Обща информация

Hotel Pyrgos, Халкидики - Атон

Почивка в Халкидики - Атон, Гърция

Цени и пакети за хотела →

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Местоположение на хотел

3* Хотел Pyrgos се намира в самото начало на китния курорт Оуронополи, точно отвъд плажната алея, около 300м от центъра на оживения град, пълен с ресторанти, барове и магазини, около 500м от пристанището, откъдето корабите се отправят към интересния круиз към Атон. Хотелът е разположен на само 30м от автобусната спирка.

Обща информация за хотела

Семейният хотел е приятен, а атмосферата ще ви приласкае да се чувствате като у дома. Хотелът разполага със столова, където се сервира закуската на блок маса, бар, Интернет /срещу заплащане/, WLAN интернет достъп, паркинг за коли.

Настаняване в хотел

Стаите в 3* Хотел Pyrgos са 28 на брой, добре обзаведени с душ, WC, сешоар, телефон, кабелна телевизия, мини хладилник, сейф на рецепция, климатик, балкон или тераса. Някои стаи са с изглед към морето. Единичните стаи нямат изглед към морето.

Удобства и развлечения в хотел

Хотелът разполага с басейн, слънчева тераса, безплатни шезлонги и чадъри за басейна, парна баня. Допълнително се заплащат чадърите и шезлонгите на плажа, където също може да изберете някои от многобройните възможности за водни спортове.
Хотелът разполага с басейн за деца.

Намаление за допълнително легло

Настаняването на деца до 5 годишна възраст е безплатно. 50% се заплаща за деца на възраст от 6 до 11 години и 30% за деца над 12 години. Трети и четвърти настанен в стая за семейства заплаща пълната стойност на пакета за избрания брой дни.

Забележки

Моля, обърнете внимание, че кучета не се допускат в хотела.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цената е за нощувка със закуска на човек, настанен в двойна стая.

Други гарантирани групи