Обща информация

Резервация

Цени и условия


7 нощувки


All inclusive

01.01.1970

София-Милано-Кабо Верде-Милано-София

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Пакетни цени на човек в хотел „Crioula Clubhotel & Resort"**** Вид стая от 07.01.2017г. до 06.05.2017г.
На човек в двойна Стандартна стая: Доплащане за настаняване в бунгало: Единична стая: Намаление-3°/4°възрастен: Намаление-1°/2° дете:
2063 лева 186 лева 2376 лева 1672 лева 1076 лева
*Забележка- цената е валидна за целия сезон до 06.05 и заминавания всяка събота.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

Star Crioula Clubhotel & Resort е очарователен ваканционен хотел на огромния и фин Dune Beach, Санта Мария в южната част на остров Сал.
Комплексът е съставен от едноетажна конструкция и е заобиколен от 12,000 m² парк с тропическа растителност. Елегантният Club и Resort Hotel предлага на своите гости приятна и пълноценна почивка сред приказен оазис.
Огромният плаж, дълъг близо 10 км и кристално чистата тюркоазеносиня вода на Атлантика доминират в живописната атмосфера тук и всеки гост се унася в тази уникална гледка...
Островът се намира в Тропика на Рака, където практически няма влажност. Сухият климат със своите приятни ветрове и идеални температури, които никога не падат под 22 ° C през деня и рядко са над 30 ° C, прави остров Сал любима дестинация за всички, които желаят да се порадват на живота под галещите лъчи на африканското слънце.
Линк към хотела.
Програма:
1 ден:
Полет от Милано(летище Бергамо) до Кабо Верде.

2 ден:
Кацане в Кабо Верде. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.

3 ден:
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:Салина Релакс - "SPA във вулкан"
Името на остров Сал означава „Остров на солта“. Тук няма планини, само кратер (Педра де Луме) на изгаснал вулкан, чиято основа е образувала естествен солник. Океанската вода, достигаща до дъното на кратера чрез подземни канали, се изпарява, оставяйки дебел слой от сол.
Посещава се CrioulaBeautyCenter, където красивата природа, тишината и спокойствието допринасят за удоволствието и релакса на гостите. Тук ще имате възможността да направите кална баня или масаж със сол, да се потопите в басейни с морска вода с различна концентрация на соленост. В малките басейни, благодарение на високата соленост, тялото Ви ще се задържа на повърхността, сякаш гравитацията я няма. Водите на солните мини на известния вулкан на Педра де Луме са 25 пъти по-солени от океана и имат терапевтични и лечебни свойства.
Нощувка.

4 ден:
Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.

5 ден:
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Обиколка на Остров Сал
Днес ще имаме цял ден на разположение за разглеждане на островСал. Обиколката ще започне от прекрасния плаж Igrijinha, след това ще посетим безлюдните плажове на Монте Леао през залив Murdeira, където ще видим малкия град Palmeira с неговото търговско пристанище. Ще имаме възможността да посетим естествените басейни на Арагон и Буракона.
Пътувайки на Изток, ще пресечем Зоната на Миражите – Terraboa, където ще преминем през местата за култивиране на местната продукция.
След това стигаме до солниците на Педра де Луме, където ще бъде сервиран обяд, докато се наслаждаваме наневероятната гледка от вулкана.
Кратка спирка в столицата Еспаргос.
В края на обиколката, спиркана красивия Dune Beach "Понта Прета", където ще има възможност за плаж. Завръщане в хотела.Нощувка.

6 ден:
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:Quadтур
По време на тура с quad, пред Вас ще сеоткрият пейзажи и незабравими гледки, трудни за достигане с други превозни средства. Ще имате възможност да се насладите на многоцветните пейзажи на острова: черни пътища, глина, пустини от вулканична скала, златисти плажове и диви дюни. Продължителността на тура е между два до четири часа.
Нощувка.

7 ден:
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане:Катамаран
На катамаран "Арматоре" ще се насладите на една страхотна морска разходка.
От пристанището на Palmeira се достига до красивия залив на Murdeira, където след пускане накотва, ще имате възможност да плувате, да се гмуркате и да пробвате дънен риболов. Обяд на борда.
Нощувка.


8 ден:
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Открийте островите Боависта, Фого, Сао Николау или Сао Висенте
Не пропускайте възможността по време на престой си на остров Сал да посетите и някой от съседните острови.
Екскурзията включва кратък полет до някой от островите Боависта, Фого, Сао Николау или Сао Висенте. След кацане ще бъдете посрещнати от местен екскурзовод, който ще Ви отведе на обиколка на съответния остров.
Нощувка.

9 ден:
Закуска, освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет Кабо Верде – Милано.

10 ден:
Пристигане на летище Бергамо, Милано.

* Забележка: цените и провеждането на допълнителните екскурзии по дни подлежи на препотвърждение от местния туроператор

*Профи Турс съдейства за полети София-Милано-София.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 0 лв
цена 2063 лв

Резервирай сега

Други гарантирани групи