Плащане на резервацията

Имате възможност да заплатите депозит, доплащане или цялата сума по вашата резервация:

С кредитна/дебитна карта онлайн

Ща платите с максималното ниво на сигурност поддържано от вашата карта, включително 3DS автентикация. При направа на резервация онлайн директно ще бъдете пренасочени към портал за онлайн разплащания за плащане на депозита. Ако желаете да извършите доплащане или цялостно плащане по резервация ще ви изпратим линк за извършване на плащането.

На гише на EasyPay или на банкомат

Може да заплатите вашата резервация на гише на EasyPay (над 2400 каси в България) или на банкомат (услугата се поддържа от банкоматите на всички български банки).

При направа на резервация онлайн ще получите автоматично индивидуален 10-цифрен код за плащане. Ако желаете да извършите доплащане или цялостно плащане по резервация ще ви изпратим кода за извършване на плащането.

По банков път

Банкови детайли за плащане на резервация.
Моля, преведете сумата по вашата резервация по следната банкова сметка:

Получател: Профи Турс ООД
Име на банката: Обединена българска банка АД (бивша Кей Би Си Банк ЕАД)
IBAN: BG57 RZBB 9155 1061 0119 15
BIC: RZBBBGSF

В основанието за плащане посочете име на пътуващите и номер на резервацията.

С профил в платофрмата на EPay.bg

Ако имате профил в платофрмата на EPay.bg може да платите с него. При направа на резервация онлайн директно ще бъдете пренасочени към EPay.bg за плащане на депозита. Ако желаете да извършите доплащане или цялостно плащане по резервация ще ви изпратим линк за извършване на плащането.

Стандартните условия за резервации и анулациии, показани по-долу, важат за организираните групови пътувания със самолет на туроператор "Профи Турс ООД", в случаите, в които в конкретната оферта не са упоменати други условия за резервации и анулации. При резервация на индивидуално хотелско настаняване, самолетни билети или продукти на други туроператори важат строго индивидуални условия за резервация и анулация, които винаги се упоменават в индивидуалната оферта и/или договор за туристическо пътуване.

Условия за резервации

  • при записване се внася депозит в размер на 20% от сумата на договора;
  • пълно плащане - до 45 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулациии

  • при отказ до 18:00 часа на 1-вия работен ден, следващ деня, в който е сключен договора – 0% от крайната цена на пакета;
  • при отказ след 18:00 на 1-ия работен ден за Туроператора, следващ деня, в който е сключен Договора до 45-ия ден включително преди датата на заминаване - 20% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 44-ия до 30-ия ден включително преди датата на заминаване – 30% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 29-ия до -15-ия ден включително преди датата на заминаване – 75% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 14-ия ден преди датата на заминаване до деня на заминаване, включително при неявяване за заминаване в определеното време и място – 100% от крайната цена на пакета.

Намери оферта