Начало » Екзотична екскурзия в Испания и Мароко - Екскурзия със самолет

Офертата не е актуална.
Може да прегледате актуалните ни предложения за почивка тук.

Екзотична екскурзия в Испания и Мароко - Екскурзия със самолет

Мадрид – Касерес – Сeвиля – Костa дел Сол – Фес – Мекнес – Маракеш – Казабланка – Рабат – Танжер – Гранада – Толедо


Екскурзия до Испания и Мароко със самолет. Прекосяване с ферибот на Гибралтарския проток. Туристическа програма в Мароко и Испания. Настаняване в 3* или 4* хотели в Испания и Мароко.

Дати и цени:

Дати Цени
11.10.2011 3755.00лв
18.10.2011 3755.00лв
25.10.2011 3755.00лв

Цената включва:

 1. Самолетен билет в икономична класа на авиокомпания "Wizz Air" София - Мадрид - София;
 2. Трансфер летище – хотел – летище в Мадрид;
 3. Транспорт по описания маршрут в Испания и Мароко с автобус ;
 4. Панорамна автобусна обиколка на Мадрид;
 5. Екскурзоводско обслужване на английски език;
 6. Ферибот Алхесирас – Сеута – Алхесирас;
 7. 3 нощувки със закуски в хотел 3*** в Мадрид;
 8. 2 нощувки със закуска и 2 вечери в хотел Derby 3***/America 3*** (взависимост от Вашият избор)или подобен в Севиля;
 9. 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Las Piramides 4**** (взависимост от Вашият избор)или подобен в района на Коста дел Сол;
 10. 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Menzeh 4****/Sofia 4**** (взависимост от Вашият избор)или подобен във Фес;
 11. 2 нощувки със закуски и вечери в хотел Atlas Asni 4****/Golden Tulip 4**** (взависимост от Вашият избор) или подобен в Маракеш;
 12. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Chellah 4**** или подобен в Рабат;
 13. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Ramada 4****/Rif 4**** (взависимост от Вашият избор)или подобен в Танжер;
 14. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Los Angeles 3*** или подобен в Гранада;
 15. Туристическа програма с местен гид в градовете Севиля, Фес, Мекнес, Маракеш, Казабланка, Рабат, Гранада и Толедо;
 16. Посещение на Касерес;
 17. "Помощ при пътуване в чужбина" застраховка с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR.

Цената не включва:

 1. Посещение на Кралския дворец в Мадрид;
 2. Екскурзия "Нощен Мадрид";
 3. Екскурзия "Нощен Мадрид" и посещение на фламенко шоу;
 4. Такси за посещения за други музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт;
 5. Разходи от лично естество;

Отстъпки:

Доплащания:

 1. Единична стая - 861 лв;
 2. Нощен трансфер летище – хотел (между 20.00 ч. и 8.00 ч.) - 15 лв;
 3. Посещение на Кралския дворец в Мадрид - 25 лв ;
 4. Екскурзия "Нощен Мадрид" - 35лв;
 5. Екскурзия "Нощен Мадрид" и посещение на фламенко шоу (в цената се включва една напитка) - 92 лв;

Програма:

1 Ден – Излитане от летище София, Бургас или Варна в зависимост от датата на заминаване. Кацане в Мадрид . Трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Свободно време. По желание – екскурзията "Нощен Мадрид" се състои от панорамна разходка на улиците и площадите на Мадрид през нощта. Осветените му улици, красиви алеи и площади допълват впечатленията от града. Поради по-дългите дни през лятото, част от обиколката може да се проведе преди залез. По желание – посещение на фламенко шоу. Нощувка в Мадрид.

2 Ден – Закуска в хотела. Свободно време за разходка. Панорамна обиколка на Мадрид включва: Разглеждане на най-важните и представителни сгради и паметници на Мадрид, Австрийският и Бурбонския квартал, булевард „Гран вия”,”Ориенте” площад, булевард "Пасео де ла Кастеяна". По желание – посещение на Кралския дворец – великолепна сграда построена 18 век. Това е един от най-красивите дворци в Европа. Посещението включва и разглеждане на стаите и богатата колекция от гоблени, керамични съдове, часовници и др. Нощувка в Мадрид.

3 Ден – Закуска в хотела. 8.00 ч. – Тръване от автобусния терминал на „Trapsatur“ за Естремадура – автономна област в западна Испания, разположена между Португалия и централните равнини на Ла Манча. Пристигане в Касерес. Свободно време за разходка в стария град край „Пласа Майор“ и в изключително добре запазения средновековен квартал, ограден от крепостна стена от времето на маврите, с големи наблюдателни кули и считан за световно наследство. Заминаване за Андалусия – най-големият регион на Испания, описван често като мост между Европа и Африка, също така и мястото, където се срещат Сридиземноморието и Атлантическия океан. Настаняване в Севиля. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в Севиля.

4 Ден – Закуска в хотела. Туристическа програма в Севиля – четвъртият по големина град в Испания и един от най-старите исторически центрове в Европа, разположена край бреговете на река Гуадалкивир. В градът фламенкото, коридата и фиестата са начин на живот на местното население: паркът „Мария Луиза“ – красиво място за отмора от стреса и градския шум, създаден за международното Испано – американско изложение през 1929 г.; площад „Испания“ – представлява смесица от мудехарски, готически и ренесансов стил, създаден по проект на архитекта Анибал Гонзал по случай Испано – американското изложение през 1929 г.; кварталът „Санта Круз“ – едновремешен еврейски квартал на средновековния град, днес най-живописната и хубава част на Севиля с тесни павирани улици и бели къщи. Свободно време. Вечеря и нощувка в Севиля.

5 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Коста дел Сол. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка. Вечеря и нощувка в Коста дел Сол.

6 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Алхесирас – голям пристанищен град на средиземно море и главен фериботен терминал на Испания към Северна Африка. Прекосяване с ферибот на Гибралтарския проток. Пристигане в Африка. Заминаване за Фес, Мароко – духовен и културен център на Мароко, създаден през 790 г. пр.н.е. Настаняване във Фес. Вечеря и нощувка във Фес.

7 Ден – Закуска в хотела. Туристическа програма се състои от посещение на стария град – „Казба“ и неговите улички от 9 в., включен в списъка за световно и културно наследство на ЮНЕСКО. Свободно време за почивка. Вечеря и нощувка във Фес.

8 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Мекнес – най-малкият от четирите имперски града на Мароко, доста често наричан „мароканския Версай“. Панорамна разходка на имперския град, който е ограден от крепостна стена. Заминаване за Маракеш – втория по големина град в Мароко, известен още като „град на забавлението“. Настаняване в Маракеш. Вечеря и нощувка в Маракеш.

9 Ден – Закуска в хотела. Туристическата програма в Маракеш включва: Разглеждане на Летният кралски дворец, гробниците „Саади“, кулата на джамията „Кутубия“ и известният площад „Джемаа ел Фна“. Свободно време за опознаване на този вълнуващ и екзотичен град. Вечеря и нощувка в Маракеш.

10 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Казабланка – бизнес столицата на Мароко. Панорамна обиколка на Казабланка. Заминаване за Рабат – политическа и административна столица на Кралство Мароко и официална резиденция на Краля. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в Казабланка.

11 Ден – Закуска в хотела. Туристическата програма в Рабат съдържа: Посещение на Кралския дворец (отвън), Мавзолеят на Мохамед V и Кулата „Хасан“. Заминаване за Танжер – град на контрастите, разположен в залив с превъзходен изглед към Гибралтарския проток и испанското южно крайбрежие. Панорамна обиколка на Рабат. Настаняване в хотела. Вечеря и нощувка в Рабат.

12 Ден – Закуска в хотела. Връщане обратно за Испания с ферибот. Пристигане в Испания. Заминаване за Коста дел Сол. Настаняване в хотела. Свободно време за почивка. Вечеря и нощувка в Коста дел Сол.

13 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Гранада. Туристическа програма включва: Посещение на дворцов град Аламбра – включен в списъка за световно наследство през 1984 г., Насридите - красивите дворци , групирани в неправилна форма, стаите на които са свързани помежду си посредством дворове и пасажи и „Хенералифе“ – лятната резиденция на султаните на Гранада от династията на Насридите. Настаняване в Гранада. Вечеря и нощувка в Гранада.

14 Ден – Закуска в хотела. Заминаване за Толедо, който е известен с артистичното и архитектурно наследство в готически и бароков стил. Толедо е испанската религиозна столица, където мирно от векове съжителстват християни, мюсюлмани и евреи. Обяд в Толедо. Туристическа програма в Толедо. Заминаване за Мадрид. Настаняване и нощувка в Мадрид.

15 Ден – Закуска в хотела. Трансфер до хотела. Отлитане за България. Кацане на летището в София.

Други условия по програмата

 1. Цената на екскурзията е калкулирана при цена на билета 197 EUR с включени летищни такси. При промяна цената на самолетния билет агенцията си запазва право да промени цената на туристическия пакет в съответното направление.
 2. Посочените в програмата хотели могат да бъдат заменени с други хотели от същата категория.
 3. Отстъпките за деца са в зависимост от условията на авиокомпанията и конкретната програма.
 4. Цените са невалидни по време на празнични дни и изложения.
 5. Туристическата програма се осъществява на английски или испански език.
 6. Екскурзията се предлага за индивидуални туристи.

Полетна информация


СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ

По това направление се предлагат и промоционални цени по редовни линии и полети на low cost авиокомпании. При ранни резервации можете значително да намалите цената на тази екскурзия.

Условия за резервации и анулациии

 • При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
 • Доплащането е до минимум 45 дни преди датата на заминаване.
 • При анулиране на резервацията от деня, следващ деня на сключване на договора, до 60-я ден преди датата на заминаване – 0% неустойка от крайната цена на пътуването;
 • При анулиране на резервацията от 59 до 45 дни преди датата на заминаване се заплаща 30% неустойка от крайната цена на пътуването;
 • При анулация 44 – 30 дни преди датата на заминаване – 50% неустойка от крайната цена на пътуването;
 • При анулация 29 – 15 дни преди датата на заминаване – 75% неустойка от крайната цена на пътуването;
 • При анулация по-малко от 14 дни преди датата на заминаване или неявяване – 100% от крайната цена на пътуването.

  РЕЗЕРВИРАЙ или на телефони (02) 940 11 03, 0884 241 988

Почивка в Португалия - Лисабон и Порто, 2019
Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Порто, с панорамни обиколки на двата града + пешеходна разходка и посещение, полупансион в 4* хотели, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.
Почивка в Италия - Неапол, Соренто, Капри 2019

Пролет/есен 2019 на почивка в Италия - пакетна програма на ексклузивна цена на Амалфаийското крайбрежие, полупансион, включени самолетни билети, трансфери от/до хотела и включена в пакетната цена екскурзия.

Почивка в Испания - Коста дел Сол, Малага 2019

Пакетна програма за почивка в Коста дел Сол, включени 7 нощувки с обогатен пълен пансион в хотел 4* във Фуенхирола, трансфери, самолетен билет за директен полет с всички такси и включена екскурзия.

Почивка в Испания - Гандия, Валенсия 2019

На море в Испания, Коста Бланка - 7 FB със самолет! Пакетна програма за почивка в курорта Гандия, Валенсия и Коста Азаар, включени 7 нощувки с обогатен пълен пансион в хотел 4* Gandia Palace и включена допълнителна екскурзия в пакетната цена!

Почивка в Италия - остров Сицилия, 2019

Пакетна програма за почивка на о-в Сицилия, включени 7 нощувки на база HB /полупансион/ в хотели 4♦ трансфери, самолетни билети за директен полет София-Катания-София, пешеходна разходка в Катания и застраховка!

Почивка в Испания - Ла Манга дел Мар Менор, 2019

Пакетна програма за почивка на Ла Манга дел Мар Менор, с включени 7 нощувки, обогатен пълен пансион в хотел "Cavanna" 4* или подобен, трансфер от и до летището, включена екскурзия и сам. билет за директен полет София-Аликанте-София с всички такси.

Азорски острови и Лисабон 2019

Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Азорски острови, с панорамна обиколка на Лисабон, туристическа програма във Понта Делгада на остров Сао Мигел с местен екскурзовод, полупансион в два 4* хотели, включени 4 самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.

Почивка в Италия - Пулия 2019

Пулия - отлична почивка в Югоизточна Италия, 7 нощувки с настаняване на закуска и вечеря в хотел, разположен в близост до морския бряг, със собствен пясъчен плаж - отлични условия за релакс, включени самолетни билети с лет. такси, трансфери от/до хотела, включена екскурзия, мед. застраховка

Почивка в Барселона, Коста Брава 2019

На море в Испания, Коста Брава - 7 FB със самолет! Обогатен пълен пансион, включени самолетни билети, трансфери и полудневна обиколна екскурзия.

Почивка в Португалия - Лисабон и Алгарве, 2019
Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Алгарве, с панорамна обиколка на Лисабон и Албуфейра, полупансион в два 4* хотели, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.

Други предложения за Екскурзии в чужбина

Почивка в Испания - Бенидорм и Аликанте, 2018

На море в Испания, Коста Бланка - 7 FB със самолет! Пакетна програма за почивка в Бенидорм, Коста Бланка, включени 7 нощувки с обогатен пълен пансион в хотел 4* Gran Bali, трансфери, самолетен билет за директен полет с всички такси и включена в пакетната цена екскурзия.

Почивка на Мадейра през юни 2018
Почивка на португалския остров Мадейра, заобиколен от Атлантическия океан: 7 нощувки на ВВ в хотел 3,4 или 5* във Фуншал, с директен полет, включени лет. такси, багаж, трансфери от/до хотела и застраховка
Дубай - град приказка, град мечта 2017

Тази почвика ще ви отведе до южните брегове на Персийския залив в ОАЕ, в модерната мечта, авангардната приказка наречена Дубай! С полет на Wizz Air, 7 нощувки в хотел "Hilton Garden Inn Mall of the Еmirates" 4*, трансфери, лет. такси, застраховка и вкл. 2 екскурзии в пакетната цена!

САЩ - Ню Йорк - Ниагарски Водопад - Вашингтон - Чикаго
Комбинирана програма с посещение на Ню Йорк, Ниагарския Водопад,Вашингтон и Чикаго, включени самолетни билети с летищни такси за 6 полета по програмата, както и необходими трансфери, 7 нощувки в хотели 3* и 4*, обзорни екскурзии, застраховка и водач на български език.
Екскурзия в Швейцария и Австрия с автобус - Швейцарска приказка
Насладете се на прекрасна гледка и страхотната и непокътната природа, на това незабравимо пътешествие в сърцето на Швейцария.
Екскурзия с автобус - Париж - приказка без край през 2017
Екскурзия с автобус - Париж. Вечерна панорамна обиколка "Светлините на Париж". Посещение на Двореца Версай и Лувъра. Настаняване със закуски в хотели 2* и 3* в Хърватия, Словения, Италия, Швейцария, Франция и Австрия
Екскурзия в Испания и Мароко - Екскурзия със самолет
Екскурзия в Испания и Мароко. 14 дневна екскурзия със самолет с включени летищни такси. Закуски, вечери и настаняване в 2* или 3* хотели в Испания и Мароко
 

Календар

Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Август 2019
Септември 2019
Октомври 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/hosting/profi-tours-bg/profi-tours.bg/index.php:141) in /usr/hosting/profi-tours-bg/profi-tours.bg/index.php on line 648
string(24) "early-booking-2018-11-07" NULL bool(false)