Начало » Екскурзии до Португалия

Промоции за Екскурзии до Португалия

Екскурзии до Португалия

Елате с нас в Португалия, за да се насладите на хубавия живот! Разнообразните пейзажи, специфичните аромати и вкусове на португалската кухня, звуците на природата, фадото и китарата или ритмите на музиката от цял свят.

При пътуване през страната от север на юг, с кратък скок до Азорските острови и Мадейра, природните чудеса носят чиста наслада. Вълнуваща екскурзия, панорамна тераса с изглед към старите къщи в Порто, посещение на замъка Сао Хорхе в Лисабон или красивите плажове на Алгарве, възможностите, които се отварят пред вас, са многобройни. Всички емоции и цветове на Португалия се усещат още по-плътно на чаша хубаво португалско вино – добър избор е избата в Азейтао, гордееща се с първото бутилирано вино в страната, където можете да опитате техния прочут Москател.

И докато сме на тема аромати, какво да кажем за португалската кухня? От най-простите ястия, като прясно уловена риба, само на скара с малко сол, до традиционни специалитети, като солена треска и португалско козидо, разнообразието е огромно.
Можете да се разходете из магазините или пазарите, за да подберете сувенири за вас и вашите приятели. От международните марки за облекло и аксесоари и съвременните дизайнерски магазини, особено в Лисабон и Порто, до традиционни продукти, които се продават в цялата страна, със сигурност ще бъдете очаровани от богатството на избора.

Почивка в Португалия - Лисабон и Алгарве, 2018
Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Алгарве, с панорамна обиколка на Лисабон и Албуфейра, полупансион в два 4* хотели, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.
Почивка в Португалия - Лисабон и Порто, 2018
Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Порто, с панорамни обиколки на двата града + пешеходна разходка и посещение, полупансион в 4* хотели, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.
Азорски острови и Лисабон 2018

Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Азорски острови, с панорамна обиколка на Лисабон, туристическа програма във Понта Делгада на остров Сао Мигел с местен екскурзовод, полупансион в два 4* хотели, включени 4 самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.

Мадейра и Лисабон 2018

Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и о.Мадейра, с панорамна обиколка на Лисабон, туристическа програма във Фуншал с местен екскурзовод, полупансион в два 4* хотели, включени 4 самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.

Почивка в Португалия - Лисабон 2018

Чудесна възможност за едноседмична почивка в столицата на Португалия - Лисабон, с панорамна обиколка на града, обогатен полупансион в 4* хотел, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотела, застраховка.

Екскурзии до Лисабон
Ако съберете всички съставки от списъка ви с изисквания към една екскурзионна дестинация, ще се получи Лисабон: широка проблясваща река, стръмни калдъръмени улички, дворци, църкви (и замък, разбира се), керемиди в розово, зелено и синьо, свежи сардини на скара, които да ядете навън под прекрасното синьо небе. Това място е толкова красиво, че е трудно за вярване, че хората го ползват за живеене. А Лисабон определено е оживен. Всяка година сякаш има все повече неща за правене, повече за ядене ...
Екскурзии до Порто
Порто е очарователен и оживен град, който бързо се превръща в една от най-уважаваните туристически дестинации в Западна Европа. Градът може да се похвали с богата история, интересни туристически атракции и бляскав нощен живот. В Порто има много какво да видите и направите, а градът ще се хареса на широк кръг от посетители. Богат е на исторически забележителности и е многолик - от тесните улички, пресичащи старинния квартал Рибейра, до големите плажове на Авенида дос Алиадос. Районът е известен ...
Екскурзии до Алгарве
Докато десетки туристи са привлечени от жизнените градове Лисабон и Порто, желаещите да посетят Португалия е хубаво да погледат и на юг, а именно към региона Алгарве – останал незасечен от радара на най-посещаваните места за крайбрежен отдих, но пълен с автентични португалски удоволствия. Макар да е равностоен по красотата на съседни средиземноморски дестинации като Майорка и Сен Тропе, Алгарве все още се радва на относителна неизвестност. Но с бляскавите си нови курорти, издигащи се по ...
Почивка на остров Мадейра
Португалският остров Мадейра е една от най-шикозните световни дестинации за почивка и привлича хиляди туристи със субтропичния си климат и пленителни гледки. Мадейра, известен като плаващата градина на Атлантика, се намира на около 1000км от Европа и 600км от бреговете на Африка. Островът е кътче на очарователни пейзажи, включващи невероятни планински вериги, вулканични пещери и богато разнообразие от тропични растения.
 

Календар

Февруари 2018
Март 2018
Април 2018
Май 2018
Юни 2018
Юли 2018
Август 2018
Септември 2018
Октомври 2018
Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения