Резервация

Цени и условия


8 нощувки

Самолет


окт - ное

Екскурзия със самолет до Тайланд: Банкок и Пукет

Код на програмата: RT-4381.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати:

16.10.2024 - 27.10.2024, 16.11.2024 - 27.11.2024

Цени:

16.10.2024 Кат. Хотели 4*
цена на възрастен в двойна стая 3199лв
цена на човек в индивидуална стая 3849лв
цена на трети възрастен в стая 3149лв
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 3049лв
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 3099лв
16.11.2024 Кат. Хотели 4*
цена на възрастен в двойна стая 3499лв
цена на човек в индивидуална стая 4169лв
цена на трети възрастен в стая 3449лв
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 3349лв
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 3399лв

Хотели по програмата

    Пукет: хотел Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен; Банкок: хотел Century Park Hotel 4* или подобен.

Забележка: В някои хотели е възможно настаняването на 3-ти възрастен в стая да бъде на допълнително легло.


Цената включва

Самолетен билет София - Истанбул - Банкок и Пукет – Истанбул - София с „Турски авиолинии;
Самолетен билет Банкок – Пукет;
летищни такси;
ръчен багаж до 7 кг.
чекиран багаж до 20 кг.
4 нощувки със закуски в Банкок в хотели 4*;
4 нощувки със закуски в Пукет в хотели 4*;
1 обяд в Банкок;
Туристическа програма в Банкок с включени входни такси за посещаваните обекти;
Полудневна екскурзия до Древния Сиам;
Трансфери летище – хотел – летище;
Транспорт с минибус/автобус по програмата;
Водач – придружител от туроператора;
Екскурзоводски услуги по описаната програма.

Цената не включва

Тайландска виза;
Целодневна екскурзия до Аютая;
Полудневна екскурзия до плаващия пазар „Дамноен Садуак“;
Целодневна екскурзия с лодка до островите Пи Пи;
Вечеря с шоу програма „Пукет Фантазия“;
Полудневна екскурзия до резерват/приют за слонове „Elephant Jungle Sanctuary“;
Целодневна екскурзия с лодка на о-в „Джеймс Бонд“;
Бакшиши за местен екскурзовод и шофьор – около 7-8 USD на турист ден (заплащат се на място);
Медицинска застраховка – с доплащане 2 лв. на човек на ден;
Застраховка "Отмяна на пътуване";
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Екскурзия до Аютая - 169 BGN;
  • Екскурзия до островите Пи Пи - 199 BGN;
  • Посещение на приют за слонове - 185 BGN;
  • Екскурзия Джеймс Бонд - 199 BGN;
  • Вечеря с шоу програма Пукет Фантазия - 190 BGN;
  • Екскурзия до плаващия пазар Дамноен Садуак - 129 BGN;
  • Такса за издаване на тайландска виза - 135 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН :

ПЪРВИ ДЕН – Полет София – Истанбул. Полет за Банкок.

2

ВТОРИ ДЕН – Пристигане в Банкок.Полудневна екскурзия до Древния Сиам: Полудневна екскурзия до Древния Сиам

ВТОРИ ДЕН – Пристигане в Банкок.Полудневна екскурзия до Древния Сиам (Muang Boran) – един от най-големите музеи на открито в света. Тук ще могат да се видят умалени детайлни копия на най-известните храмове, дворци и представителни сгради, характерни за тайландската култура и архитектура. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Туристическа програма в Банкок: Туристическа програма в Банкок - храма Ват Траймит - разглеждане на храма Ват По - посещение на прочутия храм Ват Пра Кео - Разглеждане на кралския дворцов комплекс - Разходка с лодка по река Чао Прая (

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Туристическа програма в Банкок– столицата на Тайланд, съчетала в себе си красотата на древните храмове и блясъка на небостъргачите, построени на бреговете на величествените канали на града. Обиколката започва с храма Ват Траймит, в който се намира най-голямата статуя на Буда в света от масивно злато. Разходката продължава с разглеждане на храма Ват По, считан за първия център на общественото образование и наричан още "първият университет в Тайланд". Храмът е известен с дългата 46 метрова статуя на “полегналия Буда“. Следва посещение на прочутия храм Ват Пра Кео, известен като „храмът на Изумрудения Буда“, смятан за най-свещеното място в Тайланд. Разглеждане на кралския дворцов комплекс - официална резиденция на кралете на Сиам от 1782 г. до 1932 г. Днес дворецът е най-голямата забележителност в Банкок и най-популярната туристическа атракция. Големият дворец се състои от над 100 ярко оцветени сгради, златни кули и блестящи мозайки, датиращи от създаването на Банкок. Обяд (включен в цената). Разходка с лодка по река Чао Прая (Реката на царете), на чиито канали град Банкок дължи своята неповторима атмосфера както и прозвището „Венеция на Изтока“. Посещение на храма Ват Арун, разположен на самия бряг на реката и отличаващ се със своите красиви и богато украсени кули. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. Възможност за целодневна екскурзия до Аютая - старата столица на Сиам: целодневна екскурзия до Аютая - старата столица на Сиам

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. Възможност за целодневна екскурзия до Аютая - старата столица на Сиам (с доплащане 169 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва трансфер от/до хотела, обяд, описаната програма и водач - придружител; организира се при минимум 15 участника). Сутринта - отпътуване към Аютая, разположена на 75 км северно от Банкок. Обиколката започва с посещение на двореца Банг Па-Ин, който в миналото е бил използван като летен кралски дворец. Панорамна обиколка на Аютая. Градът е основан през XIV век, а през XVII век се превръща в основно търговско пристанище и международен център. Аютая е била столица на Сиам (Тайланд), до втората половина на XVIII век. Посещение на храма Ват Яй Чай Монгкол, построен през 1357 г., като място за почивка на монасите, завръщащи се от Шри Ланка. Следва посещение на храма Ват Пра Сри Санфет, построен в близост до кралския дворец и смятан за най-свещено място в старата столица. В него са се извършвали единствено церемонии за кралското семейство. Войната между Сиам (Тайланд) и Бирма (Миянмар) през 1767 г., е нанесла значителни щети на всички сгради в старата столица и от някога величествения храм са останали само трите му главни купола (ступи), които в миналото са били позлатени. Последна забележителност от обиколката на Аютая са останките на храма Ват Махатхат и добре запазената статуя на Буда. Обяд. Отпътуване за Банкок. Пристигане в хотела в късния следобед. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН : полудневна екскурзия до плаващия пазар „Дамноен Садуак“

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободно време. Възможност за полудневна екскурзия до плаващия пазар „Дамноен Садуак“ (с доплащане 129 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва трансфер от/до хотела и водач - придружител; организира се при минимум 10 участника). Екскурзията започва рано сутринта и включва : посещение на световно известният плаващ пазар „Дамнуен Садуак”, разположен на около 100 километра западно от Банкок. Възможност за покупки на традиционни храни и сувенири от колоритните плаващите „магазини – лодки“, предлагащи голямо разнообразие от стоки. Завръщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет до Пукет. Пристигане в Пукет.: Пукет.

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет до Пукет. Пристигане в Пукет.Трансфер до хотела. Нощувка.

7

СЕДМИ ДЕН : целодневна екскурзия с лодка до островите Пи Пи - вечеря с шоу програма „Пукет Фантазия“

СЕДМИ ДЕН – Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Възможност за целодневна екскурзия с лодка до островите Пи Пи – (с доплащане 199 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва трансфер от/до хотела, обяд, описаната програма и водач - придружител; организира се при минимум 10 участника). Екскурзията включва: посещение на заливa Лох Самах и острова Пи Пи Лей, където се намира най-красивият залив Майа, станал популярен от филмът „Плажът“ с Леонардо Ди Каприо. Възможност за наблюдаване на величествения подводен свят и кораловото дъно - едно от най-красивите в индийския океан. Обяд. Свободно време за плуване, релакс или слънчеви бани. Трансфер до хотела. Възможност завечеря с шоу програма „Пукет Фантазия“ (с доплащане 190 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва трансфер от/до хотела, вечеря, шоу програма; организира се при минимум 10 участника). Нощувка.

8

ОСМИ ДЕН : полудневна екскурзия до резерват/приют за слонове „Elephant Jungle Sanctuary“

ОСМИ ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж. Възможност за полудневна екскурзия до резерват/приют за слонове „Elephant Jungle Sanctuary“ (с доплащане 185 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, в парка можете да нахраните слоновете с банани и захарна тръстика, докато обикаляте с тях, можете да ги галите и снимате или просто да ги гледате как цапат в калта; организира се при минимум 10 участника). Нощувка.

9

ДЕВЕТИ ДЕН : целодневна екскурзия с лодка на остров „Джеймс Бонд“

ДЕВЕТИ ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж. Възможност за целодневна екскурзия с лодка на остров „Джеймс Бонд“ (с доплащане 199 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва трансфер от/до хотела, разходка с моторна лодка, обяд, описаната програма и водач - придружител; организира се при минимум 10 участника). Екскурзията включва: посещение на залива Панг Нга, едно от най-екзотичните и красиви места в Тайланд; острова Кох Тапу, сцена на действие на кадри от филма „Мъжът със златния пистолет“ от популярната поредица на „Джеймс Бонд“; плаване през мангрови гори и пещери и обяд в изграденото върху дървени колони селище Кох Пани. Посещение на остров Кох Кай и разходка по крайбрежната зона с кратки спирки при някои от най-живописните тайландски заливи и пещери. Нощувка.

10

10:

ДЕСЕТИ ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж. Късно напускане (стаята е платена и ще можете да я освободите след 18:00 часа). Трансфер до летището. Полет за Истанбул.

11

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН :

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН – Пристигане в Истанбул. Полет Истанбул – София.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

ВАЖНО:Моля, имайте предвид, че дрескодът за посещение на някои от храмовете е много строг и не се позволяват къси панталони, голи рамене и колене. При влизане следва да бъдат събути и обувките, поради което е добре да носите резервни чорапи.

Полетно разписание при дата на тръгване 16.10.2024 г.:

  • София – Истанбул – 09:25 ч. - 10:50 ч.;
  • Истанбул – Банкок – 16:25 ч. - 06:05 ч. +1;
  • Пукет – Истанбул – 22:15 ч. - 04:45 ч. +1;
  • Истанбул– София – 07:25 - 08:35 ч.

Полетно разписание при дата на тръгване 16.11.2024 г.:

  • София – Истанбул – 09:50 ч. - 12:20 ч.;
  • Истанбул – Банкок – 15:20 ч. - 04:45 ч. +1;
  • Пукет – Истанбул – 22:45 ч. - 05:40 ч. +1;
  • Истанбул – София – 08:45 – 09:00 ч.

Продължителност на полетите:

  • София - Истанбул – 1 ч. и 25 мин;
  • Истанбул - Банкок – около 9 ч. и 30 мин.;
  • Банкок - Пукет – около 1 ч. и 30 мин;
  • Пукет - Истанбул – 10 ч и 30 мин.;
  • Истанбул - София – 1 ч. и 15 мин.

Забележка:Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през номеври 2023. При промяна на същите клиентите ще бъдат уведомени своевременно. Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

Необходими документи:В страната се влиза с международен паспорт, валиден минимум 6 месеца към датата на влизане в Кралство Тайланд. За български граждани е необходима виза за влизане в Кралство Тайланд.

Тайландска виза:В страната се влиза с международен паспорт, валиден минимум 6 месеца към датата на влизане в Кралство Тайланд. За български граждани е необходима виза за влизане в Кралство Тайланд (издава се и се заплаща на място от всеки един турист, като към октомври 2023 цената е 2200 тайландски бата на виза. Попълва се визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт и една цветна снимка с размер 4 см/ 6 см).

Местна валута: Тайландски бат.

Здравни изисквания: Няма специални здравни изисквания.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Цените на организираните екскурзии са пакетни и са изчислени при валутен курс: 1,81 лв. за щатски долар към 27.11.2023 г. При промяна на същия с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, туроператорът си запазва правото да прекалкулира основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.

Условия по договора

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на самолетните пакети и сключен договор за туристически пакет. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 18:00 ч. на втория работен ден след сключването на настоящия Договор, Пътуващият не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 65 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 18:00 ч. на втория работен ден след сключването на настоящия Договор до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 20% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 65 до 21 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е 20 или по-малко дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 99% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 6 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

Поради нестабилните цени на авиогоривото, които се покачват непрекъснато и непредвидимо, е възможно въвеждане на доплащане в размер на промяната на цената на горивните такси. Записаните по програмата клиенти ще бъдат уведомявани веднага, в случай че такова доплащане се наложи.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  3199лв - 3499лв
8 нощувки със самолет

Резервирай сега

3445 лв

Екскурзия Шри Ланка - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в района на Дамбула, 2 нощувки в Канди, 4 нощувки на брега на Индийския океан и 1 нощувка в Коломбо в хотели четири звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, екскурзоводска програма на български и посещение на приюта за слонове в Пинавала, пещерните храмове в Дамбула, скалната крепост в Сигирия, средновековна столица Полонарува, Канди, ботаническата градина в Пераденя, чаена плантация и ферма за костенурки. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Шри Ланка се извършват с минибус/автобус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж 8 кг).

9 нощувки

3850 лв

Екскурзия Духовно йога пътешествие в Хималаите - 11 дни

9 нощувки със самолет

Делхи - Ришикеш - Кедарнат Екскурзията е единадесетдневна и включва  2 нощувки в Делхи в хотел 4*, 2 нощувки в Ришикеш в ашрам, 1 нощувка в Гуптакаши в хотел 4*, 2 нощувки в Кедарнат в къща за гости, 1 нощувка в Рудрапраяг в хотел 4*, 1 нощувка в Харидвар в хотел 4*, на база нощувка със закуска, обяд и вечеря, самолетен билет, трансфери летище-хотел-летище, входните такси по посещаваните обекти. Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - октомври 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - септември и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 10 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6999 лв

Екскурзия Величието на Япония с парка Ашикага - май 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимачи – Каназава – Киото – Нара - Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимачи, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с полските авиолинии „LOT“ (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

9 нощувки

6999 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Катарски авиолинии - октомври и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 3 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

7499 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Турски авиолинии - октомври 2024 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 4 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки

1738 лв

Екскурзия Швейцарска магия с Матерхорн - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Цюрих или Люцерн, 3 нощувки със закуска в хотел в района на Женевското езеро (на френска територия), 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Милано, богата екскурзоводска програма в Цюрих, Люцерн, Берн, замъка Шийон, Монтрьо, Веве, Лозана, Женева, Цермат и Лугано, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см и чекиран багаж до 20 кг). Лети се с авиокомпания „България Ер“, „Уиз Еър“ или „Райън Ер“. Вътрешните трансфери в Швейцария и Италия се извършват с автобус. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди (понякога в Цюрих настаняването е в хотел 2 звезди, като стаите при всички случаи са със собствена баня WC).

5 нощувки

2155 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Руан или Каен, 1 нощувка в околности на Тур или Льо Ман, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Торино или Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Версай, Руан, абатството Мон Сен Мишел, Шартър, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион, Торино, Верчели и Новара (Верчели и Новара не са включени в програмата с дата на отпътуване 03.09.2024 г.). Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, като цената включва летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус.

7 нощувки