Начало » Почивка на море в чужбина » Почивка в Гърция » Почивка на остров Родос

Почивка на остров Родос

Остров Родос е най-слънчевият гръцки остров и не е чудно, че една от най-популярните дестинации за лятна почивка в Гърция. Град Родос е запазил своят живописен стар град с крепостните стени, докато новият град е център на нощния живот и забавленията.

Някога легендарният Родоски колос, едно от седемте чудеса, е бил разположен на мястото, където днес се намира пристанището на едноименния град. Въпреки че Родоският колос отдавна вече не се свързва с почивките на острова, тук любопитният турист ще намери много интересни археологически забележителности.

Фалираки е подходяща дестинация за младите и енергичните, които искат да прекарат незабравими нощи, да се разходят по меките пясъчни ивици сутрин и да се пекат на слънце с ободряващ коктейл в ръка, докато се любуват на чудните гледки.

Слънце, отпускаща атмосфера и екзотични приключения ви очакват в Линдос. Курортът се намира на около 55км от столицата град Родос, митичният Линдос е и дестинация за почивка през лятото, както и ключово градче, свързано с археологически открития. Резервирайте си екскурзия с местен водач и обознайте околностите по един уникален начин..на гърба на магаре! След като веднъж се изкачите на високо, със сигурност ще сте почувствате удовлетворени пред панорамните гледки към плажовете, съхранената автентичност на град Линдос. Ако сте любопитен откривател по природа, никога няма да се изморите от историческите реликви, древните гробници, белите къщички и интересни кътчета на Линдос.

Hotel Lindos Princess Beach - Гръцки острови - остров Родос, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Хотелът е комфортен и предпочитан ваканционен комплекс с клубна атмосфера.
Детайли
Hotel Lito - Гръцки острови - остров Родос, Гърция
3 звезди 3 звезди 3 звезди
Хотел Лито 3* е разположен едва на 20-ина метра от плажа на курорта Ixia, и на 4 км от град Родос. Хотелът притежава 102 стаи, градина, 2 бара, външен басейн с тераса за слънчеви бани, безплатен Wi-Fi интернет. Стаите са уютни, с балкон и гледка към басейна, градината или морето, сателитна ТВ и баня.
 

Календар

Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения