Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Шарм ел Шейх

Почивка в Шарм ел Шейх

Шарм ел Шейх, Кайро е топ дестинация за почивка в Червено море, разположен на Синайския полуостров. Този кипящ от живот и обожаван от туристите курорт е един от най-необикновените дестинации за гмуркане в Червено море, Египет.

Бижуто на Червено море, вълнуващи дайвинг приключения

Зашеметяващите коралови рифове и невероятни подводен резерват, национален парк Ras Mohammed, топлите и чисти морски води, превръщат Шарм ел Шейх в една мечта за водолази, любителите на подводния свят и всеки, който желае да се наслади на един друг, невидим свят във водите на Червено море.

Ако плажовете и дайвинг приключенията не са това, за което сте дошли в Шарм ел Шейх, то посетете манастира St Catherine, който е обгърнат във вълнуваща история и се смята, че е бил мястото, където Мойсей получил 10те божи заповеди. Какво ще кажете за пътешествие до пустинята Синай, където можете да прекарате нощта под звездите след като сте обиколили планините само на една камила...

Други предложения за разнообразяване на Вашето пътешествие са Cairo Luxor, Aswan, както и пирамидите и Великият сфинкс в Гиза.
Шарм ел Шейх е идеален избор за ваканция през цялата година със своите горещи лета и прохладни зимни, курортът е особено подходящ да се печете на слънце на белите плажове или да се гмуркате в кристално чистите води. Ослепителни корали, екзотични и редки тропически рибки са само част от картината, наречена Шарм ел Шейх.

Почивка в Шарм ел Шейх - други хотели

Почивка в Шарм ел Шейх - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки