Начало

"“Благодаря ви още веднъж за чудесната екскурзия, която беше добре организирана, приятна и интересна!
Изключително сме доволни от Цветан Петров и Наташа, които разказваха по време на пътуванията и се грижеха за конфорта ни. Специални благодарности за тях!
Южна Испания категорично ни стана любима дестинация, която ще посещаваме и занапред.
Хотелът беше чист, персоналът беше любезен, храната в ресторанта беше вкусна и разнообразна.
Имаше според нас добър баланс между обикалянето и разглеждането и възможността за отпочиване в типична андалуска атмосфера.
Плажът на Фуенхирола също беше прекрасен, така че успяхме да се насладим и на слънцето и морето.
Още веднъж благодарим!
Поздрави!
Малина, Дона, Светлето и Миглена

16.06.2016 г., гр. София

***************

"“Почивката във Фуенхирола беше чудесна, както Вие се изразихте в началото. Това , което видяхме при всички допълнителни екскурзии беше невероятно впечатляващо.Екскурзовода ни Цветан Петров е професионалист на много високо ниво с много богата култура и от него получихме невероятна информация за посетените обекти.Хотелското обслужване също много ни хареса.В заключение искаме да кажем , че изкарахме една невероятна почивка с мнооого богата програма.
Благодарим!!!"
Сем. Драчкови

27.05.2016 г., гр. София

***************

"Здравейте,
С настоящето искам да изкажа своята благодарност на екипа на Профи Турс и специално на водача на групата - Дени, за изключително професионалното отношение по време на екскурзията ми в Португалия: Лисабон и Алгарве от 12 до 19 май 2016. Интересен маршрут, без тежки, натоварващи преходи, коректно отношение с много полезна информация по време на пътуванията до обектите и изключително приветливото поведение на Дени, избор на приятни хотели.
За първи път пътувам с вашата агенция и определено ми хареса!
До нови срещи :) !
Лили Адамска "

27.05.2016 г., гр. София

***************

"Благодаря за поредната хубава почивка през "Профи Турс"! /Мурсия, Ла Манга/
Явор Иванов "

16.05.2016 г., гр. Банско

***************

"Участвахме в организираната от вашата фирма екскурзия в Соренто Италия. Тя беше подбрана и организирана безупречно от първия ден на излитането до изпращането от Неапол. С удоволствие изразяваме нашата благодарност на екскурзоводите Велислава и Гергана.
Велислава показа задъбочени познания в историческите събития и изкуство и ни представи по най-добрия начин обектите, останките и музейните експонати.
Гергана бе сърцето и душата на групата. Беше на разположение на всеки от нас, без значение на времето. Изпълняваше точно и в детайли планираните мероприятия и поддържаше чудесен климат и настроение.
Доцент д-р Тодорка Атанасова и доцент д-р Янакиев
"

12.05.2016г., гр. Варна

**************

"Благодарим Ви, за перфектно организираната ни почивка в Ла Манга Мар Менор.
С уважание:
Таня и Иван Иванови
"

09.05.2016 г. София

*************

"Благодарим за невероятните емоции, които ни създаде. Щастливи сме, че можахме да ги споделим заедно!
Поздрави: сем. Дукатски

21.10.2015 г., гр. Горна Оряховица /туристи по програмата ни в Соренто/

***********************************************

"С голямо удоволствие сядам да ви напиша това благодарствено писмо!
По обясними причини от доста време аз и моята съпруга ползваме услугите на вашия колектив за избор на място и начин на провеждане на нашата почивка поне веднъж в годината.
Посрещането на Терминал 1 стана така, както бе описано в брифинга /ТА/. Пътуването, макар и с нискотарифна авиокомпания, към която изпитвах известни резерви, мина в рамките на нормалното. След кацането ни във Валенсия бяхме посрещнати от г-жа Димитрина Ангелова, представител на обслужващата фирма. Тя е човекът, който със своето присъствие, работа, познания и себераздаване направи така, че да почувстваме Испания с нейната история, бит, душевност и природни красоти по-близо до нас. Избраният от Профи Турс хотел (Gran Bali) беше нещо, на което трябва да се обърне специално внимание. Не само защото е най-високият в Европа, а и защото е едно истинско бижу, което си заслужава да се види и всеки да му се наслади!
Екскурзиите, които бяха като част от нашето летуване и които г-жа Димитрина Ангелова ръководи, допълнително ни обогатиха и направиха престоя ни по-интересен и пълноценен.
Хиляди благодарности към г-жа Ангелова за всичко, което направи за групата. Макар и отделена от семейството си, тя намираше сили да бъде винаги сред нас и да обърне нужното внимание на всеки. При инцидент, който се случи със съпругата ми, г-жа Ангелова ни съпроводи до спешната помощ в местната поликлиника и през цялото време беше до нас. Никога няма да забравим безценната помощ в трудния момент!
Като „черешка на тортата“ мога да нарека панорамната обиколка на Валенсия преди нашето отпътуване за България. И отново необятните познания на г-жа Ангелова бяха на наша страна, за да направят града на любовта (както испанците наричат Валенсия) по-близък до нас, по-понятен и по-пълно да усетим неговия дух и красота.
Като си позволявам още веднъж да благодаря от все сърце за всичко, което преживяхме и видяхме с моята съпруга, най-сърдечно ви моля да препратите нашите пожелания към фирмата-организатор на екскурзията до Бенидорм: да я запази в този вид, хотел и представител в Испания, за да могат повече наши сънародници да почувстват и усетят красотите на тази част от Испания. До нови срещи!!! Успех!!!
С уважение:
Изабела и Петър Петкови"

12.10.2015г., гр. София

************

"Благодаря Ви, Профи Турс за хубавата почивка в Андалусия - прекрасни условия, чистота, мили хора, чудесен хотел, много добре подбрани екскурзии. Но най-много благодарим за нашия прекрасен гид - Румяна Първанова. Руми е очарователна, мила, ерудирана, внимателна и мила с всички. Пожелавам на групите пътуващи на почивка в Коста дел сол да имат възможността тя да ги разведе из красивата Андалусия."
Бистра Геошева

28.09.2015г., гр. София

************

"Със съпругата ми сме направо очаровани от екскурзовода Венета Коева. Тази жена си изпълнява задълженията с голяма любов и компетенция. Не сме попадали на такъв добър Гид и се надяваме, че и другите ви служители имат нейната компетенция. Безкрайно сме доволни и благодарности на Венета."
Цветан Цветков и Силвия Крумова

15-22.09.2015 г. Санта Сусана

*******************

"Благодаря за прекрасно организираната почивка в Соренто през юни! Специални благодарности и на екскурзовода Гергана,както и на местните гидове-Велислава и Полина! И трите са изключителни професионалисти. Направиха почивката ни незабравима!"
Цветелинка Маноилова

13.07.2015 г., гр. София

***************

"Здравейте,
Няколко дни след завръщането ни от Соренто, когато емоциите все още бушуват в нас, бих искал да благодаря на целия екип на Профи турс и лично на Вас за чудесните мигове, които изживяхме в Южна Италия. Има места, за които може просто да разкажеш, но има и такива, които непременно трябва да се видят, за да се усети магията им. Соренто, Позитано, Амалфи, Равело и всички останали,на които ние бяхме, определено са от вторите. Има места, на които човек не би се върнал втори път, но това са места, на които бихме се върнали с огромно удоволствие.
Перфектно организирано мероприятие, изключителни професионалисти.
Специални аплодисменти както за Гергана, Велислава и Катя, които бяха винаги на „една ръка разстояние“, така и за хората „зад кадър“ – екипът на Профи Турс!
С приятелски поздрав,
Биляна, Божидар и Минчо Цаневи"

05.05.2015 г., гр. Пловдив

****************

"Преди 2 месеца бяхме на почивка с моята съпруга на Коста дел Сол с Профи Турс. Доволни сме от пътуването, организацията на нашия престой и допълнителните екскурзии. Естествено направихме и много снимки, които ще ни напомнят за чудесните моменти и красивите места, които посетихме. При възможност бихме отново пътували до Испания или до друга прекрасна дестинация.
Hartyun Avedissian

10.10.2014 г., гр. Шумен

***************

Контактна форма за запитване

Изпращане на отзив/мнение

Данни за контакт
Вашия коментар/мнение