Начало » Почивки в България » Почивка на море » Почивка на море в Бургас » Хотел Атаген

   
Хотел Атаген - Почивка на море в Бургас
   

Избраният от Вас хотел в момента не се предлага.
Може да прегледате актуалните ни предложения за Почивки в България, Почивка на море, Почивка на море в Бургас или актуалните ни промоции.

Фотогалерия - главна снимка

Хотел Атаген е подходящ за настаняване при пътуване до Бургас по бизнес и за лятна почивка. Всички стаи, апартаменти и студиа са елегантно обзаведени, декорирани с оригинални на творби на бургаски художници. Интериорният дизайн е решен в естествени цветове, използвани са висококачествни материали и гостите на хотела има създадена прекрасна атмосфера за работа и за отмора.

Местоположение:

Хотел Атаген е разположен в центъра на Бургас, на 5 минути от плажа. Хотелът се намира на 12 минути с автомобил от международно летище Бургас.

Удобства в хотела:

Ресторант Атаген е стилен, с превъзходна кухня и отлична винена листа. Хотел Атаген разполага с платен подземен паркинг.

Хранене и развлечения:

Бизнес ресторанта на хотел Атаген е модерно обзаведен и предлага дискретност и лукс, съчетани с чудесна кухня. Цените са атрактивни и с големи отстъпки при организиране на бизнес и семейни тържества.
Ресторант Атаген е предпочитано място за срещи с приятели, сватбени тържества и бизнес вечери в Бургас.
Кухнята е изискана, с подбрани ястия от българската и интернационална кухня. За приготвяне на ястията се използват само свежи продукти.
Добрата храна е съчетана с превъзходна селекция от бели и червени вина, подбрани за ценители.

Бизнес удобства в Хотел Атаген:

Хотел Атаген е подходящ за организиране на бизнес срещи и семинари в Бургас. Разположен е на удобно и достъпно място и предлага две конферентни зала. Специално за организиране на семинари в Бургас предлагаме пакет от бизнес услуги, в т.ч. платен паркинг. Гостите на семинари, организирани в хотел Атаген позлват преференциални цени при избор на нощувка при нас по времен на гостуването в Бургас.
Хотел Атаген предлага за ползване две конферентни зали, които са оборудвани, а близостта му до центъра на Бургас го прави предпочитан.
Малката конферентна зала на хотела е предназначена за 12 души. Голямата конферентна зала предлага удобства за семинари до 50 души.
Залите са мебелирани удобно, осигурен е високоскоростен безжичен интернет, с което прави възможно събирането на професионалисти във всички браншове.
В залите са на разположение мултимедия, проектор, флипчарт и клипборд, според предварителната заявка може да се достави и друго оборудване, за успешното протичане на семинара.

РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771

Цени:


РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0885 706 771
Други хотели в Почивка на море в Бургас

Хотел Аква - Бургас
3 звезди 3 звезди 3 звезди
Модерен, градски хотел с уникална бизнес визия и капацитет 202 легла.
Детайли
Атлантис Хотел - Бургас
3 звезди 3 звезди 3 звезди
"Атлантис" Хотел & СПА се състои от 6 сгради. Той предлага студиа и едностайни апартаменти, които са климатизирани и напълно обзаведени.
Хотел Луксор - Бургас
3 звезди 3 звезди 3 звезди
Хотел "Луксор" представлява сграда на три етажа с оригинален вътрешен дизайн в стилистика на древен Египет. Хотелът предлага отлични условия за съчетаване на бизнес и почивка на едно място.


Детайли
Хотел Калифорния - Бургас
3 звезди 3 звезди 3 звезди
Хотел „Калифорния” е бутиков бизнес хотел с изящен и неповторим ретро дизайн.
Детайли
Хотел Сарафово Плаза - Бургас
3 звезди 3 звезди 3 звезди
Ако искате да прекарате една незабравима почивка, гостоприемство и съвременно обслужване съчитано с незабравими приживявания, да опитате традиционна българска и европейска кухня, да сте близо до морето и недалеч от центъра и чудната морска градина на гр.Бургас, която е само на крачка близо до големите курорти, изберете хотел Сарафово Плаза.
Хотел България - Бургас
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Четири звездният хотел е един от символите на града, който комбинира 35 годишния си опит в посрещане и обслужване на гости с новаторски дух за да постигне непрестанно усъвършенстване и предоставяне на услуги на световно ниво. Хотел България е предпочитан от гостите, които търсят комфортен лукс, професионално обслужване, лично отношение и уникално разположение в сърцето на Бургас.
Детайли
Хотел Мираж - Бургас
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Хотелът предлага лукс, комфорт и висок стандарт на обслужване, които са съчетани с уникалната му архитектура. Сградата визуално напомня мачтата на кораб с издути платна. От хотела се разкрива великолепна гледка към морето, голяма част от града и Бургаския залив. Предлаганите удобства за бизнес и развлечения от този елегантен, модерен и луксозен хотел, го правят предпочитано място за посещение през цялата година.
Детайли
Хотел Бургас
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Бизнес хотел Бургас предлага отлични условия както за бизнес срещи, така и за почивка през свободното време. Благодарение на своето местоположение в тих район с множеството магазини около него и модерното оборудване, Хотел Бургас е сред най-добрите бизнес хотели в България.
Детайли
Хотел Авеню - Бургас
2 звезди 2 звезди
Елегантната и модерна сграда Ви предлага чудесни условия за бизнес отдих и рекреативен туризъм.
Детайли
 

Календар

Май 2018
Юни 2018
Юли 2018
Август 2018
Септември 2018
Октомври 2018
Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения