Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка на остров Санторини

Почивка на остров Санторини


Санторини, парченце от пъзела, пъшествие по стъпките на легендата за древна Атлантида, един от най-известните и обичани гръцки острови е разположен в най-южната част на Цикладската островна група в Егейско море.

Санторини е прочут по цял свят като един от най-впечатляващите острови, а разпалените пътешественици отдавна са го признали като спираща дъха дестинация, която си заслужава да бъде посетена поне веднъж заради уникалната морфология, създадена в резултат на вулканични дейности. Не трябва да забравяме да добавим и непотворимите, романтични пейзажи, чудни плажни ивици и градчета като Oia (Ia). Санторини е яркият пример за това как реалността понякога надминава най-смелите ни очаквания и как природата дръзва да устои на драматичните изпитания на времето.

Един от най-изключителните острови на Гърция, Санторини се отличава от другите поради своя уникален геоложки профил, резултат от действията на угаснал някога вулкан. Древната Тира, Санторини е място с голяма археологична стойност за посетителите. Тира е била завладявана от финикийците, римляните и византийците.

Днес посетителите се наслаждават на плажните ивици на Санторини, калдерата на Фира, Фиростефани, Имеровигли и не на последно място, Ойя, Санторини, място, където изумителните залези сякаш запалват драматичен огън на небето...За Санторини можем да говорим много, но трябва да усетите романтиката със сърцето и да видите тези неповторими гледки, пречупени през вашия мироглед.

Почивка на остров Санторини - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки