Резервация

Цени и условия


3 нощувки

Самолет


01.01.1970

Код на програмата: RT-4001.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати:

06.02.2020 - 10.02.2020

Цени:

06.02.2020 Кат. A Кат. B
цена на възрастен в двойна стая 948лв 1039лв
цена на човек в индивидуална стая 1168лв 1319лв
цена на трети възрастен в стая 933лв
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 913лв
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 923лв 1014лв

Хотели по програмата

    Категория A:хотел Victoria** Категория B: хотел BW Ronceray Op'era***

Забележка:Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.


Цената включва

Самолетен билет с "България Ер";
Летищни такси;
1 бр. ръчен багаж;
1 бр. чекиран багаж до 23 кг;
Трансфер;
Съответният брой нощувки със закуски в избрания хотел.

Цената не включва

Пешеходна програма с екскурзовод – „Шан-з-Елизе“, пл. „Кoнкорд“, парка „Тюйлери“, Лувъра;
Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи;
Посещение на двореца Версай;
Посещение на Лувъра;
Билет за самостоятелно посещение на експозицията „Леонардо да Винчи“ в Лувъра;
Слушалки по време на екскурзоводската програма;
Посещение на кабаре;
Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
Градска такса (city tax);
Медицинска застраховка;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Билет за Лувъра - 42 BGN;
  • Пешеходна обиколка на Париж - 49 BGN;
  • Острова Сите - 49 BGN;
  • Разглеждане на Лувъра - 94 BGN;
  • Версай - 139 BGN;
  • Билет за експозицията "Леонардо да Винчи" в Лувъра - 42 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН - 06.02.2020 - Четвъртък: : пешеходна програма с екскурзовод

ПЪРВИ ДЕН - 06.02.2020 - Четвъртък: 07:00ч. - отпътуване от летище София. 09:10ч. - кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер, настаняване в хотела. След обяд - по желание пешеходна програма с екскурзовод– „Шан-з-Елизе“, пл. „Кoнкорд“, парка „Тюйлери“, Лувъра (отвън) - с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език. Необходимо е да се ползва метро, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място.  Възможност за разходка с корабче по Сена (билетът за корабчето, който не е включен в пакетната цена на екскурзията и е около 11 евро, се заплаща на място). Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН - 07.02.2020 - Петък:: посещение на Лувъра – на постоянната колекция с екскурзовод на български + възможност за закупуване на билет за самостоятелно посещение на временната изложба “Леонардо да Винчи“. - предварително закупуване на билет за врем

ВТОРИ ДЕН - 07.02.2020 - Петък: Закуска. Свободен ден - по желание посещение на Лувъра – на постоянната колекция с екскурзовод на български + възможност за закупуване на билет за самостоятелно посещение на временната изложба “Леонардо да Винчи“.Цената на желаещите да посетят постоянната колекция на Лувъра е 94 лв за възрастни и 62 лв за деца и младежи до 25 г., включва резервация и такса за вход за постоянната колекция на Лувъра (където са „Мона Лиза“ и другите две картини на Леонардо, които са собственост на музея – „Богородица от скалата“ и „Портрет на Св. Йоан Кръстител“) и екскурзоводска беседа на български. Предлагаме предварително закупуване на билет за временната изложба „Леонардо да Винчи“на цена 42 лв за възрастни над 26 г. (цената включва билет за изложбата и такса резервация);  деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат на експозицията безплатно срещу документ за самоличност. За тези, които биха искали да заявят посещение на двете ескпозиции, моля да имат предвид, че посещенията могат и да не бъдат едно след друго, в зависимост от свободните налични часове за временната експозиция „Леонардо да Винчи“. Необходима е предварителна заявка и заплащане от България на услугите. Следобед  - пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): Новия мост, Консиержери, Светия параклис, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари” отвън, остров Сен Луи. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН - 08.02.2020 - Събота: : посещение на двореца Версай

ТРЕТИ ДЕН - 08.02.2020 - Събота: Закуска. По желание посещение на двореца Версайс доплащане 139 лв. за възрастен и 104 лв. за деца и младежи до 25 г.. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Посещение на Айфеловата кула (придвижването е с метро). Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 09.02.2020 - Неделя::

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 09.02.2020 - Неделя: Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. 10:10ч. отпътуване за София. Пристигане в 14:00 ч.

Ако желаете да посетите Лувъра самостоятелно, трябва да имате предвид, че на място от касите, билети се продават при много рестриктивен режим и е много вероятно да не успеете да си купите и да не можете да посетите музея. Билети се купуват онлайн от сайта на музея предварително. Туроператорът може да Ви закупи входен билет за определена дата и час. Цената на услугата е 42 лв. за възрастни над 25 години (при предварителна заявка и заплащане в България) и включва входен билет и такса за обслужване и резервация. Деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат в музея безплатно срещу документ за самоличност.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Ако желаете да посетите Лувъра самостоятелно, трябва да имате предвид, че на място от касите, билети се продават при много рестриктивен режим и е много вероятно да не успеете да си купите и да не можете да посетите музея. Билети се купуват онлайн от сайта на музея предварително. Туроператорът може да Ви закупи входен билет за определена дата и час. Цената на услугата е 42 лв. за възрастни над 25 години (при предварителна заявка и заплащане в България) и включва входен билет и такса за обслужване и резервация. Деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат в музея безплатно срещу документ за самоличност.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано. 

ВАЖНО: При нощувки в Парижтуристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:Автобусните екскурзии от този вид се осъществяват при минимум 40 туриста, а самолетните екскурзии – при минимум 15 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1 от ЗТ.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.

Паспортни и визови изисквания:До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Хотели

  от 948 лв
3 нощувки със самолет

Резервирай сега

Екскурзии в чужбина - гарантирани групи

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки

1891 лв

Екскурзия Ница - Венеция - Флоренция - 7 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията включва 2 нощувки в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо), 2 нощувки в Ница, 1 нощувка в Монтекатини Терме, 1 нощувка във Флоренция и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Венеция, Монако и Монте Карло, Ница, Кан, Флоренция. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се директно София – Тревизо/Болоня - София с „Райанеър“ или Уизеър“ или с прекачване с „България Ер” и „ИТА“ през Рим или Милано, с „Луфтханза” през Франкфурт или Мюнхен, с австрийските авиолинии през Виена или със сръбските авиолинии и „ИТА“ през Белград. В цената са включени самолетния билет, летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 40х20х25 см и  чекиран багаж до 20 кг. Вътрешните трансфери в Италия и Франция се извършват с автобус.

6 нощувки

2155 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Руан или Каен, 1 нощувка в околности на Тур или Льо Ман, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Торино или Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Версай, Руан, абатството Мон Сен Мишел, Шартър, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион, Торино, Верчели и Новара (Верчели и Новара не са включени в програмата с дата на отпътуване 03.09.2024 г.). Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, като цената включва летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус.

7 нощувки