Резервирай над 3200 хотела в Гърция най-изгодно на Greece-Hotels.BGНачало » Почивка на море в чужбина » Почивка в Гърция » Хотели в Кавала и почивки около Кавала

Промоции за Хотели в Кавала и почивки около Кавала

Хотели в Кавала и почивки около Кавала

Кавала е любима дестинация за много българи - както за екскурзии, така и за почивки в някой от многобройните хотели в града и по крайбрежието около него, разположени в някой от многобройните приказни заливи на Егейско море с първокласни пясъчни плажове, изумрудено синьо море и девствени гори наоколо. Крайбрежието около Кавала, заедно с полуостров Халкидики, са най-близките до България варианти за почивка на море в Гърция, което заедно с прекрасните условия, добри цени и богат избор ги прави предпочитана дестинация от България дори за кратка почивка на море.

Най-посещаваните хотели от българи в района на Кавала са разпръснати в и между градчетата и курортите около Кавала, като Керамоти, Неа Перамос, Неа Ираклица. Много често хотелите, разположени извън населените места са предпочитани, поради уникалното съчетание от спокойствие сред девствената природа и удобния достъп с кола до Кавала и остров Тасос.

Избрали сме за вас хотели с гарантирано качество за почивки в Кавала и около него. Един от най-посещаваните и оценени от нашите клиенти хотел е Tosca Beach хотел 4****, разположен в собствен залив на 6 км от Кавала по посока на Палео Цифлики и Неа Ираклица на едноименния плаж Tosca Beach, носител на Син флаг. За тези, които предпочитат да са в самия град Кавала, най-добър вариант за почивка на море е Lucy Hotel 5*****, разположен в западния край на града на плажа Kalamitsa, също с присъден Син флаг.

Esperia Hotel - Кавала, Гърция
3 звезди 3 звезди 3 звезди
Хотел Esperia е комфортен тризвезден градски хотел в Кавала, Гърция с изключително удобно разположение. Хотелът предлага удобно настаняване с изглед към морето и залива на Кавала и е идеален избор за посещение на Кавала с цел културен, нощен туризъм или бизнес.
Детайли
Tosca Beach - Кавала, Гърция
4 звезди 4 звезди 4 звезди 4 звезди
Tosca Beach е затворен комплекс със собствен плаж, носител на наградата Син Флаг. Уникалната красота и величието на природата в съчетание с достъпния за всички лукс на комплекс Tosca Beach са гаранция за спокойна и запомняща се почивка. При построяването на бунгалата архитектите са се възползвали възможно най-добре от природните дадености на местността. Вечер плажът става магически осветен с прекрасна гледка.
Детайли
Lucy Hotel Kavala - Кавала, Гърция
5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди 5 звезди
Lucy hotel Kavala привлича посетителите на Кавала с изключително удобно местоположение и високи стандарти на обслужване. Lucy hotel Kavala е отворен през цялата година. Намира се в западната част на Кавала и е една от забележителностите на града поради своята архитектура.
Детайли
 

Календар

Септември 2017
Октомври 2017
Ноември 2017
Декември 2017
Януари 2018
Февруари 2018
Март 2018
Април 2018
Май 2018
Юни 2018
Юли 2018
Август 2018

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения