Начало » Почивка в Италия » Почивка в Римска Ривиера

Промоции за Почивка в Римска Ривиера

Почивка в Римска Ривиера

Въпреки че Рим отстои на 30-40 км от Анцио, това не пречи на италианците да наричат плажовете в регион Остия римски плажове или Римска Ривиера. Плажовете в Анцио са най-южната част от веригата курорти на Римската Ривиера. Това е мястото, където са родени Нерон и Калигула и където древната римска аристокрация предпочитала да строи луксозни летни резиденции. Тази стара традиция продължава до ден днешен: умереният климат, чистото море, девствената природа и неповторимите гънки на бреговата линия довеждат до строителен бум и изграждането на много вили и къщи на брега, а през летните уикенди от Рим пристигат много плажуващи столичани.

Изобилие останки има и досега от всеки етап от историята на Анцио. Стените и пещерите, изграждали някога вилата на Нерон, скалите, които се издигат по брега - съвсем същия бряг, където се е осъществил десантът на Съюзниците през 1944 г. и който днес можете да посетите и да хванете малко слънце и вълни, разглеждайки гигантските вериги, останали от съюзническите кораби – в Анцио има за всеки по нещо. А близостта до Рим е голямо удобство, ако освен на море, сте дошли и да се потопите в неизчерпаемото богатство от забележителности на Вечния град.

Никой не може да устои на пресните морски дарове на Римската Ривиера. Нейните неподправени вкусове са вдъхновени от римските традиции в готвенето, изразяващи се в приготвяне на местни видове риба като например „pesce povero“ или рибата на народа, ловена от малки лодки между Анцио и Нетуно. През годините ресторантите в града са подобрили своята кухня, разработвайки нова, модерна и богата винена листа и предлагайки богат избор от деликатеси.

Почивка в Италия - Римска ривиера, Анцио 2018

Изключителна възможност за почивка на Тиренско море, Римската ривиера - на плажа в Анцио, полупансион в хотел с 3* или 4* Grand Hotel Dei Cesari, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотела, застраховка.

 

Календар

Август 2018
Септември 2018
Октомври 2018
Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/hosting/profi-tours-bg/profi-tours.bg/index.php:141) in /usr/hosting/profi-tours-bg/profi-tours.bg/index.php on line 646