Обща информация

Grand Platon Hotel, Паралия Катерини

Почивка в Паралия Катерини, Гърция

Цени и пакети за хотела →

За избрания от Вас хотел в момента няма актуални ценови предложения.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивка на море в чужбина, Почивка в Гърция, Почивка в Паралия Катерини или актуалните ни промоции.

Проверете наличност, получете най-точна цена с всички отстъпки и резервирайте онлайн Grand Platon Hotel тук на Greece-hotels.bg

The Grand Platon Hotel е 4-звезден хотел, в района на Пиерия до курорта Паралия Катерини в подножието на легендарната планина Олимп. Хотелът се намира на тихо и спокойно място, сред обширна зелена територия и разполага с голям открит басейн, отделен детски басейн и безплатен паркинг. Стаите са просторни и напълно оборудвани и разполагат с изглед към градината и басейна. The Grand Platon e разположен на пешеходно разстояние (ок. 350 м) от обширния пясъчен плаж на Олимпиаки Акти и представлява добър избор за изгодна семейна почивка.


Местоположение на Grand Platon Hotel:

The Grand Platon Hotel се намира на Олимпийската Ривиера в северна Гърция малко на юг от курорта Паралия Катерини (1.5 км) в подножието на планината Олимп. Разстоянието до най-близкото населено място на юг, Олимпиаки Акти, е 1.4 км. Солун е на по-малко от час път с кола – 75 км.

Настаняване в Grand Platon Hotel:

Всички помещения за настаняване разполагат с: климатична инсталация, TV със сателитна телевизия, безплатна Wi-Fi интернет връзка, обзаведен балкон, големи памучни кърпи, плажни кърпи (по заявка), баня, хладилник, пране срещу заплащане.

Ежедневно почистване на стаите, смяна на спално бельо – 2 пъти седмично.

Удобства в хотела:

Безплатен интернет, сейф на рецепцията, безплатен паркинг, мини маркет.

Хранене и развлечения:

Хотелът разполага с 3 ресторанта – основен ресторант, а ла карт ресторант на тераса от другата страна на басейна и таверна с гръцка кухня на брега на морето.

Храненето е на база полупансион (закуска и вечеря) или All Inclusive.

Нощен живот:

Grand Platon Hotel разполага с три бара - при басейна, на плажа и лоби бар.

Уеб сайт: http://www.grandplaton.com/bg/

Вижте тук цените за хотела →

Цени и пакети

Цени за хотелско настаняване:

Проверете наличност, получете най-точна цена с всички отстъпки и резервирайте онлайн Grand Platon Hotel тук на Greece-hotels.bg