Резервация

Цени и условия


5 нощувки

Самолет


01.01.1970

Код на програмата: RT-4004.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати:

06.02.2020 - 12.02.2020

Цени:

06.02.2020 Кат. A Кат. B
цена на възрастен в двойна стая 1088лв 1219лв
цена на човек в индивидуална стая 1438лв 1689лв
цена на трети възрастен в стая 1073лв
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 1053лв
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 1063лв 1194лв

Хотели по програмата

  Категория A:хотел Victoria** Категория B: хотел BW Ronceray Op'era***

Забележка:Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.


Цената включва

Самолетен билет с "България Ер";
Летищни такси;
1 бр. ръчен багаж;
1 бр. чекиран багаж до 23 кг;
Трансфер;
Съответният брой нощувки със закуски в избрания хотел.

Цената не включва

Пешеходна програма - „Шан-з-Елизе“, пл. „Кoнкорд“, парка „Тюйлери“, Лувъра;
Пешеходна програма "Острова Сите и острова Сен-Луи";
Посещение на двореца Версай;
Посещение на Лувъра;
Билет за самостоятелно посещение на експозицията „Леонардо да Винчи“ в Лувъра;
Екскурзоводска програма "Латинския квартал";
Разглеждане на квартала Монмартър;
Посещение на квартала Маре;
Слушалки по време на екскурзоводската програма;
Посещение на кабаре;
Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
Градска такса (city tax);
Медицинска застраховка;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

 • Билет за Лувъра - 42 BGN;
 • Острова Сите - 49 BGN;
 • Пешеходна обиколка на Париж - 49 BGN;
 • Квартала Монмартър - 49 BGN;
 • Латинския квартал - 49 BGN;
 • Квартала Маре - 49 BGN;
 • Разглеждане на Лувъра - 94 BGN;
 • Версай - 139 BGN;
 • Билет за експозицията "Леонардо да Винчи" в Лувъра - 42 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН - 06.02.2020 - Четвъртък: : пешеходна програма с екскурзовод

ПЪРВИ ДЕН - 06.02.2020 - Четвъртък: 07:00ч. - отпътуване от летище София. 09:10ч. - кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер, настаняване в хотела. След обяд - по желание пешеходна програма с екскурзовод– „Шан-з-Елизе“, пл. „Кoнкорд“, парка „Тюйлери“, Лувъра (отвън) - с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език. Необходимо е да се ползва метро, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място.  Възможност за разходка с корабче по Сена (билетът за корабчето, който не е включен в пакетната цена на екскурзията и е около 11 евро, се заплаща на място). Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН - 07.02.2020 - Петък:: посещение на Лувъра – на постоянната колекция с екскурзовод на български + възможност за закупуване на билет за самостоятелно посещение на временната изложба “Леонардо да Винчи“. - Предлагаме предварително закупуване на би

ВТОРИ ДЕН - 07.02.2020 - Петък: Закуска. Свободен ден - по желание посещение на Лувъра – на постоянната колекция с екскурзовод на български + възможност за закупуване на билет за самостоятелно посещение на временната изложба “Леонардо да Винчи“.Цената на желаещите да посетят постоянната колекция на Лувъра е 94 лв за възрастни и 62 лв за деца и младежи до 25 г., включва резервация и такса за вход за постоянната колекция на Лувъра (където са „Мона Лиза“ и другите две картини на Леонардо, които са собственост на музея – „Богородица от скалата“ и „Портрет на Св. Йоан Кръстител“) и екскурзоводска беседа на български. Предлагаме предварително закупуване на билет за временната изложба „Леонардо да Винчи“ на цена 42 лв за възрастни над 26 г. (цената включва билет за изложбата и такса резервация);  деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат на експозицията безплатно срещу документ за самоличност. За тези, които биха искали да заявят посещение на двете ескпозиции, моля да имат предвид, че посещенията могат и да не бъдат едно след друго, в зависимост от свободните налични часове за временната експозиция „Леонардо да Винчи“. Необходима е предварителна заявка и заплащане от България на услугите. Следобед  - пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): Новия мост, Консиержери, Светия параклис, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари” отвън, остров Сен Луи. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН - 08.02.2020 - Събота: : посещение на двореца Версай

ТРЕТИ ДЕН - 08.02.2020 - Събота: Закуска. По желание посещение на двореца Версайс доплащане 139 лв. за възрастен и 104 лв. за деца и младежи до 25 г.. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Посещение на Айфеловата кула (придвижването е с метро). Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 09.02.2020 - Неделя:: разглеждане на квартала Монмартър - програма в Латинския квартал

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 09.02.2020 - Неделя: Закуска. Свободен ден или програма по желание - разглеждане на квартала Монмартър (с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. При предварителна заявка и заплащане в България) – базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. Следобед - по желание пешеходна екскурзоводска програма в Латинския квартал (пешеходна, с екскурзовод на български) с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Програмата включва: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръх популярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век).  Възможност за посещение на „Мулен Руж” (с доплащане).  Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН - 10.02.2020 - Понеделеник: : посещение на квартала „Маре”

ПЕТИ ДЕН - 10.02.2020 - Понеделеник: Закуска. Свободен ден. По желание полудневна пешеходна програма – посещение на квартала „Маре”с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: пл. „Бастилия”, църквата „Св. Павел и Св. Людвик” - единствената барокова църква в Париж, най-стария монументален площад на Париж – „Плас де Вож”, възможност за посещение на къщата-музей на Виктор Юго и на музея „Коняк-Же“ (двата музея са безплатни и могат да бъдат посетени самостоятелно), еврейската улица, Отел дьо Вил; програмата започва от музея „Гревен“ и завършва на ул. „Риволи” пред Кметството (Отел дьо Вил). Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея „Гревен“ до Площада на Бастилията, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.  

6

ШЕСТИ ДЕН - 11.02.2020 - Вторник: :

ШЕСТИ ДЕН - 11.02.2020 - Вторник: Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. 10:10ч. отпътуване за София. Пристигане в 14:00 ч.

Ако желаете да посетите Лувъра самостоятелно, трябва да имате предвид, че на място от касите, билети се продават при много рестриктивен режим и е много вероятно да не успеете да си купите и да не можете да посетите музея. Билети се купуват онлайн от сайта на музея предварително. Туроператорът може да Ви закупи входен билет за определена дата и час. Цената на услугата е 42 лв. за възрастни над 25 години (при предварителна заявка и заплащане в България) и включва входен билет и такса за обслужване и резервация. Деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат в музея безплатно срещу документ за самоличност.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Ако желаете да посетите Лувъра самостоятелно, трябва да имате предвид, че на място от касите, билети се продават при много рестриктивен режим и е много вероятно да не успеете да си купите и да не можете да посетите музея. Билети се купуват онлайн от сайта на музея предварително. Туроператорът може да Ви закупи входен билет за определена дата и час. Цената на услугата е 42 лв. за възрастни над 25 години (при предварителна заявка и заплащане в България) и включва входен билет и такса за обслужване и резервация. Деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат в музея безплатно срещу документ за самоличност.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано. 

ВАЖНО: При нощувки в Парижтуристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

 • ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 • ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
 • ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на организираното пътуване в лева;
 • ако прекратяването е под 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:Автобусните екскурзии от този вид се осъществяват при минимум 40 туриста, а самолетните екскурзии – при минимум 15 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.

Паспортни и визови изисквания:До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Хотели

  от 1088 лв
5 нощувки със самолет

Резервирай сега

Други гарантирани групи