Начало » Почивка на море в чужбина » Почивка в Гърция » Почивка на остров Миконос

Почивка на остров Миконос

Със своите златни плажове, градчета с бели къщички, космополитен живот и парти атмосфера, остров Миконос е наистина едно автентично докосване до романтиката на гръцките острови. Миконос със своите бутикови хотели, луксозни хотели и модни витрини е гръцкият еквивалент на Сен Тропе. Като че ли остров Миконос е предпочитана дестинация за почивка на море заради плажните си ивици, разнообразие от водни спортове, коктейл барове и нестихващ купон. Миконос привлича туристи от цял свят и разнообразява своя космополитен и изтънчен образ на морска дестинация.

Различни хора идват и се сливат в тълпата туристи, които обожават шумните улички-лабиринти на град Миконос, където среднощният купон може да се състезава с всеки един друг голям град по света със своето разнообразие и пищност. Градът ще ви направи впечатление и с белосаните сгради, дървени порти и пъстроцветни балкони, които са типични за почивките на Цикладските острови.

Watermania е едно от най-веселите места на острова, тъй като е комплекс за водни спортове, където децата могат да се забавляват през целия ден. Археологическият музей на острова съхранява едни от най-интересните исторически открития от съседните острови, така че Миконос е място, което заслужава вашето внимание с традиционните си вятърни мелници, райски плажове и не на последно място, талисмана на острова, пеликана Петрос.

 

Календар

Февруари 2018
Март 2018
Април 2018
Май 2018
Юни 2018
Юли 2018
Август 2018
Септември 2018
Октомври 2018
Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения