Обща информация

Aegean Sun Hotel, остров Тасос

Почивка в остров Тасос, Гърция

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Местоположение на хотел 3* Хотел Aegean Sun, Skala Rachoni

3* Хотел Aegean Sun е разположен на спокойно място, в централната част на Тасос. Хотелът е привилигирован с чудесна локация близо до плажа. Хотелът е идеална начална точка, ако искате да откриете красивата и чиста природа на островите. Баровете, магазинчетата и ресторантите в Скала Рахони са само на 800 м от хотелата. Разстоянието от хотела до спирката е 100м.

Обща информация за хотела

Хотелът се поддържа през цялата година, а отличната му локация го прави особено подходящ за почивки за цялото семейство. Този чудесен хотел е разположен точно на плажа и е идеален за забавления и отпускаща ваканция. Хотелът разполага със столова с външна тераса /сервира се богата континентална закуска/, бар, лоби, ТВ зала, Интернет /срещу заплащане/, паркинг.

Настаняване в хотел Aegean Sun, Скала Рахони

Хотелът разполага с 29 стаи, които са обзаведени с вкус и внимание към най-малкия детайл. Всяка стая разполага със сешоар, малка кухничка с кафе машина и чайник, телефон, кабелна телевизия, сейф, климатик, балкон.

Удобства и развлечения в хотел Aegean Sun, Тасос

Хотелът има басейн, слънчева тераса с шезлонги и чадъри, бар на басейна. Допълнително се заплащат тенис на маса, водните спортове на плажа/ гостите на хотел Aegean Sun получават отстъпка/.

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Други гарантирани групи