Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка в Египет

Почивка в Египет

Мечтаете ли си за една различна почивка? Нямате нищо против галещото слънце, морето и пясъка, но сякаш искате да се докоснете до култура и историческо наследство? Египет е Вашата дестинация за почивка това лято. Романтика, симбиоза между култура и прекрасен климат, почивките в Египет пленяват туристите с нежните, бели плажове и живописни пейзажи. Египет е домът на прочутите Египетски пирамиди, великата река Нил, спокойни кътчета за активен отдих, а египетските курорти са едни от най-желаните летни дестинации за почивка на море.

Морските курорти Шарм Ел Шейх и Хургада са перфектен избор за семейства с деца. В Египет можете да се насладите на лукс, типичната лятна ваканция и да откриете една уникална страна, която от ден на ден ще обикнете повече и ще поискате на обиколите още повече и по-далечни местенца. Слънчев Египет е дестинация за авантюристите и любознателните по душа и сърце. Несравнимите плажове по крайбрежието на Червено море са идеални за тези от Вас, които обичат да релаксират в прегръдките на слънцето. Искате ли да се гмурнете в кораловия риф и да се насладите на подводния свят, отправете се към Шарм Ел Шейх!

Почивките в Хургада предоставят възможност да вкусите всички сладости на Ривиерата на Червено море. Този съвременен, летен курорт е процъфтяващо туристическо кътче, обожавано от тези, които търсят топли слънчеви лъчи, подводни приключения или щури нощни купони. Заключен между суровата пустиня и кристално чистите морски води, луксозни хотели, божествени плажове, Хургада е неустоима комбинация, ако си мислите за релакс, окъпан в слънчеви преживявания.

Почивка в Египет

Почивка в Египет - дестинации

Почивка в Египет - други хотели

Почивка в Египет - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки