Начало » Екскурзии до Португалия » Екскурзии до Лисабон

Промоции за Екскурзии до Лисабон

Екскурзии до Лисабон

Ако съберете всички съставки от списъка ви с изисквания към една екскурзионна дестинация, ще се получи Лисабон: широка проблясваща река, стръмни калдъръмени улички, дворци, църкви (и замък, разбира се), керемиди в розово, зелено и синьо, свежи сардини на скара, които да ядете навън под прекрасното синьо небе. Това място е толкова красиво, че е трудно за вярване, че хората го ползват за живеене. А Лисабон определено е оживен. Всяка година сякаш има все повече неща за правене, повече за ядене и по-голямо разстояние за покриване.

Зашеметяващата столица на Португалия е един от най-харизматичните и жизнени градове на Западна Европа. Там с лекота се съчетават традиционното наследство с поразителен модернизъм и прогресивно мислене. Като туристическа дестинация Лисабон предлага богата и разнообразна история, оживен нощен живот и е благословен с великолепен климат през цялата година. Градът е признаван неведнъж за един от най-величествените и най-интересни за туризъм градове в света. Изненадващо е в тази връзка, че той все още е една от най-малко посещаваните столици в Европа.

Престоят в Лисабон може удобно да бъде удължен до седемдневна почивка, като се включат популярни дневни екскурзии като Синтра, Кашкайш, Мафра, Обидуш, Назаре и Фатима, Коимбра и Томар и др., или пък да се превърне във ваканция на море на красивите лисабонски плажове. В града има дълги горещи лета, приятни пролетни / есенни сезони и леки, но непредсказуеми зими. Препоръчително е да посетите Лисабон през пролетта (март-май), когато дните са ярки и слънчеви, но температурите са малко по-ниски.

Мадейра и Лисабон 2018

Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и о.Мадейра, с панорамна обиколка на Лисабон, туристическа програма във Фуншал с местен екскурзовод, полупансион в два 4* хотели, включени 4 самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.

Почивка в Португалия - Лисабон 2018

Чудесна възможност за едноседмична почивка в столицата на Португалия - Лисабон, с панорамна обиколка на града, обогатен полупансион в 4* хотел, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотела, застраховка.

Азорски острови и Лисабон 2018

Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Азорски острови, с панорамна обиколка на Лисабон, туристическа програма във Понта Делгада на остров Сао Мигел с местен екскурзовод, полупансион в два 4* хотели, включени 4 самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.

Почивка в Португалия - Лисабон и Порто, 2018
Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Порто, с панорамни обиколки на двата града + пешеходна разходка и посещение, полупансион в 4* хотели, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.
Почивка в Португалия - Лисабон и Алгарве, 2018
Изключителна възможност за комбинирана почивка в Португалия - Лисабон и Алгарве, с панорамна обиколка на Лисабон и Албуфейра, полупансион в два 4* хотели, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотелите, застраховка.
Майски празници в Лисабон 2018

Топла пролетна почивка "Майски празници" в столицата на Португалия - Лисабон, с панорамна обиколка на града, в 4* хотел, включени самолетни билети с летищни такси, трансфери от и до хотела, застраховка.

 

Календар

Август 2018
Септември 2018
Октомври 2018
Ноември 2018
Декември 2018
Януари 2019
Февруари 2019
Март 2019
Април 2019
Май 2019
Юни 2019
Юли 2019

Отзиви и мнения

Най-търсени

Топ предложения


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/hosting/profi-tours-bg/profi-tours.bg/index.php:141) in /usr/hosting/profi-tours-bg/profi-tours.bg/index.php on line 646