Начало » Почивка в Испания » Почивка в Коста дел Маресме

Почивка в Коста дел Маресме

Коста дел Маресме е може би най-малко известния крайбрежен курорт на Каталуния, но това райско кътче предлага някои от най-красивите плажове и в Испания и чудесни забавления за цялото семейство. Коста дел Маресме се намира южно от Коста Брава и заема около 50 кимометра от ‘златната’ плажна ивица. Този курорт е много посещаван от жителите на Барселона, които предпочитат спокойствие пред препълнените с туристи съседни ваканционни селища. Едни от най-интересните неща тук са бароковата архитектура в Аренис де Мар и модернистичната архитектура на Канет и Аргентона. Плажовете, които ви препоръчваме да посетите са Пинеда, красивия Сант Пол де Мар, Премия де Мар и Касдес де Естрак.

Подгответе се за едно приключение със средиземноморски вкус и енергични преживявания, която ще променят начина ви на живот и мирогледа ви!

Aquahotel Promenade - Коста дел Маресме - Пина дел Мар, Испания
3 звезди 3 звезди 3 звезди
Разположен на плажната алея в малъкия курорт на Пинеда де Мар, хотел Aqua Promenade е привлекателен и комфортен хотел, където посетителите със сигурност ще има приятен престой в Коста Брава.
Hotel Golden Taurus Park Resort - Коста дел Маресме - Пина дел Мар, Испания
3 звезди 3 звезди 3 звезди
Курорт Golden Taurus Park се намира на плажната алея Пинеда де Мар, само на няколко метра от плажа. Разположен около 3 плувни басейна и градини, курортът предлага стаи с балкони.
Hotel Stella & Spa - Коста дел Маресме - Пина дел Мар, Испания
3 звезди 3 звезди 3 звезди
Комплексът е разположен на 10 минути пеша от жп-гара Pineda. Барселона се намира само на час път с влак. Можете също да стигнете до очарователния град Жирона с кола за около 40 минути.
 

Календар

Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019
Ноември 2019
Декември 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения