Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Почивка във Венеция

Почивка във Венеция

Свят на приключения във Венецианската ривиера ви очаква, ако изберете Венеция за вашата почивка!

Къде по света можете да релаксирате на плажа, да се возите с гондола, да усетите пулса на древен град и всичко това за един ден? Изберете Венецианската ривиера за своята почивка и ще получите всичко това, че дори и много повече! Независимо дали искате романтичен уикенд, разглеждане на забележителности по цял ден или пък слънце, слънце и пак слънце, Венецианската ривиера ще ви предложи всичко.

Венецианската лагуна е формирана от 32 острова като всеки от тях има индивидуален чар и характер. Толкова много векове Венеция се свързва с романтика, че дори днес тя си остава най-любимото местенце за влюбените двойки. Наистина има ли нещо по-романтично от това да се возите на гондола с любимия човек през живописните канали на града? Екскурзията до Венеция ще омагьоса всеки, независимо дали сте влюбен или свободен електрон.

Името на града идва от Венети, който е живял тук през 10ти век. Днес Венеция е по-известна като ‘Плаващия град’ или ‘града на каналите’. Перлата на Италия се простира върху 117 малки островчета в Адриатическо море и има над 400 моста. Опознайте отминалите векове на величие и разкош, докоснете се до несравнимият венециански стил и опознайте романтичната страна на рая.

Почивка във Венеция - стари предложения

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки