Обща информация

Petrino Aparthotel, Халкидики - Касандра

Почивка в Халкидики - Касандра, Гърция

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Местоположение на хотел Petrino Апартхотел

4* Petrino Апартхотел е разположен на източния бряг на полуостров Касандра, на пътя, свързващ първия пръст на Халкидики със Солун. Хотелът се намира на около 1.5км от красив и добре поддържан едрозърнест плаж. Разстоянието от симпатичното селище Афитос е само 300м и там ще откриете много барове, таверни и изкушения за любителите на шопинга. Други забавления Ви очакват в Калитея, на около 5км. Спирката е на около 500м.

Обща информация за хотела

Архитектурата на чудния хотел в Касандра, Халкидики е в традиционен гръцки стил, а хотелът се състои от 34 малки вилички, разпръснати сред малък и добре поддържан парк. Хотелът се управлява от семейството на собственика. Архитектурата е чудесна комбинация от традиции и модерни елементи. На свечеряване симпатичните ваканционни вили се къпят в топла светлина, която прави атмосферата по-задушевна и приятна. Ресторантът, който е обзаведен с дърво и антики, е популярен сред местните жители поради своята вкусна гръцка кухня /(HB = обилна континентална закуска, меню от три ястия вечер). Хотелът разполага с la carte ресторант, малка рецепция с лоби, Интернет, WLAN Интернет достъп, паркинг.

Настаняване в хотел Petrino Апартхотел

4*Petrino Апартхотел разполага с 34 вили, които са смесица от традиционна и модерна архитектура. Вилите са различни по големина и стил, предлагат всичко, което може да има един малък апартамент. В стаите има сешоар, хавлии, чехли, телефон, кабелна телевизия, Интернет /заплаща се допълнително/, хладилник, сейф на рецепция, камина, климатик, тераса.

Удобства и развлечения в хотел

В малкия парков комплекс на хотела има басейн, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, включени в цената. Хотелът разполага и с бар на басейна. Допълнително се заплащат чадъри, шезлонги, водните спортове на плажа, наема на велосипед или мотопед в Афитос. Хотелът организира развлекателна програма за гостите. За децата се предлага детски басейн и игрище.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цените са на ден на човек в двойна стая Standart на база ВВ, с изглед към морето.

Намаление за ранни записвания : 15% при резервация до 30.04.2016

Други гарантирани групи