нашите топ предложения за

Екскурзии до Лисабон

Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс Тенерифе 2024 - почивка на Тенерифе с Профи Турс

Екскурзии до Лисабон

Екскурзии до Лисабон

Ако съберете всички съставки от списъка ви с изисквания към една екскурзионна дестинация, ще се получи Лисабон: широка проблясваща река, стръмни калдъръмени улички, дворци, църкви (и замък, разбира се), керемиди в розово, зелено и синьо, свежи сардини на скара, които да ядете навън под прекрасното синьо небе. Това място е толкова красиво, че е трудно за вярване, че хората го ползват за живеене. А Лисабон определено е оживен. Всяка година сякаш има все повече неща за правене, повече за ядене и по-голямо разстояние за покриване.

Зашеметяващата столица на Португалия е един от най-харизматичните и жизнени градове на Западна Европа. Там с лекота се съчетават традиционното наследство с поразителен модернизъм и прогресивно мислене. Като туристическа дестинация Лисабон предлага богата и разнообразна история, оживен нощен живот и е благословен с великолепен климат през цялата година. Градът е признаван неведнъж за един от най-величествените и най-интересни за туризъм градове в света. Изненадващо е в тази връзка, че той все още е една от най-малко посещаваните столици в Европа.

Престоят в Лисабон може удобно да бъде удължен до седемдневна почивка, като се включат популярни дневни екскурзии като Синтра, Кашкайш, Мафра, Обидуш, Назаре и Фатима, Коимбра и Томар и др., или пък да се превърне във ваканция на море на красивите лисабонски плажове. В града има дълги горещи лета, приятни пролетни / есенни сезони и леки, но непредсказуеми зими. Препоръчително е да посетите Лисабон през пролетта (март-май), когато дните са ярки и слънчеви, но температурите са малко по-ниски.

Екскурзии до Лисабон - гарантирани групи

Запишете се за Бюлетин

и получавайте ексклузивни отстъпки