Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Хургада

Почивка в Хургада

Почивка в Хургада на брега на Червено море

Основата причина хората да се наслаждават на почивките в Хургада са фантастичните плажове и възможности за дайвинг. Тук са добре дошли всички, начинаещи и опитни, стига да искат да докоснат до морския свят на Червено море. Кораловите рифове в Червено море изобилстват от екзотичен морски свят, на който всеки може да се наслади.

Повечето туристи посещават курорта между октомви и април, когато температурите са благоприятни за една прекрасна почивка на море. Предлагаме ви самолетни почивки с различна продължителност, някои включващи една нощувка в Кайро.

Тайните на Древен Египет, сафари и камили

Екскурзионната програма също не е за подценяване - може да посетите Египетските пирамиди, Кайро, Луксор с Карнак и Долината на царете. Да пътувате с кораб до Райския остров или да карате бъги или яздите камили в пустинята.

Освен копринените плажове на Хургада, тук ви очакват екскурзии и сафари в пустинята, където ще можете да се насладите на гледката на приказна Хургада.

Най-привлекателно в Хургада се оказва прекрасното време и отличните възможности за гмуркане сред коралите във водите на Червено море. Има достатъчно барове и нощни клубове, където можете да се впуснете в ярката клубна сцена, която е задължителна през пиковите периоди или да се потопите в спокойствието на курорта през зимните месеци.

Едно бягство към крайбрежието на Червено море, много слънце, чистота и красота ни очаква в Хургада! Пътешествия с лодка, чудни базари и пустинна красота ви очакват в ривиерата на Червено море. Ако искате се потопите и в традиционни египетски чудеса, отправете се старото рибарско селище El Dahar близо до Хургада.

Почивка в Хургада - хотели

Почивка в Хургада - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки