Резервация

Цени и условия


8 нощувки

Самолет


01.01.1970

Екскурзия със самолет до Белгия, Германия, Дания, Холандия и Швеция

Код на програмата: RT-3166.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 звезди.


Цената включва

Самолетен билет;
Летищни такси;
1 малка чанта с размери 40х30х20 см;
1 бр. чекиран багаж до 10 кг;
Предварително чекиране и запазени места при полет с Уизер;
Настаняване в съответната категория хотели на база нощувка и закуска;
Транспорт с автобус по програмата;
Екскурзоводските услуги по описаната програма.

Цената не включва

Трансфери летище – хотел – летище;
Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
Посещение на Райкс Музеум и на музея на Ван Гог;
Слушалки по време на включените в пакетната цена обиколки;
Медицинска застраховка;
Застраховка "Oтмяна на пътуване";
PCR или антигенен тест, в случай че такива са нужни;
Градска такса (city tax);
Гировна или инфлационна такса, в случай, че се наложи въвеждането на такава;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

  • Райкс Мюзиум - 56 BGN;
  • Музея на Ван Гог - 56 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН:

ПЪРВИ ДЕН – Полет София – Брюксел (трансферът летище - хотел не е включен в цената на екскурзията). Настаняване в хотела. Нощувка.

2

ВТОРИ ДЕН: Разглеждане на забележителностите на Брюксел

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Разглеждане на забележителностите на Брюксел:„Гран плас”, галериите „Сен Юбер” (магазини и кафенета), статуята на Малкия Жулиен, църквата „Сен Никола”, “Плас дю Пети Саблон” и “Плас дю Гран Саблон”, Катедралата „Св. Св. Михаил и Гудула”. Нощувка.

3

ТРЕТИ ДЕН: посещение на Райкс Музеум и на музея на Ван Гог.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Амстердам. Пристигане – около обяд. Възможност за посещение на Райкс Музеум и на музея на Ван Гог. Тъй като в двата музея обикновено опашките са големи, предлагаме предварителна резервация и закупуване на билети за влизане в определен час. Цена за Райкс Музеум: 56 лв. за възрастни и 8 лв. за деца до 17 г. Цена за музея на Ван Гог: 56 лв. за възрастни и 8 лв. за деца до 17 г. Тези цени включват цената на билета за вход и такса резервации. Часовете за посещение на двата музея се правят обикновено в един ден, последователно, и се съобразяват с конкретната програма на групата. За точните часове на резервациите можем да Ви информираме 15 дни преди датата на отпътуването. При покачване цената на билетите за музеите, туроператорът си запазва правото да коригира цената на тези две услуги. Настаняване в хотел в или в околностите на Амстердам. Нощувка.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: Обиколка на Амстердам разходка по каналите

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Обиколка на Амстердам: разходка по каналите (цената на билета на корабчето не е включена в цената на екскурзията), пл. „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, цветния пазар, пл. “Рембранд”. Свободно време. Около 16.00 ч. – отпътуване с автобус за Хамбург. Пристигане, настаняване в хотела. Нощувка.

5

ПЕТИ ДЕН: Хамбург - Разглеждане на Хамбург

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Хамбурге вторият по големина град в Германия, но без съмнение е най-красивият. Разположен на Северно море, на устието на р. Елба, от Средновековието дo наши дни той, е едно от най-големите европейски пристанища. Това му придава един особен космополитен, „над-германски” облик. Хамбург е разнолик като Париж, луксозен като Лазурния бряг, бохемски като Монмартър, издигащ в култ музиката като Виена, високомерен като Лондон и съвършен като Венеция. Разглеждане на Хамбург – Биненалстер, Площада на Кметството, Алстераркаден, църквата „Св. Михаил”, квартала „Сан Паули”, ул. „Репербан”, „Шпайхерщад” – квартала на складовете, пристанището, Аусенаустер или Елбшосе (приютяващи бляскави вили и резиденции, както и едни от най-скъпите хотели в света). Разходка с корабче по пристанището (цената на билета на корабчето не е включена в цената на екскурзията). Вечерта – свободно време за разходка по „Репербан” или посещение на спектакъла звук и светлина в парка „Плантен унд блумен”. Нощувка.

6

ШЕСТИ ДЕН: Обиколка на Копенхаген

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. В 08.00 ч. отпътуване с автобус за Копенхаген. Около 15.00 ч. - пристигане. Обиколка на Копенхаген– историческия център Слотхолмен, Кристиансборг Слот, борсата, “Амалиенборг плац”, двореца Амалиенборг, Чърчил парк със статуята на малката русалка, университетския квартал и ул. “Строгет”, Кметството, кейовете на канала Нюхавн. Настаняване в хотела. Нощувка.

7

СЕДМИ ДЕН: Посещение на замъка Кронборг Слот - Разходка из Хелзингор - Посещение на Малмьо - шестнадесеткилометровия мост над протока Йоресунд

СЕДМИ ДЕН – Закуска. Посещение на замъка Кронборг Слот– един от най-известните кралски дворци в Дания, известен още и като замъкът на Хамлет, разположен на 45 км от Копенхаген, в близост до градчето Хелзингор (Eлсинор). Разходка из Хелзингор– живописно градче, разположено на протока Йоресунд, врата на Дания към Балтийско море. Прекосяване с ферибот на протока Йоресунд и акостиране на шведския бряг, в Хелзингборг. Посещение на Малмьо, третият по големина шведски град - разглеждане на централния площад “Стортогет” с кметството, църквата “Свети Петър”, площад “Лила Торг”, парка Слотпаркен, в който се намира замъка „Малмьохюс“. Завръщане в Копенхаген. Ще минете по шестнадесеткилометровия мост над протока Йоресунд, свързващ Копенхаген с Малмьо. Нощувка.

8

ОСМИ ДЕН:

ОСМИ ДЕН – Закуска. Свободен ден в Копенхаген. Възможност за посещение на Глиптотеката на Карлсберг (прекрасна галерия, в която може да се види богата колекция от гръцката, римската, етруската, египетската античност, но също така и картини на Делакроа, Гоген, Мане, Моне, Реноар, Сезан, Сисле, Синяк, Берт Моризо, Ван Гог, Пикасо и скулптури на Жан-Батист Карпо, Роден, Мане) и на Националния исторически музей (богата колекция от експонати от епохата на викингите, рунически надписи и пр.), музея на големия датски скулптор Бертел Тордвалдсен. Възможност за разходка с корабче. Нощувка.

9

ДЕВЕТИ ДЕН:

ДЕВЕТИ ДЕН – Закуска. Полет Копенхаген – София (трансферът хотел – летище не е включен в цената на екскурзията).

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Забележки:

  • Пакетната цена не включва трансферите летище-хотел първия ден и хотел-летище последния ден от програмата. Цена за трансфери се предоставя при запитване.
  • Съветваме Ви да имате банкови карти, както и да си осигурите някаква подходяща сума в датски крони, които да носите от България. В Малмьо се приемат плащания в датски крони.

Възможно е през 2023 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

Здравни изисквания:няма специални здравни изисквания.

Условия по договора

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на самолетните пакети и сключен договор за туристически пакет. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

  • ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Пътуващият не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 50 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 50 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 20% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 49 до 21 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
  • ако прекратяването е от 20 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
  • ако прекратяването е под 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 99% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 6 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

Поради нестабилните цени на авиогоривото, които се покачват непрекъснато и непредвидимо, е възможно въвеждане на доплащане в размер на промяната на цената на горивните такси. Записаните по програмата клиенти ще бъдат уведомявани веднага, в случай че такова доплащане се наложи.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 2479 лв
8 нощувки със самолет

Резервирай сега

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки

1738 лв

Екскурзия Швейцарска магия с Матерхорн - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Цюрих или Люцерн, 3 нощувки със закуска в хотел в района на Женевското езеро (на френска територия), 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Милано, богата екскурзоводска програма в Цюрих, Люцерн, Берн, замъка Шийон, Монтрьо, Веве, Лозана, Женева, Цермат и Лугано, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см и чекиран багаж до 20 кг). Лети се с авиокомпания „България Ер“, „Уиз Еър“ или „Райън Ер“. Вътрешните трансфери в Швейцария и Италия се извършват с автобус. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди (понякога в Цюрих настаняването е в хотел 2 звезди, като стаите при всички случаи са със собствена баня WC).

5 нощувки

2155 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Руан или Каен, 1 нощувка в околности на Тур или Льо Ман, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Торино или Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Версай, Руан, абатството Мон Сен Мишел, Шартър, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион, Торино, Верчели и Новара (Верчели и Новара не са включени в програмата с дата на отпътуване 03.09.2024 г.). Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, като цената включва летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус.

7 нощувки