Обща информация

Mediterranean Princess, Паралия Катерини

Почивка в Паралия Катерини, Гърция

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивка на море в чужбина, Почивка в Гърция, Почивка в Паралия Катерини или актуалните ни промоции.

Проверете наличност, получете най-точна цена с всички отстъпки и резервирайте онлайн Mediterranean Princess тук на Greece-hotels.bg

САМО ВЪЗРАСТНИ - СЕЗОН 2018. ЩЕ СЕ НАСТАНЯВАТ САМО ДЕЦА НАД 16 ГОДИНИ.
Mediterranean Princess е четири звезден елегантен хотел близо до Паралия Катерини, предлагащ отлично качество на услугите. Хотелът е с изключително спокойно разположение, извън населеното място, на 120 метра от прекрасния широк пясъчен плаж на Паралия Катерини и работи целогодишно. Mediterranean Princess има открит басейн, както и обособена част на плажа с шезлонги и чадъри.


Местоположение на Mediterranean Princess:

Намира се на тихо и спокойно място в близост до брега на морето само на 400 метра от курортното селище, на 6 км от град Катерини, на 25 км от Литохоро в подножието на Олимп, на 36 км от ски курорта Елатохори и 62 км от Солун. Разстоянието до летището на Солун е 73 км. Достъпът от хотела е много лесен за посещение на: Метеора, Атина, Скиатос, водопадите на Едеса, Света Гора, Солун и т.н.

Настаняване в Mediterranean Princess:

Mediterranean Princess Katerini има 75 стаи, повечето от които с изглед към басеина и морето, от които 62 двойни стаи, 9 superior, 2 джуниър апартамента и 2 grand апартамента. Удобствата на стаите са: LCD телевизор със сателитна телевизия, телефон, минибар, климатик, баня, сешоар, сейф, интернет достъп, балкон.

Удобства в Медитераниан Принцес:

Mediterranean Princess Paralia има следните удобства:
Градина с буйна растителност, плувен басейн, бар на басейна, охраняем паркинг.
• Рецепция и лоби • Фоайе за гости • Услуга съхранение на багажа • А-ла-карт ресторант Apelles • Лоби бар • Мини маркет, Интернет кът • Паркинг • Фитнес • Масаж • Сауна • Многофункционална зала Ikaria оборудвана за провеждане на конференции, срещи, семинари, организиране на бизнес и социални събития.

Хранене и развлечения в Медитераниан Принцес:

В непосредствена близост до фоайето на Mediterranean Princess и терасата с панорамна гледка към басейна, работи основният бар "Hibiscus", който е домакин на тематични вечери и коктейли. Подходящ за провеждане на приеми и социални мероприятия до 200 души. За любителите на коктейли и напитки бара на басейна е винаги на разположение. Ресторант Apelles предлага вкусове от гръцката и интернационалната кухни със специален акцент върху средиземноморската. Предлага американска закуска и вечеря на шведска маса.

Бизнес удобства в Mediterranean Princess:

Конферентният център има многофункционални възможности с добра база за провеждане на изложения, бизнес срещи, симпозиуми или социални мероприятия до 200 души.

Уеб сайт: http://www.mediterraneanprincess.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Проверете наличност, получете най-точна цена с всички отстъпки и резервирайте онлайн Mediterranean Princess тук на Greece-hotels.bg