Обща информация

Philoxenia Bungalows, Халкидики - Ситония

Почивка в Халкидики - Ситония, Гърция

Проверете наличност, получете най-точна цена с всички отстъпки и резервирайте онлайн Philoxenia Bungalows тук на Greece-hotels.bg

Philoxenia Bungalows е бюджетен хотел с голяма площ, в борова гора на брега на морето. Комплексът се състои от 11 двуетажни сгради и няколко триетажни сред зеленина и алеи за разходка. Philoxenia Bungalows е подходящ за непретенциозни туристи, които предпочитат спокойствието пред лукса. Филоксения Бунгалос разполага със 155 стаи и предлага на своите гости основен ресторант, бар, басейн, билярд, тенис на маса. Безплатно ползване на безжичен интернет в зоната около басейна.


Местоположение на Philoxenia Bungalows:

Philoxenia Bungalows се намира в началото на селището Псакудия на ръкава Ситония на Халкидики, на 80 км от град Солун, на 200 метра от плажа, сред хубава борова гора.

Настаняване в Philoxenia Bungalows:

Стаите са семпли, около 18 кв.м., оборудвани с климатик, хладилник, телефон, сешоар, баня с душ, кокетен балкон.

Хранене и развлечения:

Всички плодове, зеленчуци и месо са собствено производство, а зехтина и маслините, които ще ви предложат - лично от градината на собственика, един от най-големите производители на подобна продукция в района.

Уеб сайт: http://www.philoxeniabungalows.com/bg/

Цени →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Проверете наличност, получете най-точна цена с всички отстъпки и резервирайте онлайн Philoxenia Bungalows тук на Greece-hotels.bg

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки