заплащат. Всички басейни са с хидромасажен кът. В хотела има фитнес салон, където можете да се възползвате от консултация и индивидуална програма, специално за Вас.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи