Резервация

Цени и условия


6 нощувки

Самолет


01.01.1970

Екскурзия със самолет до Великобритания и Франция

Код на програмата: RT-3274.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати:

08.07.2021 - 15.07.2021

Цени:

08.07.2021 Кат. Настаняване в хотел 3*
цена на възрастен в двойна стая 1555лв
цена на човек в индивидуална стая 1923лв
цена на трети възрастен в стая 1499лв
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 1455лв
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 1499лв

Хотели по програмата

Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди в Лондон и в хотели 2 или 3 звезди в Париж.

Примерни хотели, които ползваме по програмата:

  Лондон - хотел Royal National*** (на „Ръсел Скуеър” - на 5 мин. пеша от Британския музей и на 20 мин. пеша от „Трафалгар скуеър”); Париж - хотел Terminus Orleans** - Хотелът се намира на на площад "Порт д'Орлеан" сред прекрасни сгради османов стил - характерните парижки резиденции от втората половина на XIX век. 

Забележка: Не всички хотели разполагат с тройни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение. 


Цената включва

Самолетен билет;
Летищни такси;
1 малка чанта с размери 40х30х20 см;
1 багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см;
Предварително чекиране и запазени места;
Съответния брой нощувки със закуски в избраните хотели;
Трансфер летище – хотел – летище;
Билет за влака "Евростар";
Описаната туристическа програма;
Екскурзоводски услуги.

Цената не включва

Чекиран багаж до 20 кг;
Разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български език;
Полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън;
Разходка с корабче по Темза до Гринуич;
Разглеждане на Националната галерия на „Трафалгар скуеър“;
Пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи;
Посещение на Лувъра с екскурзовод на български;
Билет за Лувъра;
Посещение на двореца Версай с екскурзовод на български;
Пешеходна програма Монмартър;
Таксите за вход в музеи, билети за градски транспорт и пр.;
Градска такса (city tax);
Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

 • Британския музей - 27 BGN;
 • Екскурзия до Уиндзор и Итън - 120 BGN;
 • Корабче по Темза до Гринуич - 85 BGN;
 • Британската национална галерия на Трафалгар - 27 BGN;
 • Острова Сите - 49 BGN;
 • Посещение на Лувъра с екскурзовод и с включен билет - 94 BGN;
 • Квартала Монмартър - 49 BGN;
 • Билет за Лувъра - 42 BGN;
 • Версай - 139 BGN;
 • Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки, вместо включения в цената 10 кг багаж : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА - 98 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН: Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод - разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български

ПЪРВИ ДЕН – 06:20 ч. – 07:40 ч. – полет София – Лондон/„Лутън“. Трансфер. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”,  крепостта Тауър, Тауър бридж. Следобед – възможност за разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български (доплащане  27 лв. на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български). Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 15 участника. Настаняване в хотела.Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН : екскурзия до Уиндзор и Итън

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. По желание – полудневна екскурзия до Уиндзор и Итънс доплащане 120 лв. за възрастен и 98 лв. за деца и младежи до 17 г. Цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български в двореца Уиндзор и в Итън и таксата за вход в двореца Уиндзор. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 20 участника. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН: разходка с корабче по Темза до Гринуич - разглеждане на Националната галерия на „Трафалгар скуеър“ с екскурзовод на български

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. По желание - разходка с корабче по Темза до Гринуичи свободно време в Гринуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей (доплащане 85 лв. на човек - цената включва билет за корабчето до Гринуич, екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 20 участника. Следобед - възможност за разглеждане на Националната галерия на „Трафалгар скуеър“ с екскурзовод на български (доплащане 27 лв. на човек - цената включва двучасова обиколка на галерията с екскурзовод на български). Участието в разглеждането на Националната галерия се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 15 участника. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН : Панорамна обиколка на Париж

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Трансфер от хотела до гара „Сейнт Панкрас“. Отпътуване с влака Евростар за Париж. Пристигане на „Гар дю Нор“ в Париж. Посрещане на групата. Панорамна обиколка на Париж: Мулен Руж (отвън), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе“, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН : пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи - разходка с корабче по Сена - посещение на Лувъра с екскурзовод на български - качване на Айфеловата кула

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. По желание пешеходна програма острова Сите и острова Сен-Луи (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България): катедралата “Нотр-Дам-де-Пари” (отвън), Светия параклис, Консиержери, Новия мост. Възможност за разходка с корабче по Сена. Следобед - по желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български (с доплащане 94 лв. за възрастни, 62 лв. за деца и младежи до 25 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда се при минимум 10 човека). Възможност за качване на Айфеловата кула. Входната такса за Айфелова кула не е включена в цената на екскурзията. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН : посещение на двореца Версай с екскурзовод на български

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на двореца Версай с екскурзовод на български (доплащане 139 лв. за възрастен; 104 лв. за деца и младежи до 25 г. при предварителна заявка и заплащане в България. Екскурзията се провежда при минимум 15 участника). Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Свободен следобед. Възможност за качване на Айфеловата кула.

7

СЕДМИ ДЕН : пешеходна програма Монмартър

СЕДМИ ДЕН – Закуска. Свободно време. По желаниепешеходна програма Монмартър (с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г и при предварителна заявка и заплащане в България): базиликата „Сакре Кьор”, площада на художниците, църквата „Св. Петър”. 17:00 ч. - трансфер до летище „Бове”.  21:40 ч. - 01:25 ч. – полет Париж – София.

Забележка: Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета или някой от лондонските мюзикъли, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Ако желаете да посетите Лувъра самостоятелно, трябва да имате предвид, че на място от касите, билети се продават при много рестриктивен режим и е много вероятно да не успеете да си купите и да не можете да посетите музея. Билети се купуват онлайн от сайта на музея предварително. Туроператорът може да Ви закупи входен билет за определена дата и час. Цената на услугата е 42 лв. за възрастни над 25 години (при предварителна заявка и заплащане в България) и включва входен билет и такса за обслужване и резервация. Деца и младежи до 25 г не закупуват билети и влизат в музея безплатно срещу документ за самоличност.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Забележки:

 • Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета или някой от лондонските мюзикъли, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.
 • Не всички хотели разполагат с тройни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.
 • Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през август 2020. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно. 

ВАЖНО: При нощувки в Парижтуристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени. 

Възможно е през 2021 г. и Лондон да въведе подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотела лично от туристите.

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Хотели

  от 1555 лв
6 нощувки със самолет

Резервирай сега

Екскурзии в чужбина - гарантирани групи

1738 лв

Екскурзия Швейцарска магия с Матерхорн - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Цюрих или Люцерн, 3 нощувки със закуска в хотел в района на Женевското езеро (на френска територия), 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Милано, богата екскурзоводска програма в Цюрих, Люцерн, Берн, замъка Шийон, Монтрьо, Веве, Лозана, Женева, Цермат и Лугано, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см и чекиран багаж до 20 кг). Лети се с авиокомпания „България Ер“, „Уиз Еър“ или „Райън Ер“. Вътрешните трансфери в Швейцария и Италия се извършват с автобус. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди (понякога в Цюрих настаняването е в хотел 2 звезди, като стаите при всички случаи са със собствена баня WC).

5 нощувки