Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка на Халкидики

Почивка на  Халкидики


Бели плажове и отпускарско настроение ви очакват през следващата лятна почивка на Халкидики. Ваканциите на тази слънчева гръцка земя се свързват с ослепителни гледки, чисти плажни ивици, кристално чисти води на топлото Егейско море. Хотелите в Халкидики варират от традиционни гръцки къщи, превърнати в семейни хотелчета, през апартхотели до луксозни хотели на брега на Средиземно море.

Полуостров Халкидики се простира навън от сушата като тризъбец. Най-западно разположеният от трите ‘зъба’, известен с екзотичното име Касандра, е доста развит във всякакво отношение и се е превърнала в модерна дестинация за почивка. Ваканциите на Халкидики в съзнанието на туристите са свързани с висок стандарт на обслужване, неповторим нощен живот и изумителни морски пейзажи.

Ситония е по-подходящо местенце за уединение, отколкото Касандра, но гледката тук спира дъха още от пръв поглед с маслиновите дръвчета, боровите гори, които допълват живописните пейзажи и закътани морски заливчета. Най-източното разклонение на полуострова е енигматичния Атон, който със сигурност би добавил малко мистерия към вашата почивка в Халкидики.

Почивка на Халкидики - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки