Резервация

Цени и условия


4 нощувки

Самолет


01.01.1970

Екскурзия със самолет до Франция: Париж

Код на програмата: RT-3837.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

    Категория А: хотел Ibis Paris La Defense*** - разположен е в квартала Дефанс, на 5 мин. пеша от спирка на метро Esplanade de la Defense; Категория B: хотел Novotel La Defense**** - разположен е в квартала Дефанс, на 5 мин. пеша от спирка на метро Esplanade de la Defense.

Забележка: Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.


Цената включва

Самолетен билет София – Париж (Бове) – София с "Уизеър" или „Райънеър”
Летищни такси;
Ръчен багаж 1 малка чанта с размери 40х20х25 см;
Трансфери летище - хотел – летище;
4 нощувки със закуски в хотел 3* или 4*;
Панорамна обиколка на Париж с екскурзовод на български език.

Цената не включва

Чекиран багаж;
Указаните с доплащане допълнителни екскурзии;
Слушалки по време на екскурзоводските беседи;
Градска такса (city tax);
Билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.
Медицинска застраховка - 2 лв. на човек на ден;
Застраховка „Отмяна на пътуване“;
Разходи за PCR, антигенни и пр. тестове;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Разходка с корабче по Сена - 30 BGN;
  • Билет за самостоятелно посещение на Лувъра - 42 BGN;
  • Квартала Монмартър - 45 BGN;
  • Острова Сите - 45 BGN;
  • Версай - 149 BGN;
  • Латинския квартал - 49 BGN;
  • Чекиран багаж до 10 кг в двете посоки - цената подлежи на препотвърждение - 189 BGN;
  • Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки - цената подлежи на препотвърждение - 359 BGN;
  • Задължително доплащане за дата 20.07.2023 за резервации след 08.05.2023 - 90 BGN;
  • Задължително доплащане за дата 10.08.2023 за резервации след 08.06.2023 - 120 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН: Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български - качване на Айфеловата кула

ПЪРВИ ДЕН – 06:45 ч. – 08:45 ч. полет София – Париж (летище Бове). Трансфер до Париж. Панорамна обиколка с автобус и екскурзовод на български: Опера Гарние, пл. „Вандом”, Мадлената, пл. „Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, бул. “Клебер”, Трокадеро, моста Йена, Айфелова кула, Военното училище, Инвалидите, Монпарнас, Латински квартал, острова Сите. Настаняване в хотела. Възможност за качване на Айфеловата кула (входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията и се заплаща на място). Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН: посещение на двореца Версай с екскурзовод на български - пешеходна разходка до Монмартър - посещение на кабаре

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Сутринта – възможност за посещение на двореца Версай с екскурзовод на българскис доплащане 149 лв. за възрастни, 115 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Следобед - възможност за пешеходна разходка до Монмартър с доплащане 45 лв. за възрастни, 28 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: базиликата „Сакре Кьор”, църквата „Св. Петър”, площада на художниците, парижкото лозе, площад „Далида“. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Налага се ползването на метро, като цената на билета не е включена в пакетната цена на екскурзията. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН : пешеходна разходка до острова Сите и острова Сен-Луи - вечерна разходка с корабче по Сена

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Възможност за пешеходна разходка до острова Сите и острова Сен-Луис доплащане 45 лв. за възрастни и 28 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: катедралата „Нотр-Дам-де-Пари” (отвън), Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле“, Новия мост. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника и при предварителна заявка и заплащане в България. Следобед - възможност за самостоятелно посещение на Лувъра – предлагаме предварително закупуване на билет с доплащане 42 лв. на човек (деца и младежи до 24 години влизат безплатно). Възможност за вечерна разходка с корабче по Сенас доплащане 30 лв. за възрастни и 16 лв. за деца до 11 г. Провежда се при минимум 20 участника и при предварителна заявка и заплащане в България. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: посещение на Латинския квартал

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Възможност за посещение на Латинския кварталс доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръх популярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Екскурзията се провежда при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Свободен следобед. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН:

ПЕТИ ДЕН - 06:15 ч. трансфер до летище Бове. 10:05 ч. – 13:50 ч. полет Париж – София.

Добре е, ако желаете да посетите кабарето „Мулен Руж“, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията към 26.02.2023 г. При промяна на същите, туроператорът не носи отговорност и ще уведоми клиентите своевременно.

ВАЖНО: При нощувки в Парижтуристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетната цена.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано. 

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.

Условия по договора

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на самолетните пакети и сключен договор за туристически пакет. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Пътуващият не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 50 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 50 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 20% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 49 до 21 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 20 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 99% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 6 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

Поради нестабилните цени на авиогоривото, които се покачват непрекъснато и непредвидимо, е възможно въвеждане на доплащане в размер на промяната на цената на горивните такси. Записаните по програмата клиенти ще бъдат уведомявани веднага, в случай че такова доплащане се наложи.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 1188 лв
4 нощувки със самолет

Резервирай сега

Екскурзии в чужбина - гарантирани групи

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки

1891 лв

Екскурзия Ница - Венеция - Флоренция - 7 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията включва 2 нощувки в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо), 2 нощувки в Ница, 1 нощувка в Монтекатини Терме, 1 нощувка във Флоренция и разглеждане с екскурзовод на български забележителностите на Венеция, Монако и Монте Карло, Ница, Кан, Флоренция. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди. Лети се директно София – Тревизо/Болоня - София с „Райанеър“ или Уизеър“ или с прекачване с „България Ер” и „ИТА“ през Рим или Милано, с „Луфтханза” през Франкфурт или Мюнхен, с австрийските авиолинии през Виена или със сръбските авиолинии и „ИТА“ през Белград. В цената са включени самолетния билет, летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 40х20х25 см и  чекиран багаж до 20 кг. Вътрешните трансфери в Италия и Франция се извършват с автобус.

6 нощувки

2155 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Руан или Каен, 1 нощувка в околности на Тур или Льо Ман, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Торино или Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Версай, Руан, абатството Мон Сен Мишел, Шартър, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион, Торино, Верчели и Новара (Верчели и Новара не са включени в програмата с дата на отпътуване 03.09.2024 г.). Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, като цената включва летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус.

7 нощувки