Резервация

Цени и условия


7 нощувки


Закуска и вечеря

01.01.1970

Рим – Неапол – Помпей – Лука - Пиза – Флоренция – Сиена - Венеция – Милано

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Дати и цени:

Дати Цени
всяка неделя през 2015-та! 2160 лв

Цената включва:

  1. Самолетен билет с включени летищни такси на авиокомпания ''Bulgaria Air'' за полет София – Рим и Милано – София;
  2. Групов трансфер летище – хотел – летище;
  3. Транспорт с автобус по описания маршрут в Италия;
  4. 3 нощувки със закуски в хотел 3*** в Рим;
  5. 3 вечери в ресторант в Рим;
  6. 2 нощувки със закуски в хотел 3*** във Флоренция;
  7. 2 вечери в ресторант във Флоренция;
  8. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3*** в района на Венеция;
  9. 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3*** в района на Милано;
  10. Обслужване по време на целия маршрут на руски език ;
  11. Туристическа програма с местен екскурзовод в Рим;
  12. Посещение с местен екскурзовод на Ватиканските музеи (без включена такса вход за музеите);
  13. Туристическа програма с местен екскурзовод в Лука ;
  14. Туристическа програма с местен екскурзовод във Флоренция ;
  15. Посещение с местен екскурзовод на галерия ''Уфици'' или двореца ''Пити'' (без такса вход );
  16. Туристическа програма с местен екскурзовод във Венеция ;
  17. Посещение с местен екскурзовод на Двореца на дожите (без включена такса вход);
  18. Посещение на Пиза и Милано;
  19. Дегустация на вино и сладкиши в района на Кианти;
  20. Слушалки по време на обиколките в посочените градове и музеи;
  21. ''Помощ при пътуване в чужбина'' застраховка с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR.

Цената не включва:

  1. Туристическа такса в Рим: 2 EUR на турист на нощувка в хотел 3***, 3 EUR на турист на нощувка в хотел 4**** (заплаща се на рецепцията при напускане на хотела);
  2. Екскурзия ''Нощен Рим'';
  3. Вечеря в ресторант – театър в Рим;
  4. Вечеря в ресторант – театър в Рим с включена екскурзия “Нощен Рим”;
  5. Целодневна екскурзия Неапол и Помпей (без включена такса вход за Помпей);
  6. Гала вечеря с ренесансов спектакъл в ресторант ''Палацо Боргезе'' във Флоренция;
  7. Посещение на галерия ''Боргезе'' (без включена такса вход);
  8. Такси вход за Ватиканските музеи (21 EUR), галерия ''Боргезе'' (12,50 EUR), галерия ''Уфици'' (11 EUR), Помпей (11 EUR), комбиниран билет за Двореца на дожите и музеите на площад ''Сан Марко'' (13 EUR);
  9. Корабче във Венеция (около 15 EUR);
  10. Такси вход за други музеи, обекти и прояви,посещавани по желание, местен и градски транспорт;

Отстъпки:

Доплащания:

  1. Настаняване в хотел 4**** - 288 лв ;
  2. Екскурзия ''Нощен Рим'' - 60 лв ;
  3. Вечеря в ресторант – театър в Рим - 109 лв ;
  4. Вечеря в ресторант – театър в Рим с включена екскурзия “Нощен Рим” 130 лв ;
  5. Гала вечеря с ренесансов спектакъл в ресторант ''Палацо Боргезе'' във Флоренция 139 лв ;
  6. Екскурзия до Неапол и Помпей (без включена такса вход за Помпей) 139 лв ;
  7. Посещение на галерия ''Боргезе'' (без включена такса вход) - 65 лв ;

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

Програма:

1 Ден - Излитане от летище София. Кацане в Рим - „център на света и град на светлината, към който водят всички пътища ....“, императорско величие и могъщество, претворило историята в реалност и реалността в история. Посрещане на летището от представител на обслужващата агенция. Групов трансфер летище - хотел. Свободно време за разходка в града. Вечеря в ресторант (по желание може да се организира специална вечеря в ресторант-театър в Рим). По желание - екскурзия “Нощен Рим”. Нощувка в Рим.

2 Ден - Закуска в хотела. Посещение с екскурзовод на руски език на Ватиканските музеи - богати колекции от безценни произведения на скулптурата и изобразителното изкуство, религиозни книги и документи, разкриващи развитието на католицизма и целия свят, едно от най-пълните представяния на египетската и етруската цивилизация; Сикстинската капела с неповторимите стенописи на Микеланджело. Свободно време за обяд. Пътешествие в центъра на Римската империя – туристическа програма с екскурзовод на руски език. Вечеря в ресторант. Нощувка в Рим.

3 Ден - Закуска в хотела. Туристическапрограма по желание : свободно време в Рим или целодневна екскурзия до Неапол и Помпей с екскурзовод на руски език. Разглеждане на античния град Помпей, в подножието на Везувий, разрушен в резултат от изригването на вулкана през 79 г.: Римския форум - център на обществения и политически живот, домовете на помпейските благородници, “къщите на любовта”. Панорамна обиколка на Неапол - живописно разположен град на брега на Неаполитанския залив, столицата на област Кампания, основана от гръцки колонизатори. Вечеря в ресторант. Нощувка в Рим.

4 Ден - Закуска в хотела. Заминаване за Лука – роден град на гениалният композитор Джакомо Пучини. По пътя спирка в района на Кианти за дегустация на вино и сладкиши. Посещение на голям търговски център. Пешеходна разходка с екскурзовод на руски език в центъра на град Лука . Посещение на Пиза - един от най-прочутите италиански градове, разположен при сливането на реките Арно и Серкио. Заминаване за Флоренция. Настаняване в хотела. Вечеря в ресторант и нощувка във Флоренция.

5 Ден - Закуска в хотела. Туристическата програма с екскурзовод на руски език във Флоренция включва: катедралата “Санта Мария дел Фиоре” – един от най-големите храмове в света с Купола на Брунелески – шедьовър на ренесансовото изкуство и Кулата на Джото, откъдето се открива прекрасна гледка към целия град; площад “Синьория” – политическият и културен център на града с “Палацо Векио” и църквата “Санта Кроче” – пантеонът на Италия, където са погребани Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти. Посещение с екскурзовод на руски език на галерия “Уфици” или двореца “Пити” . Свободно време за почивка. Вечеря в ресторант (по желание може да се организира Гала вечеря с ренесансов спектакъл в ресторант “Палацо Боргезе”). Нощувка във Флоренция.

6 Ден - Закуска в хотела. Заминаване за Венеция. Туристическата програма с екскурзовод на руски език във Венеция съдържа : площад “Сан Марко” – “официалният салон на Европа” с едноименната катедрала, съхранила в себе си богатствата на Венецианската република и Камбанарията - един от символите на Венеция, който в продължение на векове е задавал ритъма на живот на венецианците; библиотеката “Марчиана”; Старите и Новите прокурации. Посещение с екскурзовод на руски език на Двореца на Дожите . Свободно време за почивка. Настаняване в района на Венеция. Вечеря и нощувка в района на Венеция.

7 Ден - Закуска в хотела. Заминаване за Милано – италианският Ню Йорк, център на модата и банковото дело. Настаняване в района на Милано. Пешеходна разходка в центъра на Милано. Вечеря и нощувка в Милано.

8 Ден - Закуска в хотела. Групов трансфер до летището. Излитане за България. Кацане на летище София.

Други условия по програмата

  1. Цената на екскурзията е калкулирана при цена на билет 202 EUR (към 2014 г) с включени летищни такси. При промяна в цената на самолетния билет агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответното направление.
  2. Градската управа на Рим, въведе с цел подобряване на обслужването на туристи и подобряване на инфраструктурата на града, нова туристическа такса. Тази такса не се включва в туристическите пакети и се заплаща на място от клиентите в края на техния престой. Таксата е в размер както следва: 2 EUR на нощувка на човек в хотел 1/2/3* и 3 EUR на вечер на човек в хотел 4/5*.
  3. За да се осъществяват допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, понеже осъществяването им е свързано със създаването на предварителни резервации.
  4. Посочените цени не са валидни по време на празнични дни и изложения.
  5. Часово Време:
  6. България 12 ч.
  7. Италия 11 ч.

Условия за резервации

  • при записване се внася депозит в размер на 20% от сумата на договора;
  • пълно плащане - до 45 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулациии

  • при отказ до 18:00 часа на 1-вия работен ден, следващ деня, в който е сключен договора – 0% от крайната цена на пакета;
  • при отказ след 18:00 на 1-ия работен ден за Туроператора, следващ деня, в който е сключен Договора до 45-ия ден включително преди датата на заминаване - 20% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 44-ия до 30-ия ден включително преди датата на заминаване – 30% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 29-ия до -15-ия ден включително преди датата на заминаване – 75% от крайната цена на пакета;
  • при отказ от 14-ия ден преди датата на заминаване до деня на заминаване, включително при неявяване за заминаване в определеното време и място – 100% от крайната цена на пакета.

Допълнителна информация и резервация на телефони 0879 323 622, 0885 706 771, 0884 241 988 или Резервирай онлайн.

  от 0 лв
Италианската панорама със самолет

Резервирай сега

Екскурзии в Италия - гарантирани групи

1499 лв

Екскурзия Магията на италианските езера и езерото Лугано - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки в околностите на Милано/Лаго ди Комо, самолетен билет София – Милано – София (с включени летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг, богата екскурзоводска програма, включваща разглеждане на Милано, Верчели и Новара и на най-привлекателните градчета и курорти по бреговете на Лаго ди Комо, Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда и Лаго ди Лугано – Комо, Брунате, Тремедзо, Беладжо, Стреза, Изола Белла, Изола Мадре, Изола деи Пескатори, Сирмионе, Гарда, Бардолино, Лугано. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотел категория 3 или 4 звезди. Лети се с авиокомпания „България Еър“. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

5 нощувки

2155 лв

Екскурзия Париж - Мон сен Мишел - Замъци по Лоара - Лион - Торино - 8 дни

7 нощувки със самолет

Екскурзията е осемдневна и включва 2 нощувки в Париж, 1 нощувка в околности на Руан или Каен, 1 нощувка в околности на Тур или Льо Ман, 1 нощувка в Монтлюсон или Клермон Феран, 1 нощувка в Лион, 1 нощувка в района на Торино или Милано и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Париж, двореца Версай, Руан, абатството Мон Сен Мишел, Шартър, замъците Шенонсо, Шеверни и Шамбор, Лион, Торино, Верчели и Новара (Верчели и Новара не са включени в програмата с дата на отпътуване 03.09.2024 г.). Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди. Лети се с авиокомпания „България Ер”, като цената включва летищни такси, ръчен багаж (малка чанта или раница до 10 кг и дамска чанта или чанта за лаптоп) и чекиран багаж до 23 кг. Вътрешните трансфери във Франция и Италия се извършват с автобус.

7 нощувки

1738 лв

Екскурзия Швейцарска магия с Матерхорн - 6 дни

5 нощувки със самолет

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Цюрих или Люцерн, 3 нощувки със закуска в хотел в района на Женевското езеро (на френска територия), 1 нощувка със закуска в хотел в околностите на Милано, богата екскурзоводска програма в Цюрих, Люцерн, Берн, замъка Шийон, Монтрьо, Веве, Лозана, Женева, Цермат и Лугано, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х23 см и чекиран багаж до 20 кг). Лети се с авиокомпания „България Ер“, „Уиз Еър“ или „Райън Ер“. Вътрешните трансфери в Швейцария и Италия се извършват с автобус. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди (понякога в Цюрих настаняването е в хотел 2 звезди, като стаите при всички случаи са със собствена баня WC).

5 нощувки