Начало » Почивка на море в чужбина » Почивка в Гърция » Почивка на остров Санторини

Промоции за Почивка на остров Санторини

Почивка на остров Санторини

Санторини, парченце от пъзела, пъшествие по стъпките на легендата за древна Атлантида, един от най-известните и обичани гръцки острови е разположен в най-южната част на Цикладската островна група в Егейско море.

Санторини е прочут по цял свят като един от най-впечатляващите острови, а разпалените пътешественици отдавна са го признали като спираща дъха дестинация, която си заслужава да бъде посетена поне веднъж заради уникалната морфология, създадена в резултат на вулканични дейности. Не трябва да забравяме да добавим и непотворимите, романтични пейзажи, чудни плажни ивици и градчета като Oia (Ia). Санторини е яркият пример за това как реалността понякога надминава най-смелите ни очаквания и как природата дръзва да устои на драматичните изпитания на времето.

Един от най-изключителните острови на Гърция, Санторини се отличава от другите поради своя уникален геоложки профил, резултат от действията на угаснал някога вулкан. Древната Тира, Санторини е място с голяма археологична стойност за посетителите. Тира е била завладявана от финикийците, римляните и византийците.

Днес посетителите се наслаждават на плажните ивици на Санторини, калдерата на Фира, Фиростефани, Имеровигли и не на последно място, Ойя, Санторини, място, където изумителните залези сякаш запалват драматичен огън на небето...За Санторини можем да говорим много, но трябва да усетите романтиката със сърцето и да видите тези неповторими гледки, пречупени през вашия мироглед.

Veggera Hotel - Гръцки острови - остров Санторини, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
4* Veggera Хотел e един от най-хубавите хотели на остров Санторини, Гърция.
Детайли
Gorgona Villas hotel - Гръцки острови - остров Санторини, Гърция
3 звезди 3 звезди 3 звезди
3*Gorgona Villas Хотел предлага чудесни морски гледки и съвременни удобства в сърцето на остров Санторини.
Детайли
Residence Suites  - Гръцки острови - остров Санторини, Гърция
3 звезди 3 звезди 3 звезди 3 звезди
Residence Suites е малък и атрактивен хотел разположен на върха на клифовата скала, селището Оиа, с великолепен панорамен изглед към морето, калдерата и вулканичните островчета.
Детайли
Anemos Beach Lounge Hotel  - Гръцки острови - остров Санторини, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Много уютен хотел със сърдечна атмосфера, идеално място за пълноценна почивка в непринудена обстановка.
 

Календар

Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения