Резервация

Цени и условия


10 нощувки

Самолет


01.01.1970

Екскурзия със самолет до Китай: Пекин, Шанхай, Макао, Сиян и

Код на програмата: RT-3925.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Хотели по програмата

Примерни хотели по програмата:
  Пекин - хотел Jiangxi Grand Hotel 4*, или подобен; 
  Сиан - хотел Tian Central Park Hotel 4*, или подобен;
  Денгфенг - хотел Chanwu Hotel Dengfeng 4*, или подобен;
  Шанхай - хотел Northern Hotel Shanghai 4*, или подобен;
  Хонг Конг - хотел Harbour Plaza 8 Degrees 4*, или подобен.

Цената включва

самолетни билети София-Пекин и Хонг Конг-София с включен чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг;
летищни такси;
вътрешни полети Джънджоу-Шанхай и Шанхай – Джухай или Макао с включен чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг;
билети за влак по маршрут Пекин-Сиан и по маршрута Сиан – Луоян;
билет за ферибот Макао-Хонг Конг;
10 нощувки със закуски в хотели 4*;
вечери;
всички трансфери по маршрута;
екскурзоводско обслужване;
входни такси за туристическите обекти по програмата;
водач – придружител от туроператора.

Цената не включва

Tакса за издаване на туристическа виза за еднократно влизане в страната – 150 лв. на човек (туроператорът съдейства за издаване на визата);
Вечерна разходка с корабче по река Хуанпу в Шанхай;
Изкачване на телевизионната кула „Перлата на Ориента” (468 м) в Шанхай;
Посещение на Акробатично шоу;
Билети за метро и друг обществен транспорт, такси за музеи, неупоменати по-горе;
Бакшиши за местен екскурзовод и шофьор – около 5-6 USD на турист на ден (заплащат се на място - задължително на местния екскурзовод);
Медицинска застраховка с общо покритие 10 000 евро и с включен асистанс – 2 лв. на човек на ден;
Застраховка „Отмяна на пътуване”;
Разходи от личен характер.

Допълнителни услуги (срещу доплащане)

 • Такса за издаване на виза - 150 BGN;
 • Акробатично шоу - 110 BGN;
 • Телевизионната кула Перлата на Ориента - 75 BGN;
 • Разходка с корабче в Шанхай - 95 BGN;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1

ПЪРВИ ДЕН :

ПЪРВИ ДЕН – полет София-Истанбул с „Турски авиолинии” за всички дати на отпътуване с изключение на 20.09.2024 и 18.10.2024 г. При дати на отпътуване 20.09.2024 и 18.10.2024 г - полет София-Мюнхен/Франкфурт с „ Луфтханза” и същия ден - полет за Пекин.

2

ВТОРИ ДЕН: Олимпийски комплекс.

ВТОРИ ДЕН – Полет за Пекин при всички дати на отпътуване с изключение на 20.09.2024 и 18.10.2024 г. Кацане на летището в Пекин. Фото пауза на известния Олимпийски комплекс.Трансфер до хотела в Пекин. Настаняване. Вечеря. Нощувка в Пекин.

3

ТРЕТИ ДЕН : Екскурзия до Великата китайска стена – едно от седемте чудеса на света. - Посещение на фабрика за производството на нефритени изделия.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Екскурзия до Великата китайска стена – едно от седемте чудеса на света.Изграждането й е започнало още през IV в. пр. н.е. и днес тя е най-големият архитектурен паметник в света и едно от малкото неща, създадени от човек, които са видими от земната орбита с просто око. Оприличавана на гигантски дракон, тя представлява серия от укрепления, изграждани от няколко династии с цел защита на северната граница на Китайската империя. Посещение на фабрика за производството на нефритени изделия. Обиколка с рикша из традиционни тесни улички, наречени „хутонг“. Кратка разходка покрай езерото „Хоухай“ и традиционен обяд в местно семейство. Свободно време. Вечеря. Нощувка в Пекин.

4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН : Обиколка на Пекин - Посещение на най-голямата древна дървена конструкция в света - „Забранения град” с Императорския дворец - Разглеждане на „Небесния храм” - Посещение на Храма Лама /Храмът на Хармонията/ - Посещение на фабрика за произво

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Обиколка на Пекин - площад „Тянaнмън”, символа на китайската нация. Посещение на най-голямата древна дървена конструкция в света - „Забранения град” с Императорския дворец, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Днес дворецът е със статут на музей. Разглеждане на „Небесния храм”, храмов комплекс, символ на града. Посещение на Храма Лама /Храмът на Хармонията/ – най-големият храм на тибетския будизъм в Пекин. Посещение на фабрика за производство на перли. Вечеря “Патица по Пекински”. Нощувка в Пекин.

5

ПЕТИ ДЕН : Посещение на Летния дворец - Сиан

ПЕТИ ДЕН – Закуска. Посещение на Летния дворец, известен с императорската си градина, чието име в буквален превод означава „Градина на хармонията и здравето”. Следобед трансфер до гарата. Отпътуване с бързия влак за Сиан. Пристигане в град Сиан, разположен в сърцето на страната – Централен Китай. Градът е една от четирите древни столици на Китай, играл важна роля по Пътя на коприната. Вечеря. Нощувка в Сиан.

6

ШЕСТИ ДЕН : Посещение на гробницата с Теракотената армия - Разходка до Великата пагодa на голямата дива гъска. Разглеждане на бившият конфуциански храм - представление-спектакъл „ Династия Тан”

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Посещение на гробницата с Теракотената армия, най-популярната забележителност в Сиан. Над 8 000 глинени фигури в естествен ръст на войни, коне, каляски и други произведения на изкуството отпреди 2000 г., подредени за поход, охраняват гробницата на Императора и пътуването му към Отвъдния свят. Разходка до Великата пагодa на голямата дива гъска. Разглеждане на бившият конфуциански храм, сега най-старата и добре поддържана джамия в Китай „Голямата джамия”, разположена сред уличките на живописния мюсюлмански квартал на Сиан. Вечеря с типичните за района пелмени, съчетана с представление-спектакъл „ Династия Тан”с музика и танци. Трансфер до хотела. Нощувка в Сиан.

7

СЕДМИ ДЕН : Посещение на храмовия комплекс Лонгмен.

СЕДМИ ДЕН – Закуска – сух пакет. Трансфер до гарата. Отпътуване с влак за Луоян. Посещение на храмовия комплекс Лонгмен.Скалните ниши Лонгмен са един от най-добрите примери за китайско будистко изкуство. Трансфер до Денгфенг. Вечеря. Нощувка в Денгфенг.

8

ОСМИ ДЕН : посещение на манастира Шаолин

ОСМИ ДЕН – Закуска. Трансфер ипосещение на манастира Шаолин, който със своята над 1500-годишна история е един от най-старите манастири в Китай. Днес манастирът Шаолин е една от най-големите забележителности в Китай и се посещавана ежегодно от над 2 милиона туристи. Демонстрация на древни бойни изкуства от монасите на Шаолин. Трансфер до летището в Джънджоу за полет до Шанхай. Пристигане в Шанхай. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка в Шанхай.

9

ДЕВЕТИ ДЕН : град Джуджаджао - посещение на градината „Кежи“ - Будисткият манастир Юнджин и Мостът Фаншенг - Разходка по историческата "Северна улица". Разходка с лодка по р. Яндзъ. - Посещение на фабрика за коприна. - вечерна разходка с корабче по река

ДЕВЕТИ ДЕН – Отпътуване заград Джуджаджао (около 60 км) - автентично градче, построено върху водните канали където ще опознаете историческия вид на провинцията около Шанхай. Джуджаджао е бил важен търговски център в околността и много от къщите датират от времето на династиите Мин и Цин. Обиколка на града - посещение на градината „Кежи“; Будисткият манастир Юнджин и Мостът Фаншенг - най-големият и най-дългият съществуващ каменен мост с пет арки в Шанхай. Разходка по историческата "Северна улица". Разходка с лодка по р. Яндзъ. Завръщане в Шанхай. Посещение на фабрика за коприна.Вечеря. По желание вечерна разходка с корабче по река Хуанпу в Шанхай, по време на която ще можете да се насладите на невероятната феерия от цветове на осветените сгради и небостъргачи (с доплащане 95 лева на човек). Провежда се при минимум 10 записани и се заплаща и заявява предварително в България. Нощувка в Шанхай.

10

ДЕСЕТИ ДЕН : Туристическа обиколка на Шанхай - Посещение на градината Ю Юан и обиколка на стария на град. Разходка по крайбрежната улица „Бунд” - Разглеждане на улица „Нанкин” - и Площада на народа. - качване на телевизионната кула „Перлата на Ориента” (

ДЕСЕТИ ДЕН – Закуска. Туристическа обиколка на Шанхай – финансовата столица на Китай. Посещение на градината Ю Юан и обиколка на стария на град. Разходка по крайбрежната улица „Бунд”, предоставяща величествена гледка към колониалните административни сгради, повечето от които датират от началото на XX век. Разглеждане на улица „Нанкин”, най-дългата търговска улица в Китай и Площада на народа.Свободно време. Възможност за качване на телевизионната кула „Перлата на Ориента” (468 м)– една от най-високите в Азия и в света (с доплащане 75 лева на човек при предварителна заявка и заплащане в България). Организира се при минимум 10 записани. По желаниепосещение на акробатично шоу (с доплащане 110 лева на човек). Провежда се при минимум 10 записани и се заплаща и заявява предварително в България. Вечеря. Нощувка в Шанхай.

11

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН : Макао - Полудневна обиколка на Макао - разглеждане на руините на катедралата „Св. Павел” (ЮНЕСКО) и посещение на зоокът „Павилионът на пандите“.

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН – Закуска. Трансфер до летището за полет до Джухай или Макао. Трансфер до центъра на Макао - един от най-впечатляващите градове в Азия, с богато китайско и португалско културно наследство. Свободно време за обяд. Полудневна обиколка на Макао - разглеждане на руините на катедралата „Св. Павел” (ЮНЕСКО) и посещение на зоокът „Павилионът на пандите“.Днес Макао е известен с развлеченията и хазарта, наричан е още „Китайския Лас Вегас”. Възможност за посещение на някое от казината на града. Трансфер до пристанището. Отпътуване с ферибот за Хонг Конг. Пристигане в Хонг Конг. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка в Хонг Конг.

12

ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН : Посещение на пристанището Виктория и разходка с лодка - пазара „Лейди маркет”.

ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН – Закуска. Обиколка на Хонг Конг. Изкачване с фуникуляр до връх Виктория, откъдето се открива величествена гледка към „гората” от небостъргачи и морския залив. Посещение на пристанището Виктория и разходка с лодка. Свободно време за покупки на пазара „Лейди маркет”.Вечеря в традиционен китайски ресторант. Трансфер до летището за полет до Истанбул при всички дати на отпътуване с изключение на 20.09.2024 и 18.10.2024 г. При дати на отпътуване 20.09.2024 и 18.10.2024 г – полет до Франкфурт.

13

ТРИНАДЕСЕТИ ДЕН : Полетно разписание при дата на тръгване 20.09.2024 - Полетно разписание при дата на тръгване 18.10.2024

ТРИНАДЕСЕТИ ДЕН – Кацане във Франкфурт при дати на тръгване 20.09.2024 г. и 18.10.2024 г., или кацане в Истанбул при всички останали дати. Полет за София. Кацане в София.

Полетно разписание за дати на отпътуване 04.09.2024, 05.09.2024, 12.09.2024, 18.09.2024 и 24.10.2024:

 • София – Истанбул – 21:10 ч. – 22:35 ч.;
 • Истанбул - Пекин - 01:25 ч. - 15:35 ч.;
 • Хонг Конг - Истанбул - 23:00 ч. - 05:25 ч. +1;
 • Истанбул – София – 07:25 – 08:35 ч.

Полетно разписание при дата на тръгване 20.09.2024:

 • София – Франкфурт – 12:00 ч. – 13:30 ч.;
 • Франкфурт - Пекин - 15:25 ч. - 08:30 ч.; +1;
 • Хонг Конг - Франкфурт - 23:25 ч. - 07:00 ч. +1;
 • Франкфурт – София – 10:05 – 13:20 ч.

Полетно разписание при дата на тръгване 18.10.2024:

 • София – Мюнхен – 12:55 ч. – 13:55 ч.;
 • Мюнхен - Пекин - 19:20 ч. - 11:40 ч.; +1;
 • Хонг Конг - Франкфурт - 23:45 ч. - 06:50 ч. +1;
 • Франкфурт – София – 10:05 – 13:20 ч.

Полетно разписание за дати на отпътуване 30.10.2024, 07.11.2024, 12.11.2024, 10.03.2025 и 17.03.2025:

 • София – Истанбул – 21:35 ч. – 00:05 ч.; +1;
 • Истанбул - Пекин - 02:05 ч. - 16:10 ч.;
 • Хонг Конг - Истанбул - 23:30 ч. - 06:25 ч. +1;
 • Истанбул – София – 08:45 – 09:00 ч.

Полетно разписание за дати на отпътуване 23.03.2025:

 • София – Истанбул – 21:40 ч. – 00:15 ч.+1;
 • Истанбул - Пекин - 02:10 ч. - 16:10 ч.;
 • Хонг Конг - Истанбул - 22:30 ч. - 05:15 ч. +1;
 • Истанбул – София – 07:15 – 07:30 ч.

Полетно разписание за дати на отпътуване 01.04.2025 и 08.04.2025:

 • София – Истанбул – 20:10 ч. – 22:40 ч.
 • Истанбул - Пекин - 01:35 ч. - 15:35 ч.;
 • Хонг Конг - Истанбул - 22:30 ч. - 05:15 ч. +1;
 • Истанбул – София – 07:15 – 07:30 ч.

Условия за плащане, анулации и провеждане на програмата

Към дата 28.08.2023 г., за всички граждани пристигащи в Китай, отпада изискването за представяне на резултат от направен антиген тест в рамките на 48 часа преди полета. От тази дата не се предвиждат вече никакви ограничителни мерки от епидемиологичен характер, при влизане на територията на Китай.

Полетно разписание при дата на тръгване 18.10.2024:

 • София – Мюнхен – 12:55 ч. – 13:55 ч.;
 • Мюнхен - Пекин - 19:20 ч. - 11:40 ч.; +1;
 • Хонг Конг - Франкфурт - 23:45 ч. - 06:50 ч. +1;
 • Франкфурт – София – 10:05 – 13:20 ч.

Продължителност на полетите при дата на тръгване 18.10.2024:

 • София - Мюнхен - 2 ч.;
 • Мюнхен - Пекин - 10 ч.и 20 мин;
 • Хонг Конг - Франкфурт - 14 ч.;
 • Франкфурт - София - 2 ч. и 5 мин.

Полетно разписание за дати на отпътуване 04.09.2024, 05.09.2024, 12.09.2024, 18.09.2024 и 24.10.2024.

 • София – Истанбул – 21:10 ч. – 22:35 ч.;
 • Истанбул - Пекин - 01:25 ч. - 15:35 ч.;
 • Хонг Конг - Истанбул - 23:00 ч. - 05:25 ч. +1;
 • Истанбул – София – 07:25 – 08:35 ч.

Полетно разписание при дата на тръгване 20.09.2024:

 • София – Франкфурт – 12:00 ч. – 13:30 ч.;
 • Франкфурт - Пекин - 15:25 ч. - 08:30 ч.; +1;
 • Хонг Конг - Франкфурт - 23:25 ч. - 07:00 ч. +1;
 • Франкфурт – София – 10:05 – 13:20 ч.

Продължителност на полетите при дата на тръгване 20.09.2024:

 • София - Франкфурт -  2 ч. и 30 мин.;
 • Франкфурт - Пекин - 15 ч.и 30 мин;
 • Хонг Конг - Франкфурт - 13 ч. и 35 мин.;
 • Франкфурт - София - 2 ч. и 15 мин.

Полетно разписание за дати на отпътуване 30.10.2024, 07.11.2024, 12.11.2024, 10.03.2025 и 17.03.2025:

 • София – Истанбул – 21:35 ч. – 00:05 ч.; +1;
 • Истанбул - Пекин - 02:05 ч. - 16:10 ч.;
 • Хонг Конг - Истанбул - 23:30 ч. - 06:25 ч. +1;
 • Истанбул – София – 08:45 – 09:00 ч.

Продължителност на полетите за всички дати на отпътуване с изключение на 20.09.2024 и 18.10.2024:

 • София - Истанбул - 1 ч. и 30 мин.;
 • Истанбул - Пекин - 9 ч.и 10 мин;
 • Хонг Конг - Истанбул - 11 ч. и 25 мин.;
 • Истанбул - София - 1 ч. и 10 мин.

Полетно разписание за дати на отпътуване 23.03.2025:

 • София – Истанбул – 21:40 ч. – 00:15 ч.+1;
 • Истанбул - Пекин - 02:10 ч. - 16:10 ч.;
 • Хонг Конг - Истанбул - 22:30 ч. - 05:15 ч. +1;
 • Истанбул – София – 07:15 – 07:30 ч.

Полетно разписание за дати на отпътуване 01.04.2025 и 08.04.2025:

 • София – Истанбул – 20:10 ч. – 22:40 ч.
 • Истанбул - Пекин - 01:35 ч. - 15:35 ч.;
 • Хонг Конг - Истанбул - 22:30 ч. - 05:15 ч. +1;
 • Истанбул – София – 07:15 – 07:30 ч.

Забележка:Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през май 2024 г. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание!

Местна Валута:Китайски Юан

Информация и необходими документи за издаване на туристическа виза за Китай: Международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане и копие на паспорта от страницата със снимката. Копието се предоставя поне 40 дни преди датата на отпътуване.

Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания. 

Цените на организираните екскурзии са пакетни, публикувани са на интернет страницата на Организатора и са изработени при следния курс: един щатски долар = 1,82 лева. При настъпила съществена промяна във валутния курс общата пакетна цена подлежи на корекция. Нейното увеличение (намаление) следва да бъде икономически обосновано и да съответства на изменените разходи. Правото за корекции на цената (увеличение, намаление) е от изключителната компетентност на Организатора.

Забележка: Възможно е да има промяна в поредността на мероприятията в програмата в сравнение с тук описаните. Седем дни преди отпътуването си туристите получават конкретна и подробна писмена програма, в която са упоменати точните дати, часове и места на срещи за осъществяване на различните елементи от екскурзоводската програма. Тази програма включва всички упоменати в програмата мероприятия, но в някои случаи – в променена поредност.

Условия по договора

Условия за плащане:Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на самолетните пакети и сключен договор за туристически пакет. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Такса прекратяване:

 • ако прекратяването е до 18:00 ч. на втория работен ден след сключването на настоящия Договор, Пътуващият не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 65 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 • ако прекратяването е от 18:00 ч. на втория работен ден след сключването на настоящия Договор до 65 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 20% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 • ако прекратяването е от 65 до 21 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 • ако прекратяването е 20 или по-малко дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 99% от цената на организираното пътуване в лева.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 6 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Медицинската застраховкакъм туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

Поради нестабилните цени на авиогоривото, които се покачват непрекъснато и непредвидимо, е възможно въвеждане на доплащане в размер на промяната на цената на горивните такси. Записаните по програмата клиенти ще бъдат уведомявани веднага, в случай че такова доплащане се наложи.


Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 4999 лв
10 нощувки със самолет

Резервирай сега

2935 лв

Екскурзия Индия - Златният триъгълник и сафари в джунглата - 8 дни

6 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Делхи, 1 нощувка в Джайпур, 2 нощувки в района на национален парк Рантамбор и 1 нощувка в Агра в хотели 4 или 5 звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводска програма на български, посещение на Делхи, Джайпур, Фатехпур Сикри, Агра, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, сутрешно и следобедно сафари в парка Рантамбор. Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг).

6 нощувки

3445 лв

Екскурзия Шри Ланка - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в района на Дамбула, 2 нощувки в Канди, 4 нощувки на брега на Индийския океан и 1 нощувка в Коломбо в хотели четири звезди на база закуска и вечеря, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, таксите за вход в посещаваните туристически обекти, екскурзоводска програма на български и посещение на приюта за слонове в Пинавала, пещерните храмове в Дамбула, скалната крепост в Сигирия, средновековна столица Полонарува, Канди, ботаническата градина в Пераденя, чаена плантация и ферма за костенурки. Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод, със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Шри Ланка се извършват с минибус/автобус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж 8 кг).

9 нощувки

3850 лв

Екскурзия Духовно йога пътешествие в Хималаите - 11 дни

9 нощувки със самолет

Делхи - Ришикеш - Кедарнат Екскурзията е единадесетдневна и включва  2 нощувки в Делхи в хотел 4*, 2 нощувки в Ришикеш в ашрам, 1 нощувка в Гуптакаши в хотел 4*, 2 нощувки в Кедарнат в къща за гости, 1 нощувка в Рудрапраяг в хотел 4*, 1 нощувка в Харидвар в хотел 4*, на база нощувка със закуска, обяд и вечеря, самолетен билет, трансфери летище-хотел-летище, входните такси по посещаваните обекти. Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Индия се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж до 30 кг и ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

4999 лв

Екскурзия Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - 2025 - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Хо Ши Мин (Сайгон), 2 нощувки в Сием Реап, 1 нощувка в Дананг, 1 нощувка в Хой Ан, 1 нощувка в Ханой в хотели 4 звезди на база закуска, 1 нощувка с вечеря на борда на круизен кораб в залива Ха Лонг, 8 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Хо Ши Мин, Сием Реап, Дананг, Хой Ан, Ханой и Ха Лонг. Пакетната цена включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти и вътрешни полети Хо Ши Мин – Сием Реап, Сием Реап – Дананг и Дананг – Ханой, които се извършват от местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и ръчен багаж до 5 кг). Групата е с водач–придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам и Камбоджа се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Турски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

5075 лв

Екскурзия Бали и Сингапур - 11 дни

8 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сингапур, 3 нощувки в Убуд и 3 нощувки в Нуса Дуа в хотели 4 звезди на база закуска и 1 обяд в Убуд, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, екскурзоводска програма на български и таксите за вход в посещаваните туристически обекти в Сингапур и Убуд. Полетът Сингапур - Бали се осъществява с местни авиокомпании (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж). Групата е с водач – придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач – екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Сингапур и Бали се извършват с минибус/автобус. Лети се с „Катарски авиолинии” (с включени летищни такси, чекиран багаж и ръчен багаж).

8 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - октомври 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 9 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6699 лв

Екскурзия Величието на Япония - септември и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Токио – Йокохама – Камакура – Фуджи – Мацумото – Такаяма – Ширакава-го/Огимаши – Каназава – Киото – Нара – Осака Екскурзията е дванадесетдневна и включва 2 нощувки в Токио, 1 нощувка в  Кавагушико, 1 нощувка в Мацумото, 1 нощувка в Каназава, 2 нощувки в Киото и 2 нощувки в Осака в хотели 3 звезди на база закуска, 10 обяда и богата екскурзоводска програма в Токио, Камакура, Йокохама, Фуджи, Мацумото, Такаяма, Ширакава-го и Огимаши, Каназава, Киото, Нара и Осака. Пакетната цена на екскурзията включва таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония се извършват с автобус/микробус. Лети се с авиокомпания „Търкиш еърлайнс“ (с включени летищни такси, 1 чекиран багаж до 23 кг и 1 ръчен багаж до 8 кг).

9 нощувки

6999 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Катарски авиолинии - октомври и ноември 2024 - 12 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е дванадесетдневна и включва 3 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 3 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

7499 лв

Екскурзия Япония и Южна Корея - с Турски авиолинии - октомври 2024 - 11 дни

9 нощувки със самолет

Екскурзията е единадесетдневна и включва 2 нощувки в Сеул, 3 нощувки в Осака, 4 нощувки в Токио в хотели 4 звезди на база закуска, 9 обяда, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище и богата екскурзоводска програма в Сеул, Осака, Нара, Киото, Фуджи, Никко, Токио. Пакетната цена на екскурзията включва билети за полета Сеул – Осака с местна авиокомпания, билети за влака стрела Осака – Токио и таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Групата е с водач - придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач - екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери в Япония и Корея се извършват с автобус.

9 нощувки

1738 лв

Екскурзия Швейцарска магия с Матерхорн - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Цюрих или Люцерн, 3 нощувки със закуска в хотел в района на Женевското езеро (на френска територия), 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Милано, богата екскурзоводска програма в Цюрих, Люцерн, Берн, замъка Шийон, Монтрьо, Веве, Лозана, Женева, Цермат и Лугано, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см и чекиран багаж до 20 кг). Лети се с авиокомпания „България Ер“, „Уиз Еър“ или „Райън Ер“. Вътрешните трансфери в Швейцария и Италия се извършват с автобус. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди (понякога в Цюрих настаняването е в хотел 2 звезди, като стаите при всички случаи са със собствена баня WC).

5 нощувки