Резервация

Цени и условия


3 нощувки

Автобус


01.01.1970

Екскурзия с автобус до България: Велико Търново, Варна и Несебър

Код на програмата: RT-4035.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

3 нощувки със закуски в хотел 4 или 3 звезди.


Цената включва

Транспорт с лицензиран автобус;
3 нощувки със закуски в хотел 4 или 3 звезди;
Водач – придружител по време на пътуването.

Цената не включва

Входна такса за посещаваните музеи.
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Посещение на делфинариума във Варна - 25 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН : Разглеждане с екскурзовод на Стария Несебър

ПЪРВИ ДЕН – 07:30 ч. - отпътуване от София към Несебър – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07:00 ч. Спирка в Пловдив пред хотел “Тримонциум” в 10:00 ч. за клиентите, които биха желали да се качат оттам. Около 13:00 ч. - пристигане в Несебър. Свободно време за обяд. Разглеждане с екскурзовод на Стария Несебър (ЮНЕСКО) с църквите от X, XI, XIII и XIV век. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН : Варна. Разглеждане на морската столица - посещение на делфинариума

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Варна. Разглеждане на морската столица– катедралата „Успение Богородично“, Римските терми, Археологическия музей, в който е изложено златното съкровище от варненския халколитен некропол, известно като най-старото обработено злато в света, на повече от 6000 години (таксата за вход в Римските терми, която е около 5 лв. за възрастни и 2 лв. за учащи и тази от 10 лв. за възрастни и 2 лв. за учащи за Археологическия музей, не са включени в цената и се плащат на място). Следобед – възможност за факултативно посещение на делфинариума– с доплащане* и при предварителна заявка и заплащане при записване; цената включва трансфер и входна такса за шоу с делфини; посещението се организира при минимум 15 участника). Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН : разглеждане на средновековния скален манастир Аладжа манастир - Балчик - Посещение на Ботаническата градина и двореца - нос Калиакра

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Балчик. По пътя – разглеждане на средновековния скален манастир Аладжа манастир (входната такса, която е около 5 лв., не е включена в цената на екскурзията и се заплаща на място). Продължаване към Балчик. Посещение на Ботаническата градина и двореца - някогашна лятна вила на румънската кралица Мария Александрина (таксата за вход в градината, която е около 8 лв. за възрастни и 3 лв. за учащи и тази от 6 лв. за възрастни и 2 лв. за учащи за двореца, не са включени в цената и се плащат на място). Отпътуване за нос Калиакра - природен и археологически резерват, вдаден на 2 км навътре в морето (входната такса, която е около 3 лв. за възрастни и 1.50 лв. за учащи , не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Завръщане в хотела във Варна. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН : Велико Търново - Посещение на хълма Царевец - Доплащане за посещение на делфинариума

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Велико Търново. Около обяд – пристигане. Посещение на хълма Царевец (таксата за вход в архитектурно – музеен резерват „Царевец”, която е около 6 лв.за възрастни и 2 лв. за учащи, се плаща на място), църквата „Св. Четиридесет мъченици“, Самоводската чаршия (таксата за вход в църквата, която е около 6 лв. за възрастни и 2 лв. за учащи, не е включена в цената и се заплаща на място). Свободно време. Около 16:00 ч. - отпътуване за София. Около 20:00 ч. – пристигане в София на Централна автогара София, сектор „Паркинг“. Трансфер до Пловдив за желаещите.

Доплащане за посещение на делфинариума:

  • при дата на отпътуване 08.04.2021 - 20 лв. за възрастни и 14 лв. за деца до 11 год*;
  • при дати на отпътуване 22.07.2021 и 03.09.2021 - 25 лв. за възрастни и 20 лв. за деца до 11 год.*
    *в случай че виждате грешна цена за Вашия период, тя ще се коригира при създаване на резервация когато изберете дата.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Качването в автобуса започва в 07:00ч.

Доплащане за посещение на делфинариума:

  • при дати на отпътуване 22.07.2021 и 03.09.2021 - 25 лв. за възрастни и 20 лв. за деца до 11 год.*
  • *в случай че виждате грешна цена за Вашия период, тя ще се коригира при създаване на резервация когато изберете дата.

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 235 лв
3 нощувки с автобус

Резервирай сега

Екскурзии в чужбина - гарантирани групи

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки

1891 лв

Екскурзия Ница - Венеция - Флоренция - 7 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията включва 2 нощувки в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо), 2 нощувки в Ница, 1 нощувка в Монтекатини Терме, 1 нощувка във Флоренция и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Венеция, Монако и Монте Карло, Ница, Кан, Флоренция. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се директно София – Тревизо/Болоня - София с „Райанеър“ или Уизеър“ или с прекачване с „България Ер” и „ИТА“ през Рим или Милано, с „Луфтханза” през Франкфурт или Мюнхен, с австрийските авиолинии през Виена или със сръбските авиолинии и „ИТА“ през Белград. В цената са включени самолетния билет, летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 40х20х25 см и  чекиран багаж до 20 кг. Вътрешните трансфери в Италия и Франция се извършват с автобус.

6 нощувки

2155 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Руан или Каен, 1 нощувка в околности на Тур или Льо Ман, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Торино или Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Версай, Руан, абатството Мон Сен Мишел, Шартър, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион, Торино, Верчели и Новара (Верчели и Новара не са включени в програмата с дата на отпътуване 03.09.2024 г.). Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, като цената включва летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус.

7 нощувки